• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük şehirde yaşamasına rağmen aileden ayrı ev tutmak ?!!

evlilik yasi yukseldi, elbette insanlar evlenene kadar aileleri ile oturacak degiller.
isi gucu olan yetiskin bir birey neden ailesi ile otursun ki?
kadin erkek cok fazla meslektasim yanliz yasiyor, bir cok erkek meslekdasim ofiste su ev aletini mi alsam bu ev aletini mi alsam diye sohbet konusu aciyor, yanliz yasamayi seven, ve hatta evcimen olarak tabir edebilecegim cok erkek arkadasim oldu. Hatta bir tanesi evlenirken baya dertliydi, tamam evlenmek istiyor ama evini biriyle paylasmak istemiyor, cok sikintiliydi valla aklima geldi de nabiyor acaba :KK48:

Captain price bu cevabı senden beklemezdim yani atmak kelimesini kullanacağın aklıma gelmemişti :/

e kız atmak, erkek atmak... cinsiyetçi bi yaklaşımla söylemedim. yani başlıktaki ünlemlere ve aslında konu sahibinin de aklındaki tek neden bu olmasına bi atıftı cevabım. hani bi erkek yalnız kalmak vs isteyemez, ayrı eve çıkıyorsa tek derdi budur gibi bi düşünceye karşı verilebilecek tek cevap buydu.

ay amma açıkladım. ama dediğim gibi aynı şey bi kadın için bu şekilde sorulsa 'erkek atıyodur' derdim.

Arada gidip kafasını dinlemek isteyebilir, arkadaşlarıyla orada toplanıp zaman geçirebilirler, içebilirler, kız arkadaşı olursa onunla rahat ev ortamında takılır. Bence rahat bir şey, erkek olsam isterdim ayrı evimin olmasını.

e kız atmak, erkek atmak... cinsiyetçi bi yaklaşımla söylemedim. yani başlıktaki ünlemlere ve aslında konu sahibinin de aklındaki tek neden bu olmasına bi atıftı cevabım. hani bi erkek yalnız kalmak vs isteyemez, ayrı eve çıkıyorsa tek derdi budur gibi bi düşünceye karşı verilebilecek tek cevap buydu.

ay amma açıkladım. ama dediğim gibi aynı şey bi kadın için bu şekilde sorulsa 'erkek atıyodur' derdim.
Tamam tamam ben ciddi bir cevap olarak algılayıp senden beklemezdim dedim :) cevabın için teşekkür ederim, yanılmadığımı bilmek güzel :)

O zaman sözüm arkadaşınıza, kulağına küpe etsin
Cocuk zengin diye gidiyor valla tutamıyoruz nişanlandılar bile ama içime sinmiyor bi türlü ya herkes bi karsı cıkmıs ama bizim toplum düzenimiz bu yani evlenmeden kimse küçük şehirden bahsediyorum tabii ayrı eve cıkmaz

Cocuk zengin diye gidiyor valla tutamıyoruz nişanlandılar bile ama içime sinmiyor bi türlü ya herkes bi karsı cıkmıs ama bizim toplum düzenimiz bu yani evlenmeden kimse küçük şehirden bahsediyorum tabii ayrı eve cıkmaz
O zaman uzak durun. Sonra kıskanıyor benim ilişkimi, çekemiyor der. İyilikten maraz doğar bebeğim.

Merhaba kızlar küçük bir şehirde yaşamasına rağmen ki bu şehir bayağı küçük yani tek vasıta ile 20 dakika her yer öyle söyleyeyim ayrı eve çıkan bir erkeğin amacı ne olabilir sürekli kalma durumu da yokmus ara ara gidiyormus falan bu durum bana pek iç açıcı gelmedi siz ne düşünüyorsunuz cevaplarsanız sevinirim

Çok komik. Başka bir konu var. 28 yaşında bir kadın ailesinden ayrılmak istiyor. Sebebi de istediği zaman uyumak istediği zaman uyanmak istediği kanalı izleyebilmek ve dileğini zaman salonun ortasında yayıla yayıla yoga yapmak. Herkes de hak vermişti ona. Bakalım size ne demisler daha okumadım.

Ama şunu söyleyeyim yetişkin insanlar yuvadan kuş olup uçarlar gayet normaldir. Ayrıca hanım arkadaşları ile sinema okul kantin kafe park bahce köşelerinde sevişmek yerine mis gibi gelir evine orada sevişir.

Epey gençmiş, öyle ev kirası, faturası ödeyecek düzenli bir geliri var mı ki? Bir de zaten nişanlı ise, yakında evlenmeyecek mi bunlar? Yeni bir ev düzmeden önce kendi yalnız yaşamak istemesi gereksiz olmuş sanki
Ayrıca bayağıdır varmıs bu ev yani anlam veremedim bende

very interesting :D hani sürekli kalsa anlarız; ya da resim, heykel, müzik gibi ciddi bir uğraşı olur, alan lazımdır, yine anlarız...

ama arada bir gidip 1-2 gün kalıyorsa, halı, kanape, tv şeklinde vasat bir evse, haklı olarak insanın aklına tuhaf tuhaf şeyler geliyor.

nesine anlam vermeye calisiyorsunuz hic anlamadim.

maddi durumum yerinde olsun ben 18 yasinda ev acarim ogullarima, kendim de 19 yasinda evden ayrildim, maddi durumum yoktu da hep birileri ile pay;astim evimi, olsaydi mis gibi kendi evim olsun isterdim.

Back