Küçük mucizem kollarımda....BENİM HİKAYEM...

günaydın ekle canım bekliyoruz ekle de prensesin o güzel yüzünü ay ay gelişimini görelim...ilk aylarda çok şekilleniyorlar..prenses sanslı kıymetli bebek...hihoyyyt

amin amin canım ayırmasın...resimleri bekliyorum...geç olunca daha mı güzel oluyor ne ...zor elde edilince yada ...

herkesin cocugu kendısıne çok kıymetlıdır...anne olmadıgım için bişey diyemecegim..

benimde bebişim hayatımıza merhaba ama onun için planlar yapıyorum onunla ilgili hayaller kuruyorum yeter ki o gelsin gelsin...

canım benim ya tebrikler hayatım.allah sağlıkla analı babalı büyütsün.okurken nasıl duygulandım anlatamam canım ya.allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah bu duyguyu.ilk zamanlarımızı hatırlıyorumda nasılda her ay testler yapıp yıkılırdık.bak şimdi benimde seninde daha bi çok arkadaşımızda anne olduk.sırada diğer arkadaşlarımız var.yavrularımızın hayatları güzel olsun inşallah.

Ya ben bu topiğini neden daha önce görmemişim..:mymeka:

Öyle bir yazmışsın ki, çok duygulandım, bir çırpıda okudum hikayeni...
İlk önce seninle birlikte bende duygulandım üzüldüm, sonra mutlu haberi okuyunca bir o kadar da sevindim...

Allah analı babalı büyütsün canım...
Güzel ve uzun bir ömür nasip etsin...:Saruboceq:

Darısı anne olmak isteyenlerin başına...a.s.

Yeğenimi koklaya koklaya öp benim için... Şeniz

gerçekten çook duygulandım ben..... galiba bundan büyük mutluluk yoktur ... Allah size bağışlasın o güzel

kızı, çok sağlıklı, ahlaklı, hayırlı, butlu bir insan olsun inşallah.... ablam henüz 2 haftalık hamile şimdi hayal

ettim 8 ay sonrasını içim kıpır kıpır :))

canımsın ya.. gelecek hayırlısıyla seninde kıymetlin...
o hayyeller gerçek olcak inşallah... dierlim çok güzel ve mutlu bir ortamde doğar ve büyür meleğin...
dualerımdasın tatlım benim...:Saruboceq:

ya pemben panterim.. ne günlerdi.. hergün ağlardım .. her ay testleri bozuk ilan ederdim eczaneleri uğursuz sayardım...
çok şükür bu günümüze....darısı tüm hasretle yanıp tutuşan arkadaşlarımızın başına inşallah...:Saruboceq:

şimalim mankenim.. çok teşekkürler tatlım benim...
yaşadıklarımı iyi yansıtabildimse ne mutlu bana....
AMİN ŞİMALİM CANIM....
öprim tabi .opuyorumnanaktan..sende kızçeni benim için öp bitanem en kokulusundan..:asigim:..

ewet tatlım dünyanın en güzel duygusu ...RABBİM HERKESE tatmayı nasib etsin inşallah...:Saruboceq:
iyi dileklerin için çooook teşekkürler meleğim...opuyorumnanaktan
darısı ablanın başına olsun sağlıkla kucaklasın meleğini inşallah .:Saruboceq:. teyzesi ayyy ne güzel ya....
mütiş bişi... hayırlısı olsun inşallah ablacığına tebriklerimi ilet tatlım..a.s..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…