Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hemde bır cok kez..şakkıdı cocuklugum sıtelerın bol oldugu bır yerde gectı 6-7 katları apatmanın butun zıllerıne sırayla basıp kacardık ve bu bıze ınanılmaz eglendırıcı gelırdı cocukluk ıste:roflol:
Zillere basar ,kaçardık biz de.Zaman zaman yakalandığımız da olurdu.En çok ben basardım zillere,ama hep arkadaşlarım yapıyor sanarlardı.Benim yüzüm çok masum geliyordu konu komşuya sanırım. :))) ''Ben yaptım.''desem de yine azarı işiten onlar olurdu. :))))
Keşke çocuk olsak ya o günler aklıma geldi ne güzeldi... Biz sadece kapı zillerini çalmakla yetinmioduk. Eşşek kadar olmuştuk birde araba alarmlarını çaldırıoduk. =)
hemde çok yapardik, ıben hizli kostugum için beni hiç görmezlerdi:dance:bir keresinde arkadasimlan yürüyoruz, o fark etmeden zile basip kaçtim hemen, ne oluyo neden kosuyorsun derken kapi açilip firçayi arkadasim yiyordu:roflol::roflol:ayyy ne günlerdi beeee
ay bende çok yapardım ya çarşıya çıkardık annemle çarşıda evler vardı zillere basardım ama kaçmazdım normal bir şekilde çaktırmadan yürürdüm hoşuma giderdi nesi güzelse tuhaf işte....