- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.167
- 798
- Konu Sahibi Manolyalale
-
Captain price bu cevabı senden beklemezdim yani atmak kelimesini kullanacağın aklıma gelmemişti :/kız atıyodur
Captain price bu cevabı senden beklemezdim yani atmak kelimesini kullanacağın aklıma gelmemişti :/
Yanii :)Benim bir tanidigim kucucuk bir sehirde sirf kizlarla rahat takilabilmek icin ev tuttu. Biriyle bulusacagi zaman o evi kullaniyor.
Kendi ayaklari uzerinde durmak icin ev tutsaydi hep o evde kalirdi. Arada gidip gelmek nedir Behlul’un taş evi gibi.
Tamam tamam ben ciddi bir cevap olarak algılayıp senden beklemezdim dedim :) cevabın için teşekkür ederim, yanılmadığımı bilmek güzel :)e kız atmak, erkek atmak... cinsiyetçi bi yaklaşımla söylemedim. yani başlıktaki ünlemlere ve aslında konu sahibinin de aklındaki tek neden bu olmasına bi atıftı cevabım. hani bi erkek yalnız kalmak vs isteyemez, ayrı eve çıkıyorsa tek derdi budur gibi bi düşünceye karşı verilebilecek tek cevap buydu.
ay amma açıkladım. ama dediğim gibi aynı şey bi kadın için bu şekilde sorulsa 'erkek atıyodur' derdim.
Aman olay benlik değil arkadasımdan yana drdimiz :)Yakında nur topu gibi bir kumanız olur
23Adamın yaş kaç ki?
O zaman sözüm arkadaşınıza, kulağına küpe etsinAman olay benlik değil arkadasımdan yana drdimiz :)
Cocuk zengin diye gidiyor valla tutamıyoruz nişanlandılar bile ama içime sinmiyor bi türlü ya herkes bi karsı cıkmıs ama bizim toplum düzenimiz bu yani evlenmeden kimse küçük şehirden bahsediyorum tabii ayrı eve cıkmazO zaman sözüm arkadaşınıza, kulağına küpe etsin
O zaman uzak durun. Sonra kıskanıyor benim ilişkimi, çekemiyor der. İyilikten maraz doğar bebeğim.Cocuk zengin diye gidiyor valla tutamıyoruz nişanlandılar bile ama içime sinmiyor bi türlü ya herkes bi karsı cıkmıs ama bizim toplum düzenimiz bu yani evlenmeden kimse küçük şehirden bahsediyorum tabii ayrı eve cıkmaz
HaklısınızO zaman uzak durun. Sonra kıskanıyor benim ilişkimi, çekemiyor der. İyilikten maraz doğar bebeğim.
Epey gençmiş, öyle ev kirası, faturası ödeyecek düzenli bir geliri var mı ki? Bir de zaten nişanlı ise, yakında evlenmeyecek mi bunlar? Yeni bir ev düzmeden önce kendi yalnız yaşamak istemesi gereksiz olmuş sanki
Merhaba kızlar küçük bir şehirde yaşamasına rağmen ki bu şehir bayağı küçük yani tek vasıta ile 20 dakika her yer öyle söyleyeyim ayrı eve çıkan bir erkeğin amacı ne olabilir sürekli kalma durumu da yokmus ara ara gidiyormus falan bu durum bana pek iç açıcı gelmedi siz ne düşünüyorsunuz cevaplarsanız sevinirim
Yani geliri yerinde evetEpey gençmiş, öyle ev kirası, faturası ödeyecek düzenli bir geliri var mı ki? Bir de zaten nişanlı ise, yakında evlenmeyecek mi bunlar? Yeni bir ev düzmeden önce kendi yalnız yaşamak istemesi gereksiz olmuş sanki
Ayrıca bayağıdır varmıs bu ev yani anlam veremedim bendeEpey gençmiş, öyle ev kirası, faturası ödeyecek düzenli bir geliri var mı ki? Bir de zaten nişanlı ise, yakında evlenmeyecek mi bunlar? Yeni bir ev düzmeden önce kendi yalnız yaşamak istemesi gereksiz olmuş sanki
very interestingAyrıca bayağıdır varmıs bu ev yani anlam veremedim bende
Ayrıca bayağıdır varmıs bu ev yani anlam veremedim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?