Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ucuz bişey arıyorum bütçeme fazla ama umarım iyi bir alıcı bulursun. İlgilendiğin için çok teşekkürlerLumia 625 var canım siyah renk, tam annene göre yazı puntolarını da büyütebiliyorsun, 500 istiyordum ama 450 liraya bırakırım sana, yaklaşık 16 ay daha garantisi var.
Canım teşekkürlee ama internette 135 e 2 eli var sahibinden.com a bakabilirsin istersen bu telefon için fazla ilgin için tekrar teşekkürlerSamsung gt-s5670 var bende fiyat 200 tl pazarlik payi vardir
Merhaba bende de birkaç adet telefon var konuma bakabilirsiniz.http://www.kadinlarkulubu.com/forum...n-birkac-kiyafet-fiyatlar-guncellendi.728884/Güncel edki tlf larda olur köşeye bucağa attıgınız
Telfn için biriyle görüşüyorum olumsuz olursa sizle irtibata geçiçem elektonık olarak düzleştirici, küçük ev aletleri her türlü ucuz tlf , bi arkadaşımda yazma arıyo oda ama 5 10 tl yi geçmicek yazmalardan ben hem kendim hemde çevremdeki bi kaç kişi için arıyorum bunları. Pc de olabilirbir de baska ne gibi elektronik dusunuyorsunuz mesela aradiklariniz nelerdir birseyler cikabilir
özele mesaj attımmeraba. samsunga ilave olarak motorola var ama calisir vaziyette cok is gorecegini zannetmem. degerlendirme amaciyla kullanilabilir. sinbo buhar makinemiz var calisir durumda az kullanilmistir. buharli temizlik tabancamizi bir iki deneme amacli kullandim. bir de resmi su an yok ama tablet pc miz var aldik ve bir kosede duruyor is gorur uygun birsey fiyati da cok makul olur