• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçükken okuyup çok etkilendiğiniz kitaplar...

helen90

Sureti kalbimde...
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2010
453
1
66
Diğer
Küçükken okuyup çok etkilendiğiniz kitaplar... diye başlık açmamın sebebi bu kitapların gelişimdeki önemi açıkçası ben Samed Behrengi'nin “Bir Şeftali Bin Şeftali'' adlı kitabından çok etkilenmiştim.Her okuduğumda ağzım sulanıyordu :1:

$cocuk-kitaplari-hikaye-fafa-ile-mimi-fafa-bilgisayarda20110617134016.jpg
çok eğlenmiştim okurken. daha küçüklüğümden belliymiş bilgisayar düşkünlüğüm:1:

$ciko-agzinin-tadini-bile_34411.jpg
köpekleri ve çikolatayı çok seven bir çocuk olarak bayılmıştım bu kitaba:31:
seriyi tamamlayıp hepsini baştan okusam mı acaba?:27:

''Çocuk Kalbi'' bu kitabı da çok beğenmiştim

Eklentiler

• $dri7jjtoj.jpg
    $dri7jjtoj.jpg
    25,3 KB · Görüntüleme: 211
Ziya Gökalp'in Alageyik diye bir şiiri vardır. Böyle fantastik resimlerle basılmış bir kitabı mevcuttu bu şiirin bizde. Resimler yağlı boya tablo gibi ince işçilikli şeylerdi. Daha okumayı bile bilmiyorken, babam sürekli okurdu bana. Şiiri ezberlemiştim, resimlere bakar bakar, okuyormuş gibi şiiri ezberden söylerdim. O şiirin ve kitabın yeri bende ayrıdır. Aynısından çok aradım ama bulamadım. :43:

Gülten Dayıoğlu--Mo'nun Gizemi ve Gökyüzündeki Mor Bulutlar
haa bir de 3.sınıfta okuyup hüngür hüngür ağladığım Oliver Twist:69:

Muzaffer İzgü'nün kitaplarını da çok okurdum ama özellikle bu kitaplarını çok beğenmiştim...

Eklentiler

• $BAYRAM-YERI-MUZAFFER-IZGU-GENDAS-COCUK-msc__24748566_0.jpg
    $BAYRAM-YERI-MUZAFFER-IZGU-GENDAS-COCUK-msc__24748566_0.jpg
    27,5 KB · Görüntüleme: 193
  • $975308151-0.jpg
    $975308151-0.jpg
    14,2 KB · Görüntüleme: 212
Kemalettin Tuğcu - Ninelerin Ninesi
images

Gülten Dayıoğlu - Yeşil Kiraz
images

Gülten Dayıoğlu - Ben Büyüyünce
images

Muzaffer İzgü - Zıkkımın Kökü
images

Eki Görüntüle 242027
çok eğlenmiştim okurken. daha küçüklüğümden belliymiş bilgisayar düşkünlüğüm:1:

Eki Görüntüle 242026
köpekleri ve çikolatayı çok seven bir çocuk olarak bayılmıştım bu kitaba:31:
seriyi tamamlayıp hepsini baştan okusam mı acaba?:27:

bu kitabı ben de okumuştum ve çok beğenmiştim ayrıca muzaffer izgü nün bütün kitaplarının çocukluğumda özel bir yeri vardır

Küçükken de gerilim,korku kitaplarına ve günlük tarzı kitaplara meraklıymışım,şimdi bu konuyu okuyunca aklıma geldi.Benim için seri şeklindeki Ayşegül serisi,Pıtırcık serisi,Oscar Wilde'den Şu Bizim Hortlak,Samed Behrengi'den Küçük Kara Balık,Pippi Uzunçorap serisi,Pollyanna,Peter Pan,Ömer Seyfettin'den Falaka,Heidi...
Ailem ben doğmadan önce benim için Türk ve dünya klasiklerini ve daha sonra da bunlar dışında çok ama pek çok kitap almıştı,ben de gerçekten çok kitap okurdum ve hala aynen devam ediyorum.Kitap ve okumak denince benim için akan sular duruyor bu yüzden de çok yazdım ama ne yapayım:61:Aklıma bunlar geldi en çok sevdiklerimi düşününce ama çok sevip etkilendiğim çoğu kitabın da hikayesini hatırlıyorum adını ve yazarını bulamadığım için buraya ekleyemedim,aklıma gelirse yazarım.Aaaah çocukluğum:85:

Back