ahh bu çocuklar büyüyene kadar bizide bitiriyorlar
arada gelip geçici dönemleri oluyor Allah korusun yavrunuzu
Biz de kaldiriyoruz mumkun mertebe ama iste illa bisi oluyor. Gecen sefer de buyuk oglumun yedigi minik cikolata paketini almis agzina atmis. Ve yanimda oluyor bunlar saniyeler icinde. Biri yemek icin paketinden cikartirken digeri alip aninda agzina atiyor. Super guclerim falan olsaydı keske :) insallah atlatiriz iki yas donemini kolaycaKüçük kızım hemen hemen sizin kucukle aynı dönemde ..eline verdigimi yemiyor ama sabah kıyıya köşeye attığı kirintiyi akşam kurumuş haliyle yemeye çalışıyorküçük , yutabilecegi herşeyi kaldırıyorum ama yutamayacagini düşündüğüm şeyleri bile ağzına tikmis şekilde bulabiliyorum.Buyugun odası ayrı...garibim kendi odasinda oynuyor çoğunlukla ...bu süreç gecicek ama biraz daha dikkat etmemiz gerek sanirim
Benimki ek olarak bezini sürekli çıkarıyor. Kilit giydiriyorum bezin üstüne ...yine ayni.Biraz önce arkami döndüm altsiz bir şekilde oturuyordu
Ayyyy ne tatlis oluyor lar bizimkide bez çıkarıp su dökuyor sözde pipi yikiyozBenimki ek olarak bezini sürekli çıkarıyor. Kilit giydiriyorum bezin üstüne ...yine ayni.Biraz önce arkami döndüm altsiz bir şekilde oturuyordu
Vallahi şaşırıyorum. Bu konudaki benzerliklerimize. Geçen bir üye, bebeğim sürekli ağlıyor diye bir konu açmıştı. Okuyunca ürperdim, yaşadıklarımız neredeyse bire bir aynıydı. Şimdi de sizin yazdığınız, bezini çıkarıp durması. Tek düze bir nesille mi karşı karşıyayız acabaBenimki ek olarak bezini sürekli çıkarıyor. Kilit giydiriyorum bezin üstüne ...yine ayni.Biraz önce arkami döndüm altsiz bir şekilde oturuyordu
Sorun zaten yutamamasi çocuk ve bebeklerin yumrugundan küçük olan parçalar soluk borusunu tıkarSise kapagi zaten yutabilecegi buyuklukte degil ki. Benim oglum da 19 aylik ve bulduğunu agzina atıyor. Ama kendisi geri cikariyor yutmaya çalışmıyor. Biraz daha sakin olmalısınız.
Bir de pet sise kapagi. Buyuk sise kapaklarindan degil.Kucuk bir sey zaten. Az geri kacsa direkt soluk borusunu tikar.Sorun zaten yutamamasi çocuk ve bebeklerin yumrugundan küçük olan parçalar soluk borusunu tıkar
Eğer bu durumda az da olsa ilk yardim eğitimini olmalı yoksa daha ileriye gidip hic nefes alamaz
Sise kapağı deyip geçmeyin tehlikelidir bu konuda
Evet yutsa iyi en azından gaita ile çıkacak ama bu direkt tikiyorBir de pet sise kapagi. Buyuk sise kapaklarindan degil.Kucuk bir sey zaten. Az geri kacsa direkt soluk borusunu tikar.
Yok tek düze bir nesil değil de gelişim dönemi aynı olan çocukların benzer davranışları olabiliyor ..belki bir ay önce ,belki bir ay sonra goruluyor ... ama illede yapıyorlar benzer şeyleri.Benim yaşadığım yer cidden sıcak olan,klimasız evde nefes alınamayacak bir şehir ...çıtçıtlı badi içe de kilot giydiriyorum ama badinin düğmeleri açılmış ,kilot ve bez çıkarılmış olarak karşıma çıkıyorVallahi şaşırıyorum. Bu konudaki benzerliklerimize. Geçen bir üye, bebeğim sürekli ağlıyor diye bir konu açmıştı. Okuyunca ürperdim, yaşadıklarımız neredeyse bire bir aynıydı. Şimdi de sizin yazdığınız, bezini çıkarıp durması. Tek düze bir nesille mi karşı karşıyayız acabaHani her bebek kendine hastı
Bezini çıkaramasın diye, fermuarlı düğmeli şortlar aldım. İşe yaradı, indiremedi. Deneyin,belki yardımcı olur size de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?