küçükken beni taciz eden akrabam....

Okurken fenalık geldi ...adam gayet normal bir insanın vereceği tepkiyi vermiş işini bilen bir hakim savcı olsaydı o cezayı da vermezlerdi ona da neyse...o çocuğun düzgün bir hayatı olmayacak ama sapık babası hala nefes alıp verebiliyor o zavallı çocuk içinden çıkamadığı bir çukurda yaşamaya çalışacak ona da yaşamak denirse tabii
Eşim polis bir yıldır çocuk şubede çalışıyor hastanelerden dr lerden buna benzer istismar sebebi ile ihbar geliyor akla hayale gelmedik sapıklıklar. Yapan kişiler de illa ki bir yakını oluyor. Çocuk 11 yaşında ve de 6 aylık hamile güya karın ağrısı şikayeti ile dr ye getiriliyor kanama var dr de görür görmez polis çağırıyor aile diyor ki aaaaa hamile miymiş...araştırılıyor ararabisinin tecavüzü sebebi ile hamile kalmış, abisi de 24 yaşında. tecavüz etmedim sadece cinsel organına boşaldım öyle hamile kaldı diye savunuyor kendini. Ama çocuk gayet tecavüz edilmiş kanıtlı belgeli raporlu aile bilmiyorduk diyorlar bilinmemesi imkansız....bu olayın çok etkisinde kalmıştı kız o kadar masum çocuksu ve küçükmüş ki..
küçük bir anadolu şehrindeyiz üstelik allah bilir büyük yerlerde neler oluyor....

Allah o kizin h anasi hem babasini kahretsin
o pic kurusu erkek ya kardesine tecavuz etsede def etmezler.
bir iki kizmis sonra bagirlarina basmislardir.
insanllah olumleri coook coook zor olur.
cpk agzimi bozdum farkindayim dundur okuyorum bu konuyu sabrim kalmadi

Ölene kadar omuzlarında taşıdığın, kafana biçak gibi saplanan, mide kramplarına neden olan...mutsuzsun, hiç ama hiç birşeyden haz alamıyorsun... Gördüğün, okuduğun taciz haberlerıyle tazelenıyor acıların, bıcak gibi kesıp atıyor merhem olmuyor hiçbirsey. Taaa göğsüne, derınlıklere gelıyor oturuyor da nefes alamıyorsun. Kahretsın! Hiç mi unutulmaz( unutulmayacak).

unutulmayacak

Çocuklara yapılması daha da yaralıyor benı. Hadı bee kadın sende neyı dert edıyorsun diyorum. Kızım var ıkı yasında böyle birşeye maruz kalsın inanın ellerimle gebertırım yapanı. Ben yaşadım, kafam da hala yaşıyorum, ölmez bıtmez bir dert bu. Insan çocuğu babasının kucapındayken gözlemler mi? Evet böyle bir psikolojik sorun. Hasta mıyım evet hastalık denıyor ise hastayım, hastalıklıyım. Lütfen lütfen Çocuklarımızı ( erkek yada kız) bir başkasıyla bırakmayalım. Onlar daha melek, çiçek, ay parçası... Aldıkları nefese kurban olurum.

Anlattıklarına çok üzüldüm. Allah böyle pisliklerden uzak tutsun hepimizi. Cezasını çeksin inşallah ama her zaman her zaman dikkatli olmak lazım. Çocuğumuz erkek de olsa, kız da olsa. Mahremiyet eğitimine çok önem vermek lazım gerçekten. Bu konunun açılması, konuşulması önemli bir şey. Ben de dikkat etmem gereken şeyleri öğreniyorum. Bunları görünce kendi çocuğumu öperken bile izin almam gerektiğini fark ediyorum.

Bizim de ortaokulda bir öğretmenimiz vardı. Adam kaç yıl öğretmenlik almış, bize de gelmişti. Kız sınıfı tamamen. Adamın yüzünde pis bir sırıtma olurdu zaman zaman. Ama bütün sınıf mı rahatsız olur bundan? Yüzünden okunuyordu bir şeyler. Masasına gitmemiz gerektiğinde belli bir mesafede kalıyorduk, yanaşmıyorduk. Kitaptan bir şey Göstermemiz gerektiğinde bir garip elini elimizin üstüne koymaya çalışmalar filan. En sonunda idareye konuşup dersimizden aldırmıştık adamı. Bu çok tehlikeli bir konu, farkındayım. Hemen kötüye de kullanılabilir ama çocukları her zaman dinlemek, hep soru sormak lazım. O adam ne oldu bilmiyorum ama biz 12 yaşında bazı şeyleri fark edebilecek bir haldeydik. O adam gibilerin daha 7-8 yaşında bir şeyden anlamayan bebelerin sınıfında olma ihtimali de var.

Oğlum 5,5 yaşında ve anaokulunda, öğretmenleri bayan. Ama yine de soruyorum lavaboya nasıl gittin, yanında kimse var mıydı. Yok öğretmenimden izin aldım, kendim gittim diyor. İnsan paranoyak oluyor gerçekten. Hele polis ve doktorların çok daha hassas olması bu konularda çok normal. Kim bilir neler görüyorlar.

Dunden beri okuyorum biseyler yazip yazip cevapla demeden silip cikiyorum... boyle bir acinin tesellisi yok biliyorum o yuzden susuyorum.
Esimin abisi cocuk doktoru, asistanken turkiyenin en buyuk cocuk hastanelerinden birindeydi ve oyle vakalarla karsilasmis ki, bir gun konusurken bana bile guvenme dedi, kisi ayirt etme, dede dayi amca...
hatta uzun sure devam eden bir davasi vardi, 4 yasinda bir cocuk makatta kanamayla acile getiriliyor, bizimki bakiyor makatta derin yirtiklar bir kismi iyilesmis bir kismi acik... hemen hastane polisini çağırıyor ve anneye sen bu cocuga tecavuz edildiginin farkinda misin diye kiziyor, anne de babasidir tabi dover de sever de diyor... o esnada baba giriyor iceri, cocuguma ne yapacagimi sana mi sorucam isine bak diye ustune yuruyor, bizimki babayi demir sopayla dovuyor polis zor aliyor elinden. Ve biliyor musunuz bu yuzden, ustune yuruyen o sapigi dovdugu icin ceza aldi, para cezasina cevrildi...

hiiiiiiiiiiiii babasi. Allahim boyle sapiklarin sonunu getir lutfen. cenneti ayaklari altina serdigin kadinlara yapilanlari sen cezasiz birakma. kendini koruyamayacak kadar kucuk erkeklere yapilan pislikleri sen cezasiz birakma...

Neler var.. benim de geldi başıma.. defalarca... o kadar zor ki.. iğreniyorsun bütün dünyadan.. hele en yakınlarından gelince... anlatamıyorum..... çocuk yapmayı da düşünmüyorum bu sebepten.. koruyamam korkusu...

Yazdıklarınızı okurken inanin nefessiz kaldım. Ne söylenır bilmiyorum... Lütfen tedavi olun, unutturmasada hafifleyeceksiniz inanın buna.

siz de yasamissiniz sanirim yardim aldiniz mi aldiysaniz fayda gordunuz mu... babasinin kucagindayken gozlemek konusuna deginmissiniz. babasina degil dr eger bir ocugum olursa asla diger akrabalarinin yaninda birakmam. kiz bebeklere asigim ama kizim olursa benim cektigimi cekmesin diye isteyemiyorum.

ağzım açık okudum bütün yorumları

benımde cok yakın arkadasımı babası taciz edermiş denıze gıderlermıs bikini izine bakıyım diye üst kısmını soyarmıs, annesını yataktan gonderıp kıza arkadan yaklasırmıs daha neler neler yıllar sonra ortaya cıkmıstı. annesıde bılıyormus olanları ilaç içip ıntıhara kalkısınca kıza yapılanlar duyuldu.
arkadasım azmettı sımdı oğretmen oldu kurtardı kendını. babasıda adamın diye dolasır.

Neler var.. benim de geldi başıma.. defalarca... o kadar zor ki.. iğreniyorsun bütün dünyadan.. hele en yakınlarından gelince... anlatamıyorum..... çocuk yapmayı da düşünmüyorum bu sebepten.. koruyamam korkusu...

anlat. meraktan sormuyorum rahatla diye anlat. ister burda anlat ister doktora anlat ama bir sekilde anlat. ben dun psikiyatra gittim anlatmak istrmedim ona. burda yazilanlari okuyunca bir ceaaret ben de yazdim ve simdi o doktora gidip anlatmayi dusunuorum. Bir sure sonra yetemiyor insan kendine her zamankinden daha aciz hissediyor anlatmayinca.

Eşim işi gereği adli vakaların içinde. Bes altı yıl önce anlatmıştı, soktaydı eve geldiğinde. Adam küçük kızına tecavüz edıyor uyku hapı vererek. Savcılık inceleme yaptı evde istemediğin kadar hap var. Tutuklandı ama o kıza ne oldu bilmiyorum:KK43:

siz de yasamissiniz sanirim yardim aldiniz mi aldiysaniz fayda gordunuz mu... babasinin kucagindayken gozlemek konusuna deginmissiniz. babasina degil dr eger bir ocugum olursa asla diger akrabalarinin yaninda birakmam. kiz bebeklere asigim ama kizim olursa benim cektigimi cekmesin diye isteyemiyorum.
Evet ben de yaşadım ve ağır dozda ilaç kullandım. Bırı o an afedersın sana küfür etse hadi lan ordan diyecek noktaya geliyorsun başlangıçta.Uyuyorsun, uyuyorsun..hiç birşey umrunda olmuyor, mutluluk hormonların tavan yapıyor. Sonrasında vücut alışıyor tabii daha mantıklı düşünüyorsun, unutmuyorsun tabii sadece bi nebze kurtuluyorsun.evet ben fazkasıyla pozıtıf etkısını aldım. Drun bana söylendığı tasadığım travmadan dolayı beyın damarların fazlasıyka hasar almış oldu. Ilk etapta ağır ilaç kullanıyorsun sonrasında doz hafifliyor tabii.

Anlattıklarına çok üzüldüm. Allah böyle pisliklerden uzak tutsun hepimizi. Cezasını çeksin inşallah ama her zaman her zaman dikkatli olmak lazım. Çocuğumuz erkek de olsa, kız da olsa. Mahremiyet eğitimine çok önem vermek lazım gerçekten. Bu konunun açılması, konuşulması önemli bir şey. Ben de dikkat etmem gereken şeyleri öğreniyorum. Bunları görünce kendi çocuğumu öperken bile izin almam gerektiğini fark ediyorum.

Bizim de ortaokulda bir öğretmenimiz vardı. Adam kaç yıl öğretmenlik almış, bize de gelmişti. Kız sınıfı tamamen. Adamın yüzünde pis bir sırıtma olurdu zaman zaman. Ama bütün sınıf mı rahatsız olur bundan? Yüzünden okunuyordu bir şeyler. Masasına gitmemiz gerektiğinde belli bir mesafede kalıyorduk, yanaşmıyorduk. Kitaptan bir şey Göstermemiz gerektiğinde bir garip elini elimizin üstüne koymaya çalışmalar filan. En sonunda idareye konuşup dersimizden aldırmıştık adamı. Bu çok tehlikeli bir konu, farkındayım. Hemen kötüye de kullanılabilir ama çocukları her zaman dinlemek, hep soru sormak lazım. O adam ne oldu bilmiyorum ama biz 12 yaşında bazı şeyleri fark edebilecek bir haldeydik. O adam gibilerin daha 7-8 yaşında bir şeyden anlamayan bebelerin sınıfında olma ihtimali de var.

Oğlum 5,5 yaşında ve anaokulunda, öğretmenleri bayan. Ama yine de soruyorum lavaboya nasıl gittin, yanında kimse var mıydı. Yok öğretmenimden izin aldım, kendim gittim diyor. İnsan paranoyak oluyor gerçekten. Hele polis ve doktorların çok daha hassas olması bu konularda çok normal. Kim bilir neler görüyorlar.

boylle boyle. birkac okuldan sibiftan dersten cikarilsa bu pislik mimlenmez mi?
hayati kaymaz mi?

birde nasil bir cesaret hic mi korkmuyor bunlar?
kutuphaneye ute olmustum bekardim o zamanlar 20 li yaslardaydim kutuphane muduru 50-60 yaslarinda cocuklarda kutuphaneye paso pc oynamaya geliyorlar mudur yilan misali kivrila kivrila geziyor cocuklarin arasinda...
hic biryanlisini gormedim ama iste O HİSSS.
O HİS O ADAMDA BİSEYLER VARDİ
acaba gunahina mi giriyorum diycem ama coluga cocuga o kadar yakin durmasi sandelye arkasindan gecerken neden sandelye degil de cocuklatin omuzuna asilarak gecmesi

Evet ben de yaşadım ve ağır dozda ilaç kullandım. Bırı o an afedersın sana küfür etse hadi lan ordan diyecek noktaya geliyorsun başlangıçta.Uyuyorsun, uyuyorsun..hiç birşey umrunda olmuyor, mutluluk hormonların tavan yapıyor. Sonrasında vücut alışıyor tabii daha mantıklı düşünüyorsun, unutmuyorsun tabii sadece bi nebze kurtuluyorsun.evet ben fazkasıyla pozıtıf etkısını aldım. Drun bana söylendığı tasadığım travmadan dolayı beyın damarların fazlasıyka hasar almış oldu. Ilk etapta ağır ilaç kullanıyorsun sonrasında doz hafifliyor tabii.

tesekkur ederim. beni 15 gun sonra cagirmisti doktor ama kisa zamanda gitmeyi dusunuyorum. burada bile bir nebze rahatladim ilac icmek istemiyorum ama doktorum ustelerse dusunebilirim. zaten cok mutsuzum su aralar mutluluk icin belki icebilirim

Esimin yakını tarafından olduğu için belki de bu tepkim. Allah'ıma yalvardım kızım olmasın dıye şimdi ıkı yasında ay parçam var:) onun sevgisi bambaska ıyıkı de kızım olmuş. Acabalarınızı çok ıyı anlıyorum ama bunun kızı erkeği olmuyor maalesef. Allah'ım yavrularımıza yaşatmasın.

Esimin yakını tarafından olduğu için belki de bu tepkim. Allah'ıma yalvardım kızım olmasın dıye şimdi ıkı yasında ay parçam var:) onun sevgisi bambaska ıyıkı de kızım olmuş. Acabalarınızı çok ıyı anlıyorum ama bunun kızı erkeği olmuyor maalesef. Allah'ım yavrularımıza yaşatmasın.

esinize anlattiniz mi

:KK43: hanimlar banada cevap verin yaas...
kendimi paraliyorum burda.

yetiskin bir kadindiniz o halde

Evet, bu çok suistimal edilebilecek bir şey. allah iftiradan, hakka girmekten korusun.ama dediğin gibi, biliyorsun işte olduğu zamanda. Büyükler koruyabiliyor kendini bir şekilde ama çocuklar çok savunmasız. Konu sahibinin yaşadığı şeyler, keşke hiç olmamış, yalan olsa, fale desek ama biliyoruz ki var böyle pislikler ve insanların çocukluğunu mahvettikleri gibi, yetişkin hayatlarını, psikolojilerini de bozuyorlar. Bir de teyzelerin, annenin korumaması, suçlu hissettirmesi.. Biz bu öğretmen olayını sınıfta kendimiz konuşup çözmüştük mesela. İlginçtir ki ailelerimize gidememiştik, sanki biz de bir şekilde suçluymuşuz gibi. Öyle garip bir psikoloji işte.

boylle boyle. birkac okuldan sibiftan dersten cikarilsa bu pislik mimlenmez mi?
hayati kaymaz mi?

birde nasil bir cesaret hic mi korkmuyor bunlar?
kutuphaneye ute olmustum bekardim o zamanlar 20 li yaslardaydim kutuphane muduru 50-60 yaslarinda cocuklarda kutuphaneye paso pc oynamaya geliyorlar mudur yilan misali kivrila kivrila geziyor cocuklarin arasinda...
hic biryanlisini gormedim ama iste O HİSSS.
O HİS O ADAMDA BİSEYLER VARDİ
acaba gunahina mi giriyorum diycem ama coluga cocuga o kadar yakin durmasi sandelye arkasindan gecerken neden sandelye degil de cocuklatin omuzuna asilarak gecmesi

X