- 16 Mayıs 2020
- 70
- 22
- 8
- Konu Sahibi mutluuugizz
Kayseri'de hangi hastane ve doktor paylasabilirmisinizKayseri de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kayseri'de hangi hastane ve doktor paylasabilirmisinizKayseri de
Memorial arzu yurcıde yaptırdımKayseri'de hangi hastane ve doktor paylasabilirmisiniz
İncir kürü mü yapıyorsunuzönemli olan kalitesi sayı çok önemli degil tüp bebekte.
morfoloji için incir kullanıyoruz biz
İncir kürü mü yapıyorsun
Kuzu bizde morfoloji yüzde 96 normalmi sizceMemorial arzu yurcıde yaptırdım
evet yapmıştım zeytinyaglı incir eşimeİncir kürü mü yapıyorsunuz
Merhaba içtiğiniz çaylat etki etti mi acaba?Benim eşimde verdi bugün oda şuan çakşır suyu keçi boynuzu özü çoban çökerten çayı içiyor onuda yese fazla gelir belki
Merhaba ne olur bana da umut olun bende 5 aylık evliyim benim eşimin de sperm sayısı 2.3 milyon çıktı hormonlarında ve testislerinde herhangi bir sıkıntı yok doktor zeucit diye bir ilaç verdi bunun yanında neler yapmam gerek sizin değerler maşallah çok güzel yükselmiş lütfen bana da yardımcı olunKac ay kullandı zeucit
Canim venim esimin 1 milyon cikiyordu sperm sayisi bizde ilac klomen vs vitaminler kullandik hicbir ise yaramadi keci boynuzu suyu ictik 0 milyon cikti spermi ilaclardan degil o keci boynuzundan ve ben 4 sene olcam evleneli 3 senedir cocuk yapiyoruz spermin yukselme ihtinali yok malesef hicbirsey care olmuyor kendi kendine arada 1 milyon arada 15 milyon oluyorMerhaba arkadaşlar 4 aylık evliyim ve 4 aydır korunmuyoruz fakat ilk 2 ay gebelik oluşmayınca ve ailemde herkes ilk aydan gebe kaldığı için bir şeylerde problem olduğunu hissettik ve eşimin babasında geçmiş zamandan sperm problemi yaşadığı için problem olup olmadığını hemen öğrenmek istedik. Ben muayene oldum herhangi bir problem çıkmadı hormonlarımda dahil. Fakat eşimde sperm sayısı 2 ay önce toplam 11 milyon ve İleri hareketli %15 Morfoloji %47 çıktı sonra tek bir teste baki kalmamak için Adana medline hastanesinde yaptırdık toplam 16 milyon ve İleri hareketli %45 çıktı. Hormonlarına baktırdık ve testesteron seviyesi düşük çıktı bundan dolayı doktorumuz klomen tedavisine başladı artı olarak proxeed plus önerdi. Biz tedaviye başladık ve bütün beslenmemizi değiştirdik sebze meyve fındık fıstık yeşil yapraklı besinler her gün sabah akşam taze sıkılmış havuç suyu keçiboynuzu suyu içti. Zeytinyağında kuru incir yedi . Yani yapmadığımız hiç bir şey kalmadı. Değişiklik olup olmadığını görmek için 55 gün geçtikten sonra yani bugün Test verdik ve şok olduk sayı 3.2 milyona düşmüş ve ileri hareket %50 ne yapacağımızı şaşırdık klomeni direk bıraktı eşim. Ve çaresiz bir şekilde kendimizi tüp bebeğe hazırladık. bu sayı hiç mi değişmez hiç mi arttıramayız evet acele ediyorsun diyebilirsiniz ama inanın her dakika bunu düşünüyoruz küçücük bir umudumuz olsa bekleyeceğiz ama 1 gün 1 sene gibi geliyor bir umut ışığı olur musunuz ? bizim gibi bu durumu yaşayanlar oldu mu neler yaptınız? Kendimizi çok yalnız hissediyoruz
Canım bızım 5 sene oldu artık bız salanlardanız emodex proxeed vermıstı doktorlar bizde hiç bişiyi düzenli kullanmayız eşim 1 ay kullanmıştır en fazla oda. Sperm sayısı hep 1 buçuk 2 mılyon arasındaydı kesın tüp bebekti çunkı benm adetlerim yumurtlamam düzensizdi hala tedavıye başlamadık doktor sayı çok düşük olunca diğer degerlerde ölçülmemiş demişti bana kaliteli tek sperm bıle yeter sıgarayı bıraksın başlamadan morfolojı düzelir demişti özellikle sunu vurguladı ürolojı erkek faktorunden çok anlamıyor ya bu konuda uzman olmalı yada uzun tedaviler gerekıyor tüp bebek gibi bir seçenek varken onermem dedi ,başka birsey kullanmayın emodex verdiği ay ürolojıye gitmıstık ultrason hormon hersey temızdı onlarda proxeed verdiler biz tedaviye baslıcaz dıye gittik ama urolojı kayıtsızdı sanki çaresi yokmus gibi yok aslında bu doğustan gelen birsey o nedenle tüp bebek varken kısırlık uzerıne net bir tedavı yok erkek üzerinde açık ve netCanim venim esimin 1 milyon cikiyordu sperm sayisi bizde ilac klomen vs vitaminler kullandik hicbir ise yaramadi keci boynuzu suyu ictik 0 milyon cikti spermi ilaclardan degil o keci boynuzundan ve ben 4 sene olcam evleneli 3 senedir cocuk yapiyoruz spermin yukselme ihtinali yok malesef hicbirsey care olmuyor kendi kendine arada 1 milyon arada 15 milyon oluyor
