küçükken beni taciz eden akrabam....

Bu konuyu okuyorum habire offff offf..çok iğrenç. .iki kızım var bende dikkat ediyorum yabani diyorlar benimkilere..desinler umrumda değil

Kalbim hızlı hızlı atıyor, sıcak basıyor, sinirden.

Bakınız bir çocuk hem cinsel hem psikolojik olarak nasıl sakatlanır.

Çıkayım biraz sakinleşeyim önce ben.

Bağıran çağıran kıyameti koparan hırçın yabani çocuklar tacize edilmiyor genelde

Hala kendinize suc buluyorsunuz , yapmayin. Eger herif sapiksa mutlaka bir yolunu bulur, cocugun agzini kapatir, gozunu korkutur, dover vs. Cocuklarin hicbir sucu yok ki, tek suclu sapiklar,

Yapmayin bunu kendinize, sessiz sakin olmasaydim tacize belki ugramazdim gibi bir dusunceniz olmasin, 1 mg suclu degilsiniz. Cocuk kafayla basiniza gelenleri zaten anlamamissinizdir bile.

Son düzenleme:
valla benim sinirlerim psikolojim kaldırmıyor böyle şeyleri ya ALLAHım islah etsin bunların aslında kesip ağzına vercen tövbe estagfurullah ya valla oturup ağlayasım geliyor ne çok yaşanıyo böyle şeyler Rabbim kötü niyetli insanlardan evlatlarınızı bizi korusun .. zaten hep en yakınlarımızdan geliyor ne geliyorsa.. dayımın yanında bile korkarak oturacaksam ne anlamı var ki dünyada olmanın

ALlah yardımcınız olsun ne kadar zaman geçerse geçsin çocukken yaşanan o kötü olaylar hiçbir zaman unutmuyor.. insan aklına geldiğinde bile gözleri dolup ağlıyor..

Konuyu baştan sona okudum bir erkek ve bir kiz cocigu annesi olarak özellikle kizim acisindan kimseye guvenmemem gerektigini ogrendim oglum da olsa karsi cinse opturmeyecegim neler yasamissiniz yasanmis "( icim acidi birinin kucagina verirsem surekli takipte o lacagom iyiki bu konuyu actiniz

Allahım konuyu baştan sona okudum ve resmen yutkunmakta bile zorluk çeker oldum meğer çocuk istismarının sandığımın çok çok üzerinde olduğunu anladım ve böyle bir dünyada kız ,erkek farketmeden sağlıklı bireyler yetiştirebilmenin nekadar zor bir süreç oldunu daha net anlamış oldum

Bağıran çağıran kıyameti koparan hırçın yabani çocuklar tacize edilmiyor genelde

Kesinlikle. .Küçük kızım cadı gibi, kiyamet kopariyor dayısı öperken bile. .ama büyük cekingen malesef sessiz. onada tembihliyorum kızım tv de görüyorsun taciz okulda veya ailede kim yapsa susma bana söyle diye. .Allah korusun yaaa..off

Çocukları eğitmek gerek aslında, nasıl yabancı bir kişi çağırırsa gitme onunla beraber, verdiği şeyi yeme, arabasına binme gibi öğütlerde bulunuyorsak; tanıdığın tanımadığın bir erkek şurana dokunursa (vücudunda göstererek) öperse, seni sıkıştırırsa vs bana söyle, ben sana kızmam gibi tembih etmemiz gerekli. Çocuk çünkü yapılanın yanlış olduğunu bilmiyor. Aklı ermeye başladıktan sonra da utanıyor zamanında izin verdiği için.

Konu sahibininde, burada yaşadıklarını paylaşan arkadaşlarımıza da ne yazmalıyım hiç bilemiyorum. Çok üzücü çok kötü bir olay. Rabbim bunları yaşatanları bu dünyada da , öbür dünyada da cezasını versin inşallah. Bilgilendirme amaçlı okuduğum bir yazıyı sizlerle paylaşmak istiyorum. Okuyan arkadaşlarımız vardır elbet, okumayan arkadaşlarımız için paylaşmak istedim.

