Vallahi teyzeleriniz dangalak.
Siz bir magdursunuz, cocuk halinizle ne oldugunu bile anlamamissiniz. 5 yasindaki cocuga suc bulmak kadar dangalakca bir sey olamaz, sizi neden dovduler ?
Aileniz normal degil. BU hikayede dayak yiyen tarafin siz olmasinin hicbir mantigi yok.
Teyzeniz gerizekali ayrica. Ne demek sen dulsun, bir genc kiza ? Ruh hastasi ???? Siz o teyzeye bir kere haddini bildirin. Sucsuz oldugunuzu, cocuk oldugunuzu, tacize ugradiginizi, magdur tarafin siz oldugunu soyleyin. Ortada bir taciz var, hala teyzeniz artik bekaret mi dusunuyor, nedir anlamadim , dulsun ne demek ya??? Teyzeniz gercekten igrenc bir zihniyete sahip. Haddini bildirdikten sonra daha da konusmayin derim o teyzeyle.
Genç kız bile değldim, 5 yaşındaydım dul kelimesinin kötü olduğunu biliyordım ama ne anlama geldiğini bilmiyordum...
Teyzem yobaz ve cahil bir insandır, hala da öyle.3-4 YIL önce teyzemle tartıştık, sebep de kız kardeşimin erkek arkadaşı olması (annem vefat etti, babam da yurt dışında kendince vazife görmüş) fazla üstüme gelmişti, işte dayına söylerim size haddinizi bildirir diye bir laf etti, ben de "tacizci sapık adamla mı korkutuyorsun beni herkese anlatırım" dedim...
Bana şunu dedi ONU KARISI BU SEBEPLE BOŞAMAZ AMA SENLE KİMSE EVLENMEZ SANA KİMSE EKMEK BİLE VERMEZ. O kadar kötü oldum ki ağzıma gelen bütün küfürleri saydım anneannem aldı teli o yaşlı kadına da saydım...büyük dayım barıştırdı bizi, konu kapandı ama ben unutamadım hala kafamda çınlanıyor...böyle işte
Teyzem ile de samimi değiliz ayda yılda bir gideriz bayram seyranda...