Canım Sperm çok değişken bişey 0 oldu üzülme. Bende buralarda çok ağladım bu konu yuzunden. Bizim de 40 milyondan 6 milyona düştü. Keçiboynuzu kullanmıştı bnm de eşim. O dönem korona da olmuştuk. Ben bunları doktoruma da anlattım kendisi Keciboynuzu değil korona etkilemiştir dedi. 1 nebze beni rahatlattı haftaya tekrar test vericek inşallah gelişme olmuşturCanim venim esimin 1 milyon cikiyordu sperm sayisi bizde ilac klomen vs vitaminler kullandik hicbir ise yaramadi keci boynuzu suyu ictik 0 milyon cikti spermi ilaclardan degil o keci boynuzundan ve ben 4 sene olcam evleneli 3 senedir cocuk yapiyoruz spermin yukselme ihtinali yok malesef hicbirsey care olmuyor kendi kendine arada 1 milyon arada 15 milyon oluyor
Imsallah canim tesekkur ederim gecici bir durumdur. 40 milyon sperm cocuk icin yeterli degil miCanım Sperm çok değişken bişey 0 oldu üzülme. Bende buralarda çok ağladım bu konu yuzunden. Bizim de 40 milyondan 6 milyona düştü. Keçiboynuzu kullanmıştı bnm de eşim. O dönem korona da olmuştuk. Ben bunları doktoruma da anlattım kendisi Keciboynuzu değil korona etkilemiştir dedi. 1 nebze beni rahatlattı haftaya tekrar test vericek inşallah gelişme olmuştur
İnşallah.. Yeterli Bi durum. Hatta 1 tane bile yeter Allah isterse eğer. Ama bizimki 40 milyondan 6 milyona düştü. Bi kaç hafta kendime gelemedim zaten aglaya aglaya. Burda forumda Bi kaç arkadaş aynı benm gibi keçiboynuzu kullanmış ve sayıları duşmuş hatta sıfırlanan bile varmış. Çok korktum duyunca. Doktor farklı konustu biz de en iyisi beslenmesine dikkat edelim. Doktorun dediği gibi de Bi süre sonra tekrarlayalım dedik. Çünkü Sperm vitamin protein sever. Size tavsiyem her akşam kuruyemişini eksik etmeyin özellikle çiğ yesin. Portakal mandalina muz. Bunlar cok etkiliyormuş. Vitamin kullananlar da var. Biz bakalım yeni testte sonuclarımız nasıl cıkıcak. İnşallah düzelmiştirImsallah canim tesekkur ederim gecici bir durumdur. 40 milyon sperm cocuk icin yeterli degil mi
Ben de farketmiştim bişey oldugunu afedersin hani ilişki sonrası kalktığım gibi hepsi dökülüyodu. Normalde çamaşır suyu gibi kokar o dönem kokusu bile yoktu. Tuhaf geldi bana ama ben dillendirmedim eşim kendi söyledi bişeyler var diye.Imsallah canim tesekkur ederim gecici bir durumdur. 40 milyon sperm cocuk icin yeterli degil mi
Hic merak etme canim geri eski haline dönüyor bizimde 0a dusmustu eski haline donduİnşallah.. Yeterli Bi durum. Hatta 1 tane bile yeter Allah isterse eğer. Ama bizimki 40 milyondan 6 milyona düştü. Bi kaç hafta kendime gelemedim zaten aglaya aglaya. Burda forumda Bi kaç arkadaş aynı benm gibi keçiboynuzu kullanmış ve sayıları duşmuş hatta sıfırlanan bile varmış. Çok korktum duyunca. Doktor farklı konustu biz de en iyisi beslenmesine dikkat edelim. Doktorun dediği gibi de Bi süre sonra tekrarlayalım dedik. Çünkü Sperm vitamin protein sever. Size tavsiyem her akşam kuruyemişini eksik etmeyin özellikle çiğ yesin. Portakal mandalina muz. Bunlar cok etkiliyormuş. Vitamin kullananlar da var. Biz bakalım yeni testte sonuclarımız nasıl cıkıcak. İnşallah düzelmiştir
İnşallah canım Rabbim en kısa zamanda sana da bana da tüm isteyenlere de hayırlısıyla versin kimseyi sınamasın evlat hasretiyleHic merak etme canim geri eski haline dönüyor bizimde 0a dusmustu eski haline dondu
Amin canimİnşallah canım Rabbim en kısa zamanda sana da bana da tüm isteyenlere de hayırlısıyla versin kimseyi sınamasın evlat hasretiyle
Aysel hanim hala hamile değilim ama eşimin sperm değerleri biraz düzeldi zeucit kullandi iki ay keçiboynuzu kaynaptip iher sabah içti bir ay çakşır kökünü toz haline getirdik Havlıcan ve fındık fıstık ceviz ve keciboynuzu pekmeziyle bi karışım yaptık her gün onu yedi değerleri çok güzel yükseldi ama gebelik oluşmadı bende de kist varMerhaba ne olur bana da umut olun bende 5 aylık evliyim benim eşimin de sperm sayısı 2.3 milyon çıktı hormonlarında