Küçük mucizem kollarımda....BENİM HİKAYEM...

Hürremcim ilk sayfadaki bebişinle beraber olan gül yüzlü fotolarınız sanırım yeni çok güzeller Allah sizi nazardan korusun maşallah size canım benim:)

Hürremcim ilk sayfadaki bebişinle beraber olan gül yüzlü fotolarınız sanırım yeni çok güzeller Allah sizi nazardan korusun maşallah size canım benim:)

ewet tatlım benim onlar....
çok teşekkürler bitanem benim...AMİN İNŞALLAH... SENİN MİNİK TAVŞANIN NASIL?
kocaman öp benim için ... kokulu kokulu... mis yanaklarından...opuyorumnanaktan

günaydınnn evet hürrem minik mucizenin keyfini çıkart kıymetini..çok güzel bir duygu diyorsun ya inşallah bizlerde bu duyguyu yaşarız..geç olsun ama güç olmasın..

günaydınnn evet hürrem minik mucizenin keyfini çıkart kıymetini..çok güzel bir duygu diyorsun ya inşallah bizlerde bu duyguyu yaşarız..geç olsun ama güç olmasın..

AYY doğru sölüyorsun tatlım... şu an iyiki var diyorum..:asigim:.
RABBİM en kısa zamanda sanada nasib etsin inşallah..:Saruboceq:. akşam aklımdaydın ve saNa bol bol dua ettim tatlım...dilErim RABBİM DUYAR...:Saruboceq:

ewet tatlım benim onlar....
çok teşekkürler bitanem benim...AMİN İNŞALLAH... SENİN MİNİK TAVŞANIN NASIL?
kocaman öp benim için ... kokulu kokulu... mis yanaklarından...opuyorumnanaktan

Canım benim tavşan dişler çıktıkça tam tavşan oldu:)İyiyiz çok şükür..Sende kızında prensesler gibisiniz.41kere maşallah ikinizedea.s.

inşallah canım inşallah bende anne olmak istiyorum..birde ben yengeç burcuyum birazda daha agır basr bu duygum...rabbim mucizeleri herkese yaşatmaz...sen şanslı kulsun...:1hug:

teşekkür ederim canım..herşey gönllünce olsun..sıcak çekirdek ailenizde mutlu olman dilegimle....

Bu kadar zor kavuştuğunu bilmiyodum kızına. Okurken bi tuhaf oldum. Allah isteyen herkese nasip etsin. Allah analı babalı büyütsün, inşallah hep iyi günlerini görürsünüz. Seni öpüyor, kuzunuda kokluyorum.

Canım benim tavşan dişler çıktıkça tam tavşan oldu:)İyiyiz çok şükür..Sende kızında prensesler gibisiniz.41kere maşallah ikinizedea.s.

oyyy duygum canım benim yerim ben o tavşan dişleri ...aman gülüm iyi olun...çok teşekkürler bitaneciğim..opuyorumnanaktan

OLACAKSIN HAYIRLISIYLA CİVCİVİM....
RABBİMİN mücizeleri çoooook....sakın ümitsiz olma...
AMİNNNNN İNŞALLAHHHH...:Saruboceq:

ınşallah alevcim..herşeyin hayırlısı rabbim bizim için en hayırlı olanı versin..
senin prenses mis gibi kokuyordur...doya doya kokusunu çek içine hayatım..
ee bakabiliyormusun hanfendiye..yardıma ihtiyacın yokdur.
bende ne olursa olsun kendımbakıp kendım buyutucem yeterki o gelsin..kıymetlimm i kimseyle paylaşamam haksızmıyım ?

Minik yavrunuzu Allah sizlere bagislasin...Cok tatli bir bebek.Allah isteyen herkese nasip etsin ...a.s.

ewet tatlım minik mucizeme kavuşmak için oldukça zorlu bir yoldan geçtim....çok şükür mutlu sonla bitti....
RABBİM HAYILISIYLA BU YOLSA OLAN TÜM ARKADAŞLARIMIN YARDIMCISI OLSUN :Saruboceq:sağlıkla kucakla inşallah meleğini...:Saruboceq:
bizde seni kocaman öptük tatlım....opuyorumnanaktan

ayne öle tatlım herşeyin hayırlısı....RABBİM dileklerimizi bizler için hayılı eylesin inşallah....:Saruboceq:
ewet tatlım minik mucizem mis gibi cennet kokuyor....doya doya kokluyorum...elimde tek tesellim....canım o benim....kıymetlim....:asigim:
bakıyorum ablası hemde gözümün nuru gibi....yardıma ihtiyaç oluyor ama RABBİM kolaylığını veriyor en zoru uykusuz kalıp yetememek korkusu....çok şükür onunda üstesinden geliyorum....
aynen öle kendin bak yavruna tatlım .. en iyi sen bakarsın çünkü ...emanet edemezsin kimseye... kıymetlini....senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…