küçükken komşu zillerine basıp kaçtınızmı?

ne küçükkeni ben lisedeyken de yapıyodum sırnaşık şey bizim bi fizikçi vardı gıcık oluyodum adama en yakın arkadaşımla evini biliyoduk adamın ziline basıp kaçıyoduk :roflol:

Evet kardeşim ve diğer gruptaki arkadaşlarla çalıp kaçardık. Bir komşumuz vardı gece vardiyasında çalışır, gündüz uyurdu. Sırf eşini kızdırmak için onun zilini basmaktan zevk alırdık. Çocukluk işte...Şimdi bana yapılsa ben de kızarım walla.

Ya hepimizin güzel çocukluk anıları bizde çok kapı çalıp saklandık ...şimdi büyüdük anneden babadan ayrıldık kendi yuvamızı kurduk...Şimdilerde çocuklar zile basıp kaçmıyorlar çünkü sokakta oynama şansı bize verildiği gibi onlara verilemiyor... Devir değişti herşey başkalaştı benim hoşuma giderdi kapımın zilini çalıp koşuşturan bir çocuk görsem keşke olsa...

çocukluğumda bunun kadar zevk veren bişey hatırlamıyorum..
zillere basardık sonra gülmekten kaçamazdık:) en son lisedeyken yapmıştım..
bi arkadaşın annesini kızdırmak için.
:)

bende yaptım walla .. çok ta hoşlanarak yapardım arkadaşlarımla...
ne güzel günlerdi yaaaa... bak şimdi hatrıma geldi .....

ohooooo yapmazmıyım hem de sıklıkla yakalndığımız da oluyodu ama genelde kaçıveriyoduksırnaşık şey

Ohooo hemde kac kere :) En zevkli oyunumuzdu:) Ama tek kisiye surekli yapip bezdirmiyorduk, butun mahalleyi tek bir kere dolasirdik sadece :) Ne gunlerdi be. Zillere basip sonrada gizli bir yere saklanip, insanlarin kim bu der gibi yuzlerindeki ifadeyi seyretmek... Cocukluk iste.. :)

bir tek komşu zilleri değil valla. tanıdık tanımadık bütün herkezin zillerini basardım.

Hangi çocuk yapmaz kijeyyar...
zamanında çok.... yaptım ama hiç yakalnmadım nihahahaha

çoooooooooooook basıp basıp kaçmısındır çocukluk işte bazen benım zılımede basılıyo yaptıklarımı çekıyorum galıbaaa

valla bende çok bastım yaaa hatta bir keresinde ben kaçabildim ama kardeşim yakalanmıştı evin sahibi peşimizden koştu ve kardeşimi yakasından tuttu :mymeka:bidaha sakın yapma dedi.şimdide bizim ufaklıkllar devam ediyor mesleğe gerçi küçük kardeşim kazık kadar oldu ama ne bilim adrenalin istiyor galiba.Ama inanın hiç pişman değilim
çok güzel günlerdi yaaaasırnaşık şey

ooooo çokk
daha neler nelerde yaptımda annatmayımm
jeyyar jeyyar jeyyar

Karşı komşumuzun ziline basar kendi evimize kaçardım çok gıcık bi aileydiler ne yapıyım walla hiçte pişman değilim.:dilcikar:

zile bassam yine iyi,açık olan camlardan eve giriodum :roflol: Kötü Kazen

Biz de çook yapardık arkadaşlarla..Hatta bir keresinde çok ileriye gittik galiba..İnşaar malzemeleri vardı site için..En alt katta oturan teyzenin küçük tuvaletinin açık olan camından içeri kalasları..Taşları savurmuş...sonra da zile basıp bir tuvaletinize bakar mısınız? demiştik..:teytey: Kadın sizi annenize söylemez miyim diye ortalığı ayağa kaldırmıştı..:roflol:

küçükken oturduğumuz sokak küçük bir sokaktı ne zaman komşunu zilini çalıp kaçmaya çalışsam önümde anam ve onun kafama şaaak diye vurması oluyordu

X