- 15 Kasım 2018
- 1.239
- 866
- 73
- Konu Sahibi Manolyalale
-
Merhaba kızlar küçük bir şehirde yaşamasına rağmen ki bu şehir bayağı küçük yani tek vasıta ile 20 dakika her yer öyle söyleyeyim ayrı eve çıkan bir erkeğin amacı ne olabilir sürekli kalma durumu da yokmus ara ara gidiyormus falan bu durum bana pek iç açıcı gelmedi siz ne düşünüyorsunuz cevaplarsanız sevinirim
Merhaba kızlar küçük bir şehirde yaşamasına rağmen ki bu şehir bayağı küçük yani tek vasıta ile 20 dakika her yer öyle söyleyeyim ayrı eve çıkan bir erkeğin amacı ne olabilir sürekli kalma durumu da yokmus ara ara gidiyormus falan bu durum bana pek iç açıcı gelmedi siz ne düşünüyorsunuz cevaplarsanız sevinirim
evli olmasam kadın halimle ben de atrı eve çıkmak isterdim küçük şehirde, canı öyle istemiştir öküz altında buzağı aramaya gerek yokMerhaba kızlar küçük bir şehirde yaşamasına rağmen ki bu şehir bayağı küçük yani tek vasıta ile 20 dakika her yer öyle söyleyeyim ayrı eve çıkan bir erkeğin amacı ne olabilir sürekli kalma durumu da yokmus ara ara gidiyormus falan bu durum bana pek iç açıcı gelmedi siz ne düşünüyorsunuz cevaplarsanız sevinirim
4+1 nasıl temizlemiş ki adam? Benim bir önceki evim 3+ 1 di, şimdi ki 2+1 sanki temizlik işi %50 kolayladı gibi geliyorbir arkadaşım vardı
ailesinin iki alt sokağına taşındı, 4+1 ev aldı ve yerleşti kendince
herkes bekar adam 4+1 evi ne yapacak vs demişti
sonra evlendi o evde oturdu vs
kimse ailesi ile oturmak zorunluluğunda değil ki
hatta mümkünse oturmasın bağımsız olmayı öğrensin
bu arada bir yakınım bayan da ayrı eve çıktı ama yine annesine sık sık gidip kalıyor
ilk yıl geçiş süreci hasta oldu anne canı sıkıldı anne
bu süreci evlenmeden atlatması için ayrı ev olumlu
4+1 nasıl temizlemiş ki adam? Benim bir önceki evim 3+ 1 di, şimdi ki 2+1 sanki temizlik işi %50 kolayladı gibi geliyor
Maşallah, gencecik yaşta ne güzel :)yardımcı kadın geliyordur, onu bilmiyorum ama başka arkadaşlar vardı onlara gelirdi haftada bir temizlikçi
yani maddi durumu iyi bir arkadaş
o ev vs de cidden pahalı idi
Maşallah, gencecik yaşta ne güzel :)
aaa tam evlenmelik yaşmış. Millet de ne karışıyor ki o zaman, bekar adam ne yapacak vs diye. Varmış bi planı işte.35 civarıydı yaşı
pek de genç sayılmaz sanki
aaa tam evlenmelik yaşmış. Millet de ne karışıyor ki o zaman, bekar adam ne yapacak vs diye. Varmış bi planı işte.
Hep kıskançlık bunlar
Benim bir tanidigim kucucuk bir sehirde sirf kizlarla rahat takilabilmek icin ev tuttu. Biriyle bulusacagi zaman o evi kullaniyor.Merhaba kızlar küçük bir şehirde yaşamasına rağmen ki bu şehir bayağı küçük yani tek vasıta ile 20 dakika her yer öyle söyleyeyim ayrı eve çıkan bir erkeğin amacı ne olabilir sürekli kalma durumu da yokmus ara ara gidiyormus falan bu durum bana pek iç açıcı gelmedi siz ne düşünüyorsunuz cevaplarsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?