- 17 Ocak 2018
- 10.215
- 9.779
- Konu Sahibi Freshmommy
Arkadaşlar merhaba 3 gün önce pantolonmdan kedi tırmaladı. O başka şehirde ben başka sehirde kaldım. Gezideydik. Minik bir kanama oldu ıgne ucu kdr delindi. Yanımızda Dr kuzenımız vardı snaa bırakıyorum bu kararı dedi o an gebelik düşüncem için umursamadım fakat aşı inaktifmiş. Yaptırma kararı aldım şimdi hastanede yaptıracağım. Gebelik de planlıyorum sıkıntı olmazmıs sukur adetime 4 gün var. Asıl sıkıntım su kı anksiyetem tuttu. Sokak kendilerinden kapma ıhtımalı milyonda 1 biliyorum ama 1 lik ihtimal beni bulursa yuzde 100luk olurum onu da bildiğim için aşı olacağım smdı. Bu aşının yan etkisi cok mu daha önce olan var mı. 2 gecedir uyuyamıyorum bazen kuduz mikrobu 1 yıl sonra bile belli oluyormuş. 1 yılım zehir olacagına aşı yapmaya karar verdm bhcg baktırmadm her türlü yapacaklar dıye istemedim. Güncellemee: Kızlar aşımı oldum sol kol tetanoz sağ kol kuduz , 20,24 Kasım ve 01 Aralık ta kalan dozları olacagım . Dr geç kalmadığımı söyledi şükürler olsun normalde 10 gun gözlemmiş zaten kediyi kedi kaldı çok uzakta gözlem şansım 0. Rahatladım çok şükür sağolun )
Son düzenleme: