Küfürle geçen tartışmalar

Elin 3 günlük herifi neden sizi namusu olarak görsün yahu? Bu kafayla daha çooook küfür yer oturursunuz

Evlenirsen çocuğunuza da küfür eder. Çünkü huylu huyundan vazgeçmez, o zaman daha çok üzülürsün

İnsanlığı geçtim daha svegiliyken bana kufredecek adamın aşkına başlarım.siz kendinizi sevilmeye değer görmüyorsunuz kimse onun kadar sevemez sanıyorsunuz ama değil.sizi ondan çok sevecek birileri elbet vardır.bence ondan ayrilmamanizin en büyük nedeni birliktelik yasamissiniz o yüzden kopamiyorsunuz.eminim bu adamla evleneceksiniz ve sorunlarınız asla bitmeyecek

Cok klişe olcak ama yüzde yüzde yüz doğru: saygı olmadan sevgi olmaz. Yüz göz olunan iliskilerin sonu bellidir. Kendini bu fikre alıştır bence.

Bak arkadaşım balık baştan kokmuş adamın karakteri belli bu erkekler kolay kolay alıştıkları şeylerden vazgeçemiyorlar sen küfrü hazmedemeyen bir kadınsın şimdi kendini düzeltmeyen evliyken asla düzeltmez üstüne koyar altına almaz çok seviyorsan oda seni gerçekten seviyorsa terapi alıp bu küfür alışkanlığından kurtulmaya senin için değişmeye çaba harcar eğer tamam düzeleceğim deyip hiç bir değişim göstermiyorsa size zaten hakettiğiniz kadar değer vermiyordur yol yakınken ayrıl inan evlendikten sonra çok daha zor bu işler

Ay bende böyleyim ve ınan tum ılıskılerım bı yuzden bitti. Sonunda hepsı bısekılde gitti aldattı karaktersızlerdı evet ama bende sınırlenınce nevrim dönüyor pisleşiyorum

İlişkinizde saygı yok bır kere.Saygi olmayınca hiç bir şey olmuyor.Evlendikten sonra düzelir sanmayın herşey daha beter oluyor.Bana göre çok küfürü eden insanların öfke kontrol problemlerinde var ki bu dediğini yapmadığınız zaman size elde kaldırabileceği anlamına geliyor.Zor durumdasınız üzüldüm.Sizin yaşadığınız bağlanma felan değil yediginiz halt yüzünden geri donemeyeceginizi düşünüyorsunuz.Bence ayrılın adam olana kadar da barismayin.Gerekirse hiç evlenmeyin.Ama bu adamida koca baba yapmayın..

Bitir bu ilişkiyi küfürün hertürlüsü edepsizlik saygısızlık. Evlenince de ağzına gelen küfürü etsin ozaman senin hiç gururun yok mu ? Yarın birgün evlenince kucağında cocukla da küfürü yiceksin hatta cocukların önünde ezilen bir anne bir kadın olucaksın buna gücün enerjin yetecek mi ? Gerçekten neden toksik ilişkiden hoşlanıyosun? Bunun bahanesi olamaz oturup konuşamıyosan bi sorunu hall edemiyosanız unutun siz bu işi. Evlilikte , dostluklarda arkadaşlıklarda, ailede herkesle ya herkesle iletişimle bişeyler çözülür konuşarak. Hayvanlar koklaşa koklaşa insanlar konuşa konuşa. Yani konuşmayı da beceremiyosa defolsun gitsin şimdi ben küfürü basacam ona :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…