Küfürden vazgeçmeyeceğini söyleyen sevgilim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
adam ya küfür edecek rahatlıyacak
yada o karının kafasını gözünü patlatır başka çare yok

Yani başka bir şey demek istemiyorum. Yorumları henüz okumadım ama herkes yazmıştır zaten bariz olanı.

Ama şunu da sormak istiyorum ki siz neden böyle birisiyle sevgili oldunuz neden bunlara maruz bıraktınız kendinizi. Umarım tekrar barışma ihtimaliniz yoktur. Hadi siz kurtuldunuz diyelim ilerde bu adam da gidecek birini kandırıp evlenecek. Bir ömür bu mentalitesine maruz bırakacak o kadını. Hoşuna gitmeyen bir şey söyleyince ya küfredecek ya da "o karının kafasını gözünü patlatacak". Ve bu durum için yapılabilecek bir şey de yok. Ne üzücü..

konu aynı hayatlar farklı... bizim ilişkide hiçbir sorun yokken her şeyi güllük gülistanlık yaşarken böyle yüzünü gösterdi ben bir kelime etmeye korkar oldum artık küfür çıkacak diye bana etmese de bundan öncekilerde hoşlanmıyordum işte normal normal konuşuyoruz ne diye çıkıyor yani. gerçek yüzünü sonradan göstermesi kötü. şey yapsanıza bir gün ağzınızdan kaçar gibi onun ettiği küfürü etseniz sonra beynime empoze ettin artık psikolojime işlemiş deseniz. sonra anlamazsa bu durumdan haberdar birinin yanında o da varken ona etseniz (eşinize değil tanıyan kişiye) anlar mı acaba?
Benim eşim için kendi bildiğinden başka doğru yoktur herşeyi denedim olmuyor o bana ettiğinde bende ona ettim şiddet olarak geri döndü artık umursamadığımı görüyor bu ara ses seda yok yani çünkü sevgi bitiyor o da farkında sadece evimi ayırıp kızımla Mutlu olmak istiyorum evlendikten sonra dönüşü çok zor imkansız değil tabi ama hayatın alt üst olur yaşın daha çok küçük sakın üzülme benden sana abla tavsiyesi doyasıya yaşa hayatta ailen dışında kimse çok da umrunda olmasın hep Mutlu olursun umarım :)

Yani başka bir şey demek istemiyorum. Yorumları henüz okumadım ama herkes yazmıştır zaten bariz olanı.

Ama şunu da sormak istiyorum ki siz neden böyle birisiyle sevgili oldunuz neden bunlara maruz bıraktınız kendinizi. Umarım tekrar barışma ihtimaliniz yoktur. Hadi siz kurtuldunuz diyelim ilerde bu adam da gidecek birini kandırıp evlenecek. Bir ömür bu mentalitesine maruz bırakacak o kadını. Hoşuna gitmeyen bir şey söyleyince ya küfredecek ya da "o karının kafasını gözünü patlatacak". Ve bu durum için yapılabilecek bir şey de yok. Ne üzücü..
Bana olduğu gibi işte tam özeti bu..

Benim eşim için kendi bildiğinden başka doğru yoktur herşeyi denedim olmuyor o bana ettiğinde bende ona ettim şiddet olarak geri döndü artık umursamadığımı görüyor bu ara ses seda yok yani çünkü sevgi bitiyor o da farkında sadece evimi ayırıp kızımla Mutlu olmak istiyorum evlendikten sonra dönüşü çok zor imkansız değil tabi ama hayatın alt üst olur yaşın daha çok küçük sakın üzülme benden sana abla tavsiyesi doyasıya yaşa hayatta ailen dışında kimse çok da umrunda olmasın hep Mutlu olursun umarım :)

benim eşimde aynıydı sözsel şiddet boyutu arttı ve terkettim insanın ailesine küfür etmeye bile cesaret edebiliyo zamanlaa

Bir yıllık iliskim vardi adam bana senin agzina.... Dedi ben o an terk ettim.özür dilemedi.dileme gibi bir huyu da yoktu.ne varki bunda niye aliniyorsun dedi hatta..Ama ben cok tiskindim evlenince dayak yerim belkide diye düşündüm.ayrildim.
Bu mal oğlu mal 4 sene sonra beni aradi hic bise olmamis gibi devam etmeye kalkti.dedim ki ozrunu dile istersen:)oylesine özür diledi dedimki defol git 4 yil gecmis aşkından gebermişsin!beni unutamamissin hala suçunu kabul etmiyorsun.3 yilda barışmaya çalıştı adamin ömrü benimle heba oldu.:)sonra nisanlandi bana inat,iyiki senden kurtulmusum dedi.:)
Cok tiskinc bir erkegin kufretmesi hele ki sevgilisine sevdiğine asla geri dönme
aa bi de gelip nişanlandıktan sonra mı yazıyor.. yok anacım sürünsün köpek olsunlar ama özür dilemesinler haksız olmasınlar. BEN BUNU YAPTIM EŞEĞİM diyemiyorlar.

benim eşimde aynıydı sözsel şiddet boyutu arttı ve terkettim insanın ailesine küfür etmeye bile cesaret edebiliyo zamanlaa
Benim aileme ne küfürler etti ama işte kızım bırakamam ayrılamam ondan şu durumda her türlü elimden alır her yönden gücü yeter benden almaya bu ara sesi çıkmıyor pek bende umursamıyorum bakalım evimiz olsaydı hiç bunlar olmayacaktı hep başkaları yüzünden kavgalar yüzünden birbirimizden soğuduk

Benim aileme ne küfürler etti ama işte kızım bırakamam ayrılamam ondan şu durumda her türlü elimden alır her yönden gücü yeter benden almaya bu ara sesi çıkmıyor pek bende umursamıyorum bakalım evimiz olsaydı hiç bunlar olmayacaktı hep başkaları yüzünden kavgalar yüzünden birbirimizden soğuduk

canım benimm kıyamam sana benim çocuğumun olmaması büyük şansımdı.. ailesi yüzündendir diye tahmin ediyorum Allah yardımcın olsun

Bilmiyorsun ki başta görüyorsun sonra da bir umut bağlıyorsun eskisi gibi olacak diye. Tabi siz alttan aldıkça sinmiş oluyorsunuz ve ardı arkası kesilmiyor

Ben hem doğumuma iki hafta kala dayak yedim hemde daha lohusayken artık böyle Ada'ma ne dersin ki karnıma vuruyordu şimdi kızım kızım diye kucağından indirmiyor
canım benimm kıyamam sana benim çocuğumun olmaması büyük şansımdı.. ailesi yüzündendir diye tahmin ediyorum Allah yardımcın olsun

Ben de istemedim çocuk hiç iyi değildik kıyamadım yapamadım iyi ki de doğmuş tek varlığım dünyam o benim hediye geldi kızım bana doğmak istedi herşeye rağmen bana bir bakışı herşeyi alıyor benden iyi ki olmamış çocuğun ama onunla tehdit edilmek çok kötü

Ben hem doğumuma iki hafta kala dayak yedim hemde daha lohusayken artık böyle Ada'ma ne dersin ki karnıma vuruyordu şimdi kızım kızım diye kucağından indirmiyor

nasıl bi zorluk bu böyle :KK43: şiddetin her türlüsü mübah mıdır bu ne böyle sana mı gücü yetiyo acaba muhtemelen kendini hayata kanıtlayamayan birisi umarım ettiğini misliyle çeker seviyosan saygı duyarım bana düşmez asla bunları söylemek kusuruma bakma olur mu kimse bunu haketmez kıyamam canımm <3

Ben senin bu sözlerinin en büyük örneğiyim artık halime gülüyorum ağzına etme kısmını da çok güzel yapıyor çok yetenekli o konuda
Canım hayat bi tecrübe malesef.insan aşık olduğunda gözü hiçbişey görmüyo,tecrübeli insanların söyledikleride fasa fiso geliyo ,taaa ki aynı tecrübeyi kendide edinene kadar.ama herşey için geç oluyo işte ozamanda.Allah sizinde yardımcınız olsun.şükür benim eşim maç izlerken bile olayın heyecanı ile küfür etse ,ben duydummu acaba diye bakan biri.ama babam hiç öyle değildi ve annem okadar çok çektiki anlatsa roman olur.kaba adamlardan uzak durun.değişirler diye beklemeyin.aşkla değişen tek canlı kadınlar.erkek öküzse öküzdür...

Valla bende konunun sonunda ayrildim yazicaksin diye bekliyorum. Kusura bakma ama kendi kendine yapiyosun tavrini koysan olmaz baktin devam ayril bu kadar basit. Ne terbiyesiz insanlar var su konusma tarzina bak.

Kaç.. Bakma arkana. 21 yaş süper bir yaş. Kaliteli insanlarla birlikte ol. Yazık etme kendine. Bulunmaz hint kumaşı mı beyefendi?
Seni her sinirlendirdiğinde ağzına edeyim senin de bakayım ne diyecek?
Küfür nedir ya? Aq olayını hiç anlamıyorum zaten. Sürekli ağızlarında ve aslında bir tecavüz cümlesi. Her cümlesinde tecavüz ediyorlar abazalar.
Üf sinir oldum​

nasıl bi zorluk bu böyle :KK43: şiddetin her türlüsü mübah mıdır bu ne böyle sana mı gücü yetiyo acaba muhtemelen kendini hayata kanıtlayamayan birisi umarım ettiğini misliyle çeker seviyosan saygı duyarım bana düşmez asla bunları söylemek kusuruma bakma olur mu kimse bunu haketmez kıyamam canımm <3
Evet bir tek bana kötü çevreye o kadar iyi ki şaşkınlıkla izliyorum valla ayrı ev istediğim için bütün derdi siniri bende başının Eti'ni yedim oh iyi ettim yok Can'ım niye kızayım doğru söze ne denir

Ben de istemedim çocuk hiç iyi değildik kıyamadım yapamadım iyi ki de doğmuş tek varlığım dünyam o benim hediye geldi kızım bana doğmak istedi herşeye rağmen bana bir bakışı herşeyi alıyor benden iyi ki olmamış çocuğun ama onunla tehdit edilmek çok kötü

kızınla uzun mutlu bi ömür dilerim sana canımm <3 umarım başına bişey gelir de kızınla mutlu mutlu yaşarsın yaşayan bilir o şiddet mağduriyetini seni çok iyi anlıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X