Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bende duzlestırıcı ve elektronık esya olarak kahve yapma makınası var kullanmıyorum. Ama eve yarın gecıcem fotolarını ozaman arabılırım hala arıyordanDantel kollu,kayık yaka olursa super olur bide kesinlikle uzun abiye arıyorummm
Guzelmis canim belki baskalarindada vardır bakim ona göre sana dönüs yaparim bide fiyati ne kadarbende bu abıye var canım seversen dantel kol degıl ama bolerosu ve tulu var kullanıma gore ıkısıde guzel duruyo yanı ben 42 beden gıyıyorum oluyo
tamam canım 50 tl fıyatı. Özelden attıgımda 25 tlGuzelmis canim belki baskalarindada vardır bakim ona göre sana dönüs yaparim bide fiyati ne kadar
Tmm yarin kesin kararimi solicem canım ilgilendigin için çok teşekkürlertamam canım 50 tl fıyatı. Özelden attıgımda 25 tl
Tamam canımTmm yarin kesin kararimi solicem canım ilgilendigin için çok teşekkürler
canım 42 beden abiye. sadece 1 kez giyildi. düşünürsen yardımcı olurumDantel kollu,kayık yaka olursa super olur bide kesinlikle uzun abiye arıyorummm
Canim çok sagol buda güzel ama belki istwdigim modelde elinde olan vardir yoksa birini secicem birde fiyat soliyebilir misin ?canım 42 beden abiye. sadece 1 kez giyildi. düşünürsen yardımcı olurum
Tatlim benim saçlarım gür bu tarzla yapmaak zor oluyo teşekkürler. Elbise için haber vercemCanım duzlestırıcım bu
Fakir Amor Tourmaline Kaplı Saç Düzleştirici
50 tl canımCanim çok sagol buda güzel ama belki istwdigim modelde elinde olan vardir yoksa birini secicem birde fiyat soliyebilir misin ?
cnm tel nekadarsamsung corby. cok temiz kullandim kutusu mevcut hic tamir yuzu gormedi ve yedek iki kapak kulaklik sarj vs. herseyi tamamdir ilgilenirseniz :)
Mor olanin fiyati ne kadar cnmbunlarada bir bak canım