Küçük mucizem kollarımda....BENİM HİKAYEM...

canım tebrik edrim galiba 4 yıl sonra olmuş başka bir sayfada macunu mübarek tarifi vermişisn
onun yararı oldu mu
sonra tüp bebekle mi oldu bebeğin okudum ama kafam kasrıştı anlamadım

ağlattın beni tatlım... allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyüsün inş...hürrem.... çok güzel isim ismiyle uzun yaşasın inş.bende çift çizgi çıkan çubuğa inanmamıştım çünki hiç kafamızda çocuk olayı yoktu yumurta çatlatma iğnelerine kadar denedik olmadı kist oluştu ve doktor ara veriyoruz kist oldu onu tedavi etcez dediğinde bende ağlamıştım. eve geçtik o sıkıntıyla eşimle hiç birlikte bile olmadık. sadece 1 gece ve o genin hediyesi efem şuanda kollarımda test 1 tane daha almıştımçift çizgi çıktı innmadım bir tane daha aldım oda çiftti ... şuanda bebeğim 2 aylık oldu ve o çubuklar oğlumun hatıra kutusunda duruyor.

maşallah canım allah analı babalı buyutsun ınsallah. hıkayelerımız benzıyor bende 3 negatıf tup bebek denemesınden sonra , doğal yolla geldı bebeğim. demek herşeyın bır zamanı varmıs. ama henuz 3 aylık hamıleyım. umarım senınkı gıbı mutlu sonla bulur bızım hıkayemızde.

konu baya eskimiş ,koca kız olmuştur şimdi maşallah ona...
kızın çok tatlı ama senin de maşallahın var,ben doğumdan çıktığımda inim inim inliyordum,sen ne kadar da hoşsun

oyyy maşallah sana ve bebişine
inş ben ve diğer tüm bekleyenlerde sizin gibi doğum hikayenizi paylaşır burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…