• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket 'Küçükken size sorulduğunda ne olmak isterdiniz?'

'Küçükken size sorulduğunda ne olmak isterdiniz?'

• Ankete Katılan
    223

Rozel62

sevgiler
Kayıtlı Üye
27 Mart 2008
2.523
7
316
Manisa
Çocukken hep bu soruyu sorarlar. Sanki, "ne olacağımız" kendi elimizdeymiş gibi... Kaç çocuk acaba düşlerinde istediği gibi oldu?

ben hep öğretmen olacam derdim halada en kıskanarak özenerek baktığım kutsal gördüğüm bir meslekdir.ama ev hanımı oldum i,stemekle olsaydı ...o..ooo...diyorum yani
peki siz?

"büyüyünce ne olcen bakem sen "diyen olmadımı size arkadaşlar
25292845dh8.jpg

hep ögretmen olucam derdim ilk okul ögretmenimde veliler toplantisinda babama bakin bu kizi mutlaka okutun demisti

ben öğretmen vede avukat olmak istiyorum derdim
hoş hiç biri olamadım ama
jeyyar

ben kücükken bu soruyu duyunca hani mikroskopla bakan amcalar teyzeler varya onlardan olacagım derdim
büyük oglum gece bekcisi olacagım derdi neden diye soruluncada onların fenerleri var derdi

oooo ne olmak istemedımki hostes,pilot,itfaiyeci,danscı,doktor,manken,sarkıcı,spiker,yüzücü :))))
ama olaola inşaat mühendisi oldum :p :)))

istemekle olaydı oooooo ........:roflol: çok güldüm yaaa....:roflol:

ben kücükken bu soruyu duyunca hani mikroskopla bakan amcalar teyzeler varya onlardan olacagım derdim
büyük oglum gece bekcisi olacagım derdi neden diye soruluncada onların fenerleri var derdi

benim oğlumda NECDET MENZİR olacam derdi o sıralar haberlerde tv lerde çok görünürdü.tolga da polis demezdi ismiyle söylerdi canım ya
Şeniz

benim oğlumda NECDET MENZİR olacam derdi o sıralar haberlerde tv lerde çok görünürdü.tolga da polis demezdi ismiyle söylerdi canım ya
Şeniz

cocukluk iste benim oglum elektrik mühendisi oldu ama santiye elektrik islerinde uzmanlastıgı icin cogu zaman elinde el feneri oluyor yani istedigi oldu:roflol:

Son düzenleme:
tek idealim hemşire olmakdı ve oldumm pişmanmıyımm hayır ülkemizde meslek hak ettiği yeri bulamamış olmasına rağmen...çünkü ben mesleğimi çoooookkkkk seviyorummm

ben küçükken hep gazeteci olmak isterdim,aşıktım o mesleğe.sabah gazetesinin binası vardı izmirde,o yıllarda yeni yapılmış döneminin en şık en güzel binasıydı.önünden her geçişimde bir gün ben de burada çalışıcam der hayal kurardım.ama annem bu isteğime öyle bir karşı çıktı ki vazgeçmek zorunda kaldım.of of gece gece hatırladım o günleri efkarlandım senağlama lise de artık bir tercih yapmam gerektiğinde avukat olayım bari diye düşündüm ama o da ne? annem yine kıyameti kopardı :1shok: baktım ki anneme kalsa ben hiçbir şey olamayacağım bu sefer kararımdan vazgeçmedim hukuk okudum.avukat oldum şu kadar yıl geçti annem her konu açıldığında hem kardeşime(kendisi de ortadoğu uzmanı) hem bana bari biriniz doktor olsaydınız,ikiniz de hiçbir şey olamadınız der durur :1shok: velhasıl uzun lafın kısası çok istediğim halde gazeteci olamadım içimde kaldı, o oldu :a015:

bari biriniz doktor olsaydınız,ikiniz de hiçbir şey olamadınız
canım ya sende beni gece gece güldürdün allah da seni güldürsün annelik ah ah şimdi anlıyorum onları ne zormuş ya bahtını yapamıyorsun en güzel taht yapsanda allah şanslarını güzel yapsın inşallah

canım ya sende beni gece gece güldürdün allah da seni güldürsün annelik ah ah şimdi anlıyorum onları ne zormuş ya bahtını yapamıyorsun en güzel taht yapsanda allah şanslarını güzel yapsın inşallah
amin canım.vallahi konuyu görünce bir hırsla anlattım ama şimdi okuyunca ben de güldüm.annelik değişik birşey mutlaka,çocuğum olursa annemi daha iyi anlıyacağım sanırım a.s.

kuzenim daha cok kücükmüs teyzemler kayinvalidesi ile birlikte yasiyorlarmis bir aksam sofrada otururken benim kuzenim demiski dedeeeee ben büyüyünce o.....pu olucam:roflol:
dede ´sinirden sofrayi yerlebir etmis

Son düzenleme:
kuzenim daha cok kücükmüs teyzemler kayinvalidesi ile birlikte yasiyorlarmis bir aksam sofrada otururken benim kuzenim demiski dedeeeee ben büyüyünce o....... olucam:roflol:
dede ´sinirden sofrayi yerlebir etmis
:roflol::roflol::roflol: kimbilir ne sanıyordu onu

benimde aklıma komik bir anı geldi agabeyim üniversitede okurken üvey dedeme cok calısıyorum dede sürmenaj olacagım demisti dedemde onu bir meslek sanıp
insallah oglum insallah demisti

Back