Küçük mucizem kollarımda....BENİM HİKAYEM...

Okurken ağladım resmen...
Allah analı babalı büyütsün...
Allah isteyen herkese nasip etsin....

canımsın ya....
bende inanki ağlaya ağlaya yazdım...senağlama
AMİN İNŞALLAH TATLIM .. rabbim analı babalı sağlıkla büyümeyi nasib eder inşallah....
RABBİM tüm isteyenlere nasib etsin bu duyguyu yaşamayı....:Saruboceq:

canım arkadaşım uzun zamandır giremiyordum yeni gördüm dogum yaptıgından haberim vardı burdada tebrik etmek istedim
rabbim saglıklı uzun ömür versin minik mucizene ve sizlere hep birlikte bir ömür boyu mutlu olmanız dilegiyle kocaman öpüyorummm.

oyyyyy oyyyy oyyyyy maşşaaallaaaah kuzcuguna ne tatlı bişi o rabbim korusun onu saglıklı sıhhatli mutlu bir ömür geçirsin inşallah cnm çok zor yollardan geçmişin ama melegin senle negüsel darısı biz<lere inşallah bende hikayemi yazcam enaz seninki kadar derin benimkide

canım arkadaşım uzun zamandır giremiyordum yeni gördüm dogum yaptıgından haberim vardı burdada tebrik etmek istedim
rabbim saglıklı uzun ömür versin minik mucizene ve sizlere hep birlikte bir ömür boyu mutlu olmanız dilegiyle kocaman öpüyorummm.

çok teşekkürler meleğim...
AMİN İNŞALLAH ...:Saruboceq:
iyi dileklerin için çok teşekkürler tatlım benim....inşallah mutlu günler bizleri bekliyordur..:Saruboceq:.

oyyyyy oyyyy oyyyyy maşşaaallaaaah kuzcuguna ne tatlı bişi o rabbim korusun onu saglıklı sıhhatli mutlu bir ömür geçirsin inşallah cnm çok zor yollardan geçmişin ama melegin senle negüsel darısı biz<lere inşallah bende hikayemi yazcam enaz seninki kadar derin benimkide

ewet tatlım .. gerçektende çok zor günler atlattık.. RABBİME şükürler olsun ki sağlıkla sonunda minik mucizeme kavuşum.. DARISI BAŞINA İNŞALLAH.... sende sağlıkla kucakla meleğini....:Saruboceq:

canıımm ne kadar güzelsin yaa mucizende sana benziyo anası gibi güzelmi güzel bi kız olucak doğurmuş olmana rağmen hala bakımlı ve hala güzelsin yaa içinin güzelliği vurmuş yüzüne çok tatlı çıkmışın yaa valla maşallah allahım mutluluğunu hiç bozmasın allahım korusun sizi :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Maşallah Allah :nazar:lardan saklasın...
Okadar güzel ve masumki, tüm bebekler bir mucize ama seninki tam anlamıyla küçük bir mucize....
Rabbim o güzel yüzü gibi güzel bir hayat sunar ona inşallah:Saruboceq:

canıımm ne kadar güzelsin yaa mucizende sana benziyo anası gibi güzelmi güzel bi kız olucak doğurmuş olmana rağmen hala bakımlı ve hala güzelsin yaa içinin güzelliği vurmuş yüzüne çok tatlı çıkmışın yaa valla maşallah allahım mutluluğunu hiç bozmasın allahım korusun sizi :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

çok teşekkürler tatlım...
beni ihya ettin...
sahimi? bana mı benziyor gerçekten.. çok sevindim...
İYİ DİLEKLERİNE YÜREKTEN AMİNNNNNNNNNNN DİYORUM... canım benim ....
darısı tüm isteyenlerin başına inşallah...:Saruboceq:

Maşallah Allah :nazar:lardan saklasın...
Okadar güzel ve masumki, tüm bebekler bir mucize ama seninki tam anlamıyla küçük bir mucize....
Rabbim o güzel yüzü gibi güzel bir hayat sunar ona inşallah:Saruboceq:

AMİNNN inşallah ...
çok teşekkürler tatlım ....EWET O BANA RABBİMİN MUCİZESİ...
DİLEİRM RABBİM BİZLERİ MUCİZELERİYLE AYDINLATMAYA DEVAM EDER....:Saruboceq:

çok teşekkürler tatlım...
beni ihya ettin...
sahimi? bana mı benziyor gerçekten.. çok sevindim...
İYİ DİLEKLERİNE YÜREKTEN AMİNNNNNNNNNNN DİYORUM... canım benim ....
darısı tüm isteyenlerin başına inşallah...:Saruboceq:
valla babasını görmedim ama seni ve kızını gördüm sana benzettim kızını bi kaç sonra dahada belli olur ama senin gibi güzel olucak

Canım alevvv ablamm her zamann sana söylediğinnn gibiii maşallahh çok güzelsinnnnnnn.:nazar::nazar::nazar:Bebişindeee aynıı sana benziyorr maşalahh allahaaa emanett olunnnnnŞeniz

X