küçükken komşu zillerine basıp kaçtınızmı?

hemde bır cok kez..şakkıdı
cocuklugum sıtelerın bol oldugu bır yerde gectı 6-7 katları apatmanın butun zıllerıne sırayla basıp kacardık ve bu bıze ınanılmaz eglendırıcı gelırdı cocukluk ıste:roflol:

Çooooooooooooooooooook...............
Bir de yoldan geçen insanlara seslenirdik,tabi bunu yaparken gizlenirdik.tatlicadiarzu

gündüz arkadaslarla sokakta oynadigimiz yetmezmis gibi aksama gizlice evden kardesimle kacar,arkadaslarla bulusup zilleri calardik. sonrada saklanip izlerdik.ah ah cocuklugum aklima geldi aksam aksam simdi gidip birinin zilini mi bassam ne :roflol:

Zillere basar ,kaçardık biz de.Zaman zaman yakalandığımız da olurdu.En çok ben basardım zillere,ama hep arkadaşlarım yapıyor sanarlardı.Benim yüzüm çok masum geliyordu konu komşuya sanırım. :))) ''Ben yaptım.''desem de yine azarı işiten onlar olurdu. :)))) :eek:

Keşke çocuk olsak ya o günler aklıma geldi ne güzeldi... Biz sadece kapı zillerini çalmakla yetinmioduk. Eşşek kadar olmuştuk birde araba alarmlarını çaldırıoduk. =)

Basardım tabii yaa...:çok üzgünüm:
Vicdanım sızladı bak şimdii...senağlama

Affet beni mualla teyzee:roflol::roflol:

ayhh evet yaa bende naciye teyze wardı onun ziline basardım ama kaçmazdım
naciyee naciyeee cilveli naciye diee şarkı sölerdim:)

Amann yaaa anladım bennnn
Ben kucukken kımsenın zılıne basıp kacmadım ama sımdı ne zaman bı apartmana gırsem cıkacagım katın bı altındakı kapı komsuların kapı onundekı ayakkabılarının yerını degıstırıyorum.:)Demek kucukken zıl basıp kacmayınca acısı sımdılerde cıkıyoooooo

hemde çok yapardik, ıben hizli kostugum için beni hiç görmezlerdi:dance:bir keresinde arkadasimlan yürüyoruz, o fark etmeden zile basip kaçtim hemen, ne oluyo neden kosuyorsun derken kapi açilip firçayi arkadasim yiyordu:roflol::roflol:ayyy ne günlerdi beeee

:eek:ohooo hem de kaç kere büyükken de yapmıştım ki hem ben

ay bende çok yapardım ya çarşıya çıkardık annemle çarşıda evler vardı zillere basardım ama kaçmazdım normal bir şekilde çaktırmadan yürürdüm hoşuma giderdi nesi güzelse tuhaf işte....

yok onu yapmadım ama gece yarısı kardeşimle beraber karşı evin duvarına yumurta atardık tatlicadiarzu

X