Küçük mucizem kollarımda....BENİM HİKAYEM...

ewet tatlım gerçektende RABBİM çok büyük...
iyi dileklerin için çok teşekkürler tatlım...
RABBİM sağlıkla meleğine kavuşmayı nasib etsin inşallah....
darısı tüm isteyenlerin başına...:Saruboceq:

ÇOK TEŞEKKÜRLER.. corelim benim...
AMİNNNN inşallah...:Saruboceq:
darısı zamanı gelince başına olsun inşallah.:Saruboceq:..

benim ümitler tükeniyo canım ..
yaşım hızla ilerliyor ve bekarım ..
nasip kısmet ama ..
hayatta en çok istediğim şey bi kızımın olması ..
bakalım belki yaşarım o duyguyu bende bi gün :Saruboceq:

corelim....:1shok:..ne demek o tatlım ....ümitler tükenmez.. tükenmemeli... sakın ha....:1no2:
benim de ümitlerim tükendi zaman zaman.. yada o dereceye geldi...
ama RABBİM öyle büyükki...hiç ummadığımız bir anda herşeyi değiştiriveriyor...
yeterki RABBİM ol desin....
herşeyin hayırlısı be corelim...
dilerim karşına senin kıymetini bilecek ve seni mutlu edecek ayrıca sana bir prenses verecek o muhteşem erkeği RABBİM HAYIRLI ZAMANDA ÇIKARSIN...VE hayatın boyunca mutlu ol.. EN GÜZEL GÜNLER SENİNLE OLSUN ..opuyorumnanaktan. canım corelim..Şeniz

hayılrı olsun güzelim Allah analı babalı büyütsün..bizlere umut oluyor böyle güzel haberler...birazda ümitliyorum..ne kadarda bazen insan umutsuzluga kapılıyor.yada olmazsa fikri geliyor aklıma...tek sorun sendeydi sanırım..ben pkoluyum eşimin hareketliliği az..dr normal yolla gebe kalamazsın dedi..1 yıldır dr gitmekden strese girmiştim ara vermek istedimm..kesşke o arayı vermeseydim diyorum o ara uzadı yaklasık 2 yıldır dr gitmedim şimdi korkuyorum..maddi acıdan tüp bebege hazır degiliz..ne yapacagımı bilmiyorum..kendiliginden olur diye bekleyemiyorum 2 yıldır olsaydı olurdu..artık düşünmüyorum.demekki zamanı var..dogru zamanda gelecek benimde minik melegim...çok uzattım yaaa

öncelikle çok teşekkürler tatlım... AMİN İNŞALLAH ...
BENDE HİKAYEMİ BU YÜZDEN YAZDIM .. HİÇ BİŞİ İMKANSIZ DİİL..yeterki RABBİM OL DESİN...
ewet tatlım sorun bendeydi...ama dr lar anlattığım gibi işimin çok zor olduğunu hatta imkansıza döndüğünü acımadan yüzüme sölediler..
pakolu çok arkadaşım hamiş kaldı.. ve eşinin durumunda olan çok arkadaşımda bebek sahibi şu anda.. tüp bebek denemesi için madiiyat gerçekten zor.. bende ona hazırlanırken hamiş kaldım..hemde doğal yolla... sabır tatlım .. ama bence tedaviye başla biran önce .. sonra rabbim yardımcın olcaktır..buna inanıyorum ..önce biz elimizden geleni yapalım ki RABBİM çabalarımızı boşa çıkarmasın...
HERŞEYİN HAYIRLISI TATLIM.. sabır...dilerim RABBİM en kısa zamanda senide mucizene kavuşturur...:Saruboceq:
bu arada senin profil mesajı bölümün kapalı sana mesaj yazamadım...

profil mesaj kısmı nasıl açılıyor bilmiyorum o yüzdenkapalı denedim birkaç kez açamadım..yardımcı olursan sevınıırm

profil mesaj kısmı nasıl açılıyor bilmiyorum o yüzdenkapalı denedim birkaç kez açamadım..yardımcı olursan sevınıırm

tatlım .. konterol paneline gir.ayarlar -özelliklerden seçenekleri düzenleyi tıkla...oradan tüm istediklerini seç.... özel mesajınıda aktifleştir... ziyaretçi msajınıda aktifleştir...
sonra değişiklikleri kaydet... takılırsan yaz mesajını yeni gördüm ondan gecikti cevabım tatlım kusuruma bakma.....

küçük meleginde sende çok tatlısın yaaaaa..annelik nasıl gidiyor alışabildin mi???

çok teşekkürler tatlım...
annelik süper....
alıştık birbiimize.. ama geceler zor geçiyor... gündüzünde pek farkı yok...bizim minik mucize pek yaramaz çıktı..kaydirigubbakcemile3

ağladım satırlarını okurken çok zorlu bir yoldan geçmişsin ama Rabbım ne kadar büyük bazen bittim dediğin anlarda sana dokunuyor....
ne diyeyım tatlım tüm mutluluklar sizin olsun bunu çok hak ediyorsun...artık sakın ağlama olur mu gözlerinin içihep gülsün.miniğimiz analı babalı büyüsün...hersey gönlünüzce olsun

ewet tatlım çok zor bir sınavdı... çok şükür mutlu sonla bitti... sağlıkla kucakladık minik mucizemizi....
AMİN İNŞALLAH BİTANEM...
şu andada başka sebeplerden dolayı öle ihtiyacım varki mutlu günlere.. dilerim RABBİM iyi dileklerini duyar... mutlu günler geri gelir.. ve bende gülümserim tekrar hayata.....
AMİN İNŞALLAH.. minik mucizem sağlıkla anneli babalı büyür...
AMİNNNNNNNNN.. YÜREĞİNE SAĞLIK...:Saruboceq:

Allah analı babalı büyütsün. Bende bayılıyorum doğum hikayelerini okumaya ve çok duygulanıyorum. Ben seneye düşünüyorum ama onları okudukça kendim yaşıyormuş gibi heyecanlanıyorum.

sağlıklı mutlu uzun ömrü olsun inşallah minik mucizenin
hürremcim anneli babalı, şanslı bir ömür sürsün..
çok da tatlı bir kız annesi maşallah nazar değmesin opuyorumnanaktan

Allah analı babalı büyütsün. Bende bayılıyorum doğum hikayelerini okumaya ve çok duygulanıyorum. Ben seneye düşünüyorum ama onları okudukça kendim yaşıyormuş gibi heyecanlanıyorum.

AMİN TATLIM....
bende doğum hikayelerini sık sık okurum ve inanki gözyaşlarım hepppp akar engel olmam...
inşallah RABBİM sağlıkla istediğin zaman meleğine kavuşturur seni...darısı tüm isteyenlerin başına olsun ...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…