Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ne küçükkeni ben lisedeyken de yapıyodum sırnaşık şey bizim bi fizikçi vardı gıcık oluyodum adama en yakın arkadaşımla evini biliyoduk adamın ziline basıp kaçıyoduk :roflol:
Evet kardeşim ve diğer gruptaki arkadaşlarla çalıp kaçardık. Bir komşumuz vardı gece vardiyasında çalışır, gündüz uyurdu. Sırf eşini kızdırmak için onun zilini basmaktan zevk alırdık. Çocukluk işte...Şimdi bana yapılsa ben de kızarım walla.
Ya hepimizin güzel çocukluk anıları bizde çok kapı çalıp saklandık ...şimdi büyüdük anneden babadan ayrıldık kendi yuvamızı kurduk...Şimdilerde çocuklar zile basıp kaçmıyorlar çünkü sokakta oynama şansı bize verildiği gibi onlara verilemiyor... Devir değişti herşey başkalaştı benim hoşuma giderdi kapımın zilini çalıp koşuşturan bir çocuk görsem keşke olsa...
çocukluğumda bunun kadar zevk veren bişey hatırlamıyorum.. zillere basardık sonra gülmekten kaçamazdık:) en son lisedeyken yapmıştım.. bi arkadaşın annesini kızdırmak için. :)
Ohooo hemde kac kere :) En zevkli oyunumuzdu:) Ama tek kisiye surekli yapip bezdirmiyorduk, butun mahalleyi tek bir kere dolasirdik sadece :) Ne gunlerdi be. Zillere basip sonrada gizli bir yere saklanip, insanlarin kim bu der gibi yuzlerindeki ifadeyi seyretmek... Cocukluk iste.. :)
valla bende çok bastım yaaa hatta bir keresinde ben kaçabildim ama kardeşim yakalanmıştı evin sahibi peşimizden koştu ve kardeşimi yakasından tuttu :mymeka:bidaha sakın yapma dedi.şimdide bizim ufaklıkllar devam ediyor mesleğe gerçi küçük kardeşim kazık kadar oldu ama ne bilim adrenalin istiyor galiba.Ama inanın hiç pişman değilim çok güzel günlerdi yaaaasırnaşık şey
Biz de çook yapardık arkadaşlarla..Hatta bir keresinde çok ileriye gittik galiba..İnşaar malzemeleri vardı site için..En alt katta oturan teyzenin küçük tuvaletinin açık olan camından içeri kalasları..Taşları savurmuş...sonra da zile basıp bir tuvaletinize bakar mısınız? demiştik..:teytey: Kadın sizi annenize söylemez miyim diye ortalığı ayağa kaldırmıştı..:roflol: