• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küfür hakaret şiddet

Justlente

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2018
3
0
1
39
Merhaba hanimlar. Sirf bu konuda yardim istemek icin uyelik actim. Zor durumdayim. Ne yapsam bilmiyorum. 14 yillik evliyim. Esim beni 4 kez istettirdi ve 17 yasindaydim evlendigimizde. Kendi rizamla evlendim. Asla kimse zorlamadi. Nisanlandikta sonrada cok asik oldum ve cok sevdim onu. Evlendikten sonra ilk sene internette kizlarla yazistigini gordum ve kavga ettik. Ben ona tokat attim oda bana yumruk atti. Ilk siddet oyle basladi. Hemen doven veya vuran biri degildir. Eskiden kavgalarimiz ailesi yuzunden ailesiyle ilgili tartismalardan. Surekli ailesini 3 kiz kardesini bana karsi savunmasindan vs vs.di. neyse sonuc olarak 14 yildir evliyiz ve 2 kizimiz var. Biri 11 digeri 3. Cok seviyordum gercekten. Hep konusuyordum. Tersleme beni. Ailene karsi kucuk dusurme. Ailenle benim dedikodumu yapma. Benle ilgilen guzel bisey soyle. Hic dinlemedi. En son kizima hamileligimde basladi iyice kendinden sogutmaya. 9 ay boyunca hic karnima dokunmadi. Ki kendide cocuk istiyordu. Son 3 yildir maddi cok zor durumdayiz. Borclarimiz var. Esim 2 iste calisiyor. Anliyorum cok stresli cok yorgun. Ama her eve geldiginde ya 11 yasinda kizima ya bana hakaret kufur ediyor. Herseye sinirleniyor. Kiziyor. Kufur ediyor. Kucuk evlendigim icin acikcasi hic is deneyimim olmadi calidmadim. Okulu bitirmedim. 19 yasinda hamileydim. Son yillardir calismak istiyorum ama ya fabrika isi ya temizlik isi oluyor. Oda bana zor geliyor 2 cocukla. Ama her birsey soyledigimde ozaman calis. Surekli para istiyosun. Otur evinde gezme paran yoksa. Vs vs laflar yiyorum. En son dedigi cok agrima gitti. Bana yillardir omuzumda yuksun dedi. Onun yani sira cok sinirlendiginde vuruyor. Bogazimi yuzumu sıkıyor. Iki kez de mutfaktan bicak aldi bogazima dayadi. Bir kez bosanma avukatina gittik. Sonra aileler araya girdi geri cektim. Ama adamda gram degisim yok. Kizimada banada soyledigi laflar agzina s.cm suratina s.cm adi serfsiz kopek. Rezil. Utanmaz. Asalak. Bunlar aklima gelenler. Ben yurt disinda dogdum hala burdayim. Babam ve kardeslerim turkiyede. Annem yabaci gorusmuyorum. Burda bir amcam ve bir halam var. Ama destegim hic yok. Ha bosansam devlet direk maas baglar o sorun degil. Ama tek kiyamadigim sey kizlarim. Babalarina cok duskunler. Oda cok sever kizlarini ilgilenir. Ama hakaretleri beni bitirdi artik. Varsa ayni durumu yasayan veya bir fikir sunmak isteyen lutfen bi akil versin. Kusura bakmayin cok cok uzun oldu. Hakkinizi helal edin.

Son olarak bundan bir ay once gece içmiş geldi. Bogazima yapisti. Ben bitti demeden bitmez. Asla bosanmayacaksin benden. Baskasi asla olmayacak. Oldururum seni. Seni kopel gibi seviyorum. Sende beni sevdigini soyle ikna et beni falan dedi.

Valla benim konu ile ilgili çok diyecek birseyim yok ama okurken bu ne biçim manyaklık diye geçirdim içimden. Allah kolaylık versin. Seviyorsa neden öyle davranır bi adam

Bence senin kocan kendini baya bir halt saniyor.. karisina sahip cikamayan mutlu edemeyen adamdan ne olur bilmiyorum. Artik insan korkar oldu somut bsy demeye sanada cocugunada siddet uyguluyorsa insanin aklina ilk ayril demek geliyor ama oyle bir hal aldiki bu dunya adamlar domates dograr gbi karisini sevgilisini dogruyor.. icinden ne geliyor aslinda ne yapmak istiyorsun bunu en iyi sen bilirsin. Ama devlete ya koruma ya biraey talep et bosanicaksanda gercekten..

Babaları çok sevse küfür eder mi sizce ? İnanmak istediğiniz için öyle düşünüyorsunuz. Haberlerde eşini öldüren adam müsveddelerini hiç mi görmediniz ? Canınıza yazık. Üstelik yurdışında yaşadığınızı,devletin maaş bağlayacağını söylemişsiniz. Yerinizde olsam hemen boşarım.

Bende almanyada yasiyorum ve 3 cocukla ayrildim...yani en azindan maddi yönden korkacak gibi bir problemin yok. Bende yalniz sayilirim, yani destek veren kimse yok sayilir. Senin cesaretsizligin ondan korkman mi, yoksa cocuklar mi? Cocuklar icin diyorsun ama adam cocuklarada iyi davranmiyor ki! Onlarda herseyin farkinda olmali ve ayrildigin zaman sana hak verecekler emin ol.
Seni tutan ne?

Böyle bir babaya kızların nasıl düşkün oluyor bu kadar hakarete rağmen kizlarını bahane etmekten vazgeç boşan

Acilen bosanmalisin.
Kizlarim icin falan deyip kendini kandirm.
Kizlara da hakeret kufur ediyirmus.

Bu adamdam ayrilip yolunu cizmelisin.

Oyle dograyacak kesecek bir adam degil. Gercekten dayakta degil aslinda. cok sinirlendiginde yuzumu sıkar herzaman. Dayak yedim desem yalan soylerim. Ama iste asil mesele psikolojik siddet. Asagilamak. Degersiz hissettirmek. Surekli kendimi ise yaramaz hissediyorum. Ben bugun bosansam cekip gitsem kendi hayatimi kurarim. Oda engel olup birsey yapmaz. Ama iste kiyamadigim ve beni cok dusunduren nokta kizlarim. Onlar uz

Aynen kızlarını seviyor ama küfürler ediyor çok tutarlı bir davranış. Helal.

Oyle dograyacak kesecek bir adam degil. Gercekten dayakta degil aslinda. cok sinirlendiginde yuzumu sıkar herzaman. Dayak yedim desem yalan soylerim. Ama iste asil mesele psikolojik siddet. Asagilamak. Degersiz hissettirmek. Surekli kendimi ise yaramaz hissediyorum. Ben bugun bosansam cekip gitsem kendi hayatimi kurarim. Oda engel olup birsey yapmaz. Ama iste kiyamadigim ve beni cok dusunduren nokta kizlarim. Onlar uz

Sen seviyormusun onu??? Siddetin her türlüsü kabul edilmez ve anliyorum seni cesaret edemiyorsun ama böylede yasiyamiyorsun bu yüzden kararini vermelisin, cünkü cocuklar bundan daha cok etkileniyor.
Bosansanda iyi bir babaysa eger, yine cocuklarini istedigi zaman görür. Dünyanin sonu degil yani, evet zor ama ilk de degilsin ve sonda olmiyacaksin!
Böylece kendinede saygin kalmiyor farkindasin demi?

Back