- 14 Aralık 2007
- 5.323
- 31
-
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
tebrik ederim hayırlı evlat olur insss a.s.
Hürremcim ilk sayfadaki bebişinle beraber olan gül yüzlü fotolarınız sanırım yeni çok güzeller Allah sizi nazardan korusun maşallah size canım benim:)
oyyy balım benim çok teşekkürler meleğim benim..a.s...darısı başına biteneciğim...:Saruboceq:
günaydınnn evet hürrem minik mucizenin keyfini çıkart kıymetini..çok güzel bir duygu diyorsun ya inşallah bizlerde bu duyguyu yaşarız..geç olsun ama güç olmasın..
:Saruboceq::Saruboceq:Aminnn ablamm inşallahh:asigim:
ewet tatlım benim onlar....
çok teşekkürler bitanem benim...AMİN İNŞALLAH... SENİN MİNİK TAVŞANIN NASIL?
kocaman öp benim için ... kokulu kokulu... mis yanaklarından...opuyorumnanaktan
AYY doğru sölüyorsun tatlım... şu an iyiki var diyorum..:asigim:.
RABBİM en kısa zamanda sanada nasib etsin inşallah..:Saruboceq:. akşam aklımdaydın ve saNa bol bol dua ettim tatlım...dilErim RABBİM DUYAR...:Saruboceq:
Canım benim tavşan dişler çıktıkça tam tavşan oldu:)İyiyiz çok şükür..Sende kızında prensesler gibisiniz.41kere maşallah ikinizedea.s.
rabbim esirgesin sizi.......hep böyle sağlıklı mutlu bir hayat sürün inşallah........
inşallah canım inşallah bende anne olmak istiyorum..birde ben yengeç burcuyum birazda daha agır basr bu duygum...rabbim mucizeleri herkese yaşatmaz...sen şanslı kulsun...:1hug:
teşekkür ederim canım..herşey gönllünce olsun..sıcak çekirdek ailenizde mutlu olman dilegimle....
Bu kadar zor kavuştuğunu bilmiyodum kızına. Okurken bi tuhaf oldum. Allah isteyen herkese nasip etsin. Allah analı babalı büyütsün, inşallah hep iyi günlerini görürsünüz. Seni öpüyor, kuzunuda kokluyorum.
İnşallah alevcim..herşeyin hayırlısı rabbim bizim için en hayırlı olanı versin..
senin prenses mis gibi kokuyordur...doya doya kokusunu çek içine hayatım..
ee bakabiliyormusun hanfendiye..yardıma ihtiyacın yokdur.
bende ne olursa olsun kendımbakıp kendım buyutucem yeterki o gelsin..kıymetlimm i kimseyle paylaşamam haksızmıyım ?
Minik yavrunuzu Allah sizlere bagislasin...Cok tatli bir bebek.Allah isteyen herkese nasip etsin ...a.s.
Kıyamam size Allahım bir ömür hiç ayırmasın küçük mucizenle seni benim içinde kokla hürremim tatlını ikinizde Allaha emanetsiniz