- 30 Mart 2013
- 2.542
- 1.631
Okurken fenalık geldi ...adam gayet normal bir insanın vereceği tepkiyi vermiş işini bilen bir hakim savcı olsaydı o cezayı da vermezlerdi ona da neyse...o çocuğun düzgün bir hayatı olmayacak ama sapık babası hala nefes alıp verebiliyor o zavallı çocuk içinden çıkamadığı bir çukurda yaşamaya çalışacak ona da yaşamak denirse tabii
Eşim polis bir yıldır çocuk şubede çalışıyor hastanelerden dr lerden buna benzer istismar sebebi ile ihbar geliyor akla hayale gelmedik sapıklıklar. Yapan kişiler de illa ki bir yakını oluyor. Çocuk 11 yaşında ve de 6 aylık hamile güya karın ağrısı şikayeti ile dr ye getiriliyor kanama var dr de görür görmez polis çağırıyor aile diyor ki aaaaa hamile miymiş...araştırılıyor ararabisinin tecavüzü sebebi ile hamile kalmış, abisi de 24 yaşında. tecavüz etmedim sadece cinsel organına boşaldım öyle hamile kaldı diye savunuyor kendini. Ama çocuk gayet tecavüz edilmiş kanıtlı belgeli raporlu aile bilmiyorduk diyorlar bilinmemesi imkansız....bu olayın çok etkisinde kalmıştı kız o kadar masum çocuksu ve küçükmüş ki..
küçük bir anadolu şehrindeyiz üstelik allah bilir büyük yerlerde neler oluyor....
Allah o kizin h anasi hem babasini kahretsin
o pic kurusu erkek ya kardesine tecavuz etsede def etmezler.
bir iki kizmis sonra bagirlarina basmislardir.
insanllah olumleri coook coook zor olur.
cpk agzimi bozdum farkindayim dundur okuyorum bu konuyu sabrim kalmadi