Piercing, Hızma Kulağımı kendim delmek istiyorum nasıl uyuşturabilirim?

jujaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2009
39
0
ne kadar dert olur bilemem sizin için ama yardımınıza ihtiyacım var:ecrin_bebek:kulağımda 6delik var bi tane de kendim delmek istiyorum:emir_bebek:ancak neyle uyuşturup neyle delebilirim bilmiyorum.ilgilenirseniz sevinirim:kahve:

bu derdinize çare olamayacağım... üzgünüm...

ciddi ciddi bunu mu dert ettin kendine??

dert deil ancak uygun bi pencere bulamadıgım icin burada paylastım:)

kişisel bakım yada imaj- makyaj bölümlerinde açarsan konunu ilgilenenler olacaktır...

Hay Allah'im:)
Sakin evde bu isle ugrasma.
Benim ortaokulda bir arkadas ayni seyi yapti, sonra kulaginda iltihap olustu, kizardi, sisti. 6 ay sonra bile iltihap gecmedi ilac kullanmasina ragmen. Sakin yapma.
Bu isin uzmani birine yaptir. Sonra olmadik basina dert acma.
Ayrica kulak bölgesi cok hassastir, dikkat et.

Millet nelerle ugraşıyo kız-tatlicadiarzu-

Daha önceki 6 deliği nerde yaptırdıysanı orda yaptırınkafamçokkarıştı

Çok zararlı öncelikle. Ben ikinciyi deldirdiğimde ensemde beze çıktı. Doktora gittim. Çok kızdı bana çıkarttırdı ikinci küpeyi. Hadi 2-3 neyse de 6 delik ne yavvv. Yer kalmaz

En kolay yolu gidip dışarda deldirmek valla işkence olur kendin delmeye çalışırsan.insan gücüyle anca bebeklerinki delinirdi eskiden.o zaman delik açma tabancası falan nerde....iyi ki şimdi kalmadı bunlar.bence sende bi sallan ve kendine gel

Diğer kulağında da 6 tane delik varmı?
Kız.. kulakların kopar sonra demedi deme..:jeyyar:

şu an pek derdin yok canım senin kanımca şakkıdı
yani yagara koparacak bişe yok....:eek:lmaz:
ama illa dert istiyosan kulağını uyuşturacak şeyi bulup kendin o 6. olan deliği açabilirsin.
bi tane de benden olsun hadi elini sürmüşken 7. de aç:lepi:
ha ama sonra kulağım düşüyo yardım yardım(!!!) diye yaygara koparma kimse dönüp bakmaz sanaşakkıdı
başta da ben:nazar:

:roflol:

uyuşturmayı boşver bence direk del... daha heyecanlı olur :nazar:

birşey yazarım ama caniliğe teşvik ediyo derler sonra gamyoncuiremsu

3 bırınde 3 dığerınde olmak üzere 6 delık var galıba. ve büyük ıhtımalle artık kıkırdak dışındakı yerlerde boş yer kalmamıştır. kıkırdaktan delmeye çalışmak gıbı bır saçmalık yapmayacağını düşünüyorum..

2 den fazla deldirmek zararlı diye duymuştum ama tabi kulak sizin keyif sizin kendiniz bilirsiniz. sorunuzun cevabını bilmediğim için yardımcı olamicam da kızlar etiketlerdeki yorumlar süper :lepi:

X