Küfürle geçen tartışmalar

aylanizzzzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2024
16
-1
1
26
Merhaba,
2 yıllık ilişkim var.
Biraz anlatmak istiyorum,fikir almak istiyorum.
25 yaşındayız o da aynı şekilde.
Daha önce kimseyle cinsellik yaşamadım ilk bu kişiyle yaşadım.Yasadiktan sonra daha çok bağlanma durumu da oldu onun içinde benim içinde.
Zaten ciddi düşünüyorduk,bu yıl evlenmeyi düşünüyoruz aileler de biliyor.
Her konuda yanımda oluyor.
Bi sıkıntım olsun koşar,ilgilenir.
Ama bu aralar çok konuşamıyoruz çalışıyor işten çıkınca da yaşadığı yer küçük bir yer olduğu için arkadaşlarıyla buluşup oyunlar oynuyorlar vakit geçiriyor.
E böyle de ben üzülüyorum bana çok zaman ayırmıyor diye.
Çalışma saatleri de çok düzensiz.
Mesafe ilişkisi olduğu için ayda bir buluşuruz bazen ayda iki.
Ama 2 aydır işleri gereği buluşamadık.
Neyse asil sıkıntım biz tartışamıyoruz ya adam hemen küfür ediyor.
Sonra pişman olup özür diliyor affettirmeye çalışıyor ne yaparsam yapayım bu küfür konusunu halledemedim halledemedik.
Çok zoruma gidiyor.
Sen namus olarak gördüğün kadına nasıl küfür edersin ya diyorum.
Gerçekten soruyorum bunu.
Ne yapacağımı bilmiyorum, bu denli alışmış olduğum sevdiğim gelecek düşündüğümüz ve bayagi ilerlerdigimiz ilişki.
Bitirmek istedim defalarca ama kopamadik.
Tartışmayı bilmiyor direkt kufure baş vuruyor.
Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
Bu küfürleri bırakamaz değil mi ?
Ayrılmak zorundayım gibi hissediyorum ama olmuyor 3 gün ayrı kalıyorum sürekli bana ulaşıyor bir şekilde.
Sevdiğim için de dayanamıyorum tamam ama lütfen artık kulak ver yapma diyorum bizi bitireceksin diyorum tamam aşkım diyor haklısın diyor.
1 ay sonra hooop tekrar başa dön küfür işit ozur dilesin affettirsin.
Kısır döngü gibi.
Çok üzgünüm.
Ne yapacağımı bilmiyorum.

Hoş gördükçe, devam ettikçe, sana küfür eden herifle yakınlaşmaya devam ettikçe yolunu açmışsın, ne değişir ne de düzelir, buna göre ver kararını. Bence ayrılmayacaksın, kendine bu muameleyi layık görüyorsan ne âlâ.

Bakın bu durum normal değil, normalleştirmeyin, kabul etmeyin ve alttan almayın. Namusun işin içine girdiği küfürleri kimse partnerine karşı kullanmamalı, bu büyük saygısızlıktır; affedilemez bir durumdur. Bir ilişkide saygı yoksa, o ilişki sağlıklı bir temele dayanmıyordur.

Saydığınız yanımdadır, sıkıntım olur; koşar ilgilenir donelerinin ardına küfürlerini alttan almak için sığınmayın sakın. Bunlar zaten ilişkide olması gerekenler, ilişki dinamiklerinizi gözden geçirin.

Bunca yıldır beraberim, ne sevgilimken ne beraber yaşarken ne eşimken bana karşı tek bir küfrü olmadı.

Ne yapacağımı bilmiyorum,
Ayrilin.
Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
Ayrilin.
Bu küfürleri bırakamaz değil mi ?
Birakamaz.
Ayrılmak zorundayım gibi hissediyorum
Evet.
3 gün ayrı kalıyorum sürekli bana ulaşıyor bir şekilde.
Engelleyin? Cevap vermeyin?
Ne yapacağımı bilmiyorum.
Ayrilin.

Yetişme tarzından kaynaklı sanırım dediğiniz gibi tartışmayı bilmiyor. Ailesinden böyle görmüş büyük ihtimal. Tek başına veya çift terapisi almayı teklif edin. Bu sorunu aşmazsan devam etmeyeceğim deyin. Evlenince daha kötü olacak çünkü.

Ahh ahh evlendigin zaman diyeceksin ki sevgiliyken şoyle omuzumu silkeleyeyimde dussun yakamdan. Ayrilmak meger ne kolaymis. Kk da coook var senin suanki sevgilin gibi olan adamlardan. Ve biz bu adamlarla evlendik ayrilamiyoruz. Cok cok zor haberin olsun. Oyle ozurdiledi yan yatti camura batti affettim olaylari cok basit sevgiliyken. Evlendigin zaman hayatin karariuor

Eee onun için kısır döngü değil ki. Senin için kısır döngü. Zaten cinsel açlığını doyuruyor. Mesafe de uzak. Arkadaşları ile takılıyor. Senle kavga edince de tüm enerjisini sana küfür ederek kusuyor. Ne de olsa barışıyorsun.
Vala ben de bedava cinsellik yaşasam ana avrat küfretsem barışmak için uğraşırım.
Evlenirse değişmez. Küfür seviyesi artar. Çocuğunun yanında küfreder. Böyle biri ile evlen görürsün Anyayı Konya'yı.
Evlilik şakaya gelmez. Sevgililiğe benzemez. Bu arada sen onun nereden namusu oluyorsun pardon??? Karısı mısın nesin? Resmiyetin nedir de namus oluyorsun? Kimse kimsenin namusu değildir. Resmiyeti olan karı koca ilişkisinde birbirlerine sadakat sorumluluğu vardır.
Sen bu kafayla daha çok küfür yersin.

Neden bir başkası sizi namus olarak görsün? Hiçkimse değişmez küfürleri bırakmadığı gibi daha da artar. Sevgi sizi mutlu etmeli ama bu kişi sizi mutlu etmiyor. Ben olsam çoktan yoluma bakmıştım.

Sen kimsenin namusu değilsin şu kafa yapısına da sinir oluyorum.Ayrılmak isteyince ulaşıyormuş falan ...eli de silahlıdır kesin bunun ya da şiddet eğilimi vardır .

Evlen bakalım asıl naneyi o zaman yiyeceksin, daha sevgiliyken sana köpek çeken evlenince burnundan getirir.İnsanın biraz kendisine saygısı olmalı ne demek küfür eden birisini affediyorsunuz ya .Tencere kapaksınız vallahi

Ayrıca 2 ay görüşmemek çok fazla aldatıyordur da ruhun duymuyordur, sana ilgili olsa her akşam arkadaşlarının yanında soluğu almazdı canım.

Evlendikten sonra kötü aldatan , hakaretler eden çoğu kişi evlenmeden önce de yapıyor.Kimse bir anda 180 derece değişmez kadınlarımız kendini kandırmayı seviyor.Bile bile evleniyor sonra konu açıyorsunuz burada sanki sizi uzaydan bir anda düşüp evlenmiş gibi davranıyorsunuz.

Şimdi ayrılmazsan evlendikten sonra başına gelenlere şikayet etme hakkın yok illa seni öldürsün mü ne istiyorsun ?

Bugün küfreder, yarın elini kaldırır, bir diğer tartışmada tekme tokat girişir. Sen son noktayı koymadıkça bu böyle devam eder. Ve erkekler saygı duymadıkları kadını sevmezler gerçek bu.

Küfür eden erkekten uzak durmak gerekir çünkü sana saygı duymuyor. Biz de biliriz sinirlenince ağız dolusu küfür etmeyi ama karşıdaki kırılır mı üzülür mü diye düşünürüz. Sinirlenince küfreden erkeğin şddet potansiyeli de vardır zararın neresinden dönersen kar.

Asla, asla değişmez böyle tipler. Tam bir toxic kendisi anladığım kadarıyla. Ha bir de birliktelik olduğu için seni cepte görüp istediği gibi hareket ettiğini düşünüyorum.

Cezası olmayan suçun her zaman tekrarlanması olayı vuku bulmuş
umarım evlenince şiddet de eklenmez de küfürle kalır diyorum çünkü siz ayrılmazsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…