ŞİFRE TEDBİRİ

Küçük çocukları sapıklardan ve kötü niyetli insanlardan korumak mümkün. Yabancı bir adam, 8 yaşında ki erkek çocuğunun yanına geliyor ve bazı aksilikler olduğunu, annesinin kendisini yolladığını, çocuğun kendisi ile gelmesi gerektiğini söylüyor. Bunun üzerine çocuk adama soruyor “pekala o zaman şifreyi söyle, şifreyi söylemezsen seninle gelmem” adam bunu duyunca uzaklaşıyor. Çünkü annesi daha önce çocuğu ile konuşmuş ve aralarında bir şifre oluşturmuş. Şifreyi söylemeyen hiç kimse ile gitmemesi gerektiğini tembihlemiş. Ve bu küçük ayrıntı, belki de küçük çocuğun hayatını kurtarıyor. Bu nedenle ailelerin çocuklarıyla konuşması ve gerektiğinde kullanılmak üzere aralarında şifre oluşturması gerekiyor. Şifreyi söylemeyen kimse ile çocuğun gitmemesi gerektiğini vurgulaması büyük önem taşıyor. Belki de bu şekilde çocuklarımızı biraz daha fazla koruyabilir, hiç olmazsa kendi dünyalarını biraz daha emniyetli hale getirebiliriz.

ÇOCUKLARI EĞİTMEK GEREKİYOR

Küçük çocuklara ; sadece yabancılara karşı değil tanıdık yüzlere de mesafeli olmaları; anne-baba dışında hiç kimseyle birlikte bir yerlere gitmemeleri gerektiğini usulüyle anlatılması gerekiyor. Ayrıca çocukların kendilerinden izin alınmadan yapılan davranışlara; (kucaklama, öpme, sevme, saçını okşama, kucağına alma, elini tutma v.b.) karşı, HAYIR diyebilecekleri ve devam edilmesi halinde mutlaka bağırarak uzaklaşmaları, hatta etrafındaki kişilerden yardım istemeleri bilincinin aşılanması büyük önem taşıyor.

Kadın olmak zor,kimisi için küçük ya da büyük fark etmez, kadınsın....

Nefesim daraldı okurken bazen insan ne düşünüp neler diyeceğini bilemiyor...

Arkadaşım zor da olsa açılmıştı bana İlkokula başlamadan komşusu oğlu tarafından tacizden öte şeyler yaşamış, yıllar sonra sevmiş birini ama belki de hiç suçu olmadığı halde bakire degilimdir diye evet diyemedi sevdiğine evlilik için... küçüktüm hatırlamıyorum diyordu eni sonu doktora gitti muayene için sonra evlendi filan ama hala iyi değil hala içinde dev gibi yükü taşıyor...

Zor kadın olmak... Allah hepimizi evlatlarimizi korusun en yakinimizin şerrinden bile...

Dunden beri okuyorum biseyler yazip yazip cevapla demeden silip cikiyorum... boyle bir acinin tesellisi yok biliyorum o yuzden susuyorum.
Esimin abisi cocuk doktoru, asistanken turkiyenin en buyuk cocuk hastanelerinden birindeydi ve oyle vakalarla karsilasmis ki, bir gun konusurken bana bile guvenme dedi, kisi ayirt etme, dede dayi amca...
hatta uzun sure devam eden bir davasi vardi, 4 yasinda bir cocuk makatta kanamayla acile getiriliyor, bizimki bakiyor makatta derin yirtiklar bir kismi iyilesmis bir kismi acik... hemen hastane polisini çağırıyor ve anneye sen bu cocuga tecavuz edildiginin farkinda misin diye kiziyor, anne de babasidir tabi dover de sever de diyor... o esnada baba giriyor iceri, cocuguma ne yapacagimi sana mi sorucam isine bak diye ustune yuruyor, bizimki babayi demir sopayla dovuyor polis zor aliyor elinden. Ve biliyor musunuz bu yuzden, ustune yuruyen o sapigi dovdugu icin ceza aldi, para cezasina cevrildi...

Okurken fenalık geldi ...adam gayet normal bir insanın vereceği tepkiyi vermiş işini bilen bir hakim savcı olsaydı o cezayı da vermezlerdi ona da neyse...o çocuğun düzgün bir hayatı olmayacak ama sapık babası hala nefes alıp verebiliyor o zavallı çocuk içinden çıkamadığı bir çukurda yaşamaya çalışacak ona da yaşamak denirse tabii
Eşim polis bir yıldır çocuk şubede çalışıyor hastanelerden dr lerden buna benzer istismar sebebi ile ihbar geliyor akla hayale gelmedik sapıklıklar. Yapan kişiler de illa ki bir yakını oluyor. Çocuk 11 yaşında ve de 6 aylık hamile güya karın ağrısı şikayeti ile dr ye getiriliyor kanama var dr de görür görmez polis çağırıyor aile diyor ki aaaaa hamile miymiş...araştırılıyor ararabisinin tecavüzü sebebi ile hamile kalmış, abisi de 24 yaşında. tecavüz etmedim sadece cinsel organına boşaldım öyle hamile kaldı diye savunuyor kendini. Ama çocuk gayet tecavüz edilmiş kanıtlı belgeli raporlu aile bilmiyorduk diyorlar bilinmemesi imkansız....bu olayın çok etkisinde kalmıştı kız o kadar masum çocuksu ve küçükmüş ki..
küçük bir anadolu şehrindeyiz üstelik allah bilir büyük yerlerde neler oluyor....

Allah'ım ya neler duyuyoruz.
görümcemin eşi de polis.
adam demek ki bu tür olaylara şahit olmaktan paronoyak olmuş.
görümcem hiç evden çıkmaz.
eşim eniştesi yokken ablasına gitmez.
ilk duyunca çok saçma gelmişti ama demek ki böyle iğrençlikleri duydukça kafayı bozdu adam.
Allah'tan kızı yok.iki oğlu var.evden çıkmadan büyüdüler.
koca çocuklardı anneleri okula götürüp getirirdi.

4 yaşındaki çouğa tecavüz eden baba ne ya.
ne günlere kaldık.

üniversitede okurken 16 yıl önce diyeyim.
kızımı güzel yetiştirdikten sonra her yere gönderirim,güvenirim derdim.
o zamanlar çocuğuna güven problemi yaşardı aileler.
şimdi insancıklara güvenemiyoruz.

eskiden de çoktu belki ama duymuyorduk.
net olmadığından.

eminim bu konuyu okuyan herkes o ş...leri öldürmek istiyordur.

Offff okudukça kalbim sıkışıyor resmen. Kızım 1 yaşına girdi babasından başka bir erkeğin yanında altını hiç değiştirmedim. Dedeside dahil buna. Büyüdükçe yasaklarım dahada genişleyecek. Özellikle kucağa oturtma konusunda çok hassasım.

Beni en cok annelerin tepkisizligi yıkıyor. Ben de anneyim kizimin sacinin teline zarar gelmemesi icin dunyayi karsima alirim. Ama kadinlar oyle rahat ki hak goruyor kocasina...
Hakim guya verebilecegim en dusuk cezayi verdim demis kaynima, meslegini bile kaybedebilirdin hasta yakinini darp ettigin icin demis. Sapik baba da 20 yil kadar bir ceza almis ama adalet sistemimiz malum 10 yil bile yatmadan cikar.

bu gercek degil di mi?
makatta kimi yirtiklar eski kimi yeni demis eee bu cocuk 4 yasindaysa 3 yasinda mi baslamis o ser...z ??
o pic kurusu hic ceza almamis mi?

Ölene kadar omuzlarında taşıdığın, kafana biçak gibi saplanan, mide kramplarına neden olan...mutsuzsun, hiç ama hiç birşeyden haz alamıyorsun... Gördüğün, okuduğun taciz haberlerıyle tazelenıyor acıların, bıcak gibi kesıp atıyor merhem olmuyor hiçbirsey. Taaa göğsüne, derınlıklere gelıyor oturuyor da nefes alamıyorsun. Kahretsın! Hiç mi unutulmaz( unutulmayacak).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…