Sivilceli Ciltler Küçük Sivilceler

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

cicekci123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2011
4
0
36
Bingöl
Herkese iyi günler

16 yaşındayım yüzümde küçük siviceler çıkmaya başladı fakat içlerinde iltihap yok yüzümü dove gentle exfloating ile yıkıyorum başka neler yapmam lazım bu sivilcelerin yayılmaması için.Ve sabnla yıkayına cildim de kuruma olabiliyor neler yapabilrim

Teşekkürler

öncelikle sivilce oldugundan eminmisin allerjide olabilir tam zamanı çünkü,yüzünü fazla elleme sabunla degilde yüz temizleme jellerini önerebilirim bide ecz.alkol alabilirsen günde bir yada iki defa alkolle silmen iyi gelir:)

jeller ve maskeler bana genelde iyi gelmiştir nıveanın ürünlerini tavsiye edebilirim fiyatlarıda uygun sabun cildin ph dengesini bozuyor ve kurutuyor bi çok ürün uzun kullanımda randuman veriyor bide imex merhem var oda sizin yaşınızdakilere iyi geliyor hem kapatıcı özelliğide var.

Canım sabunla yikamayi hiç tavsiye etmem yıkama jeli iyidir gene hatta cok iyidir. Illa sabun kullanacaksan yüz icin özel sabunlar kullan killi sabun olabilir mesela bi de tonik ve nemlendirici kullan geçer zamanla. Karma ciltler icin ürünler kullan

Başka önerisi olan varsa bekliyorum şimdiden teşekkürler ayrıca sivilceler patlatılmalı mı yoksa kendi kendine geçmesi mi beklenmeli

Başka önerisi olan varsa bekliyorum şimdiden teşekkürler ayrıca sivilceler patlatılmalı mı yoksa kendi kendine geçmesi mi beklenmeli

Canım önerilen kendi kendine geçmesi ama mesela diyelim ki Cok buyuk bi sivilcen var ve uyuyacaksin gece oldu. O sivilce sen uyurken döndüğünde yüzüne bulaşıp patlayıp yayilacagna onu sen patlat daha iyi

]öncelikle sivilce oldugundan eminmisin allerjide olabilir tam zamanı çünkü,yüzünü fazla elleme sabunla degilde yüz temizleme jellerini önerebilirim bide ecz.alkol alabilirsen günde bir yada iki defa alkolle silmen iyi gelir:)[/QUOTE]

Back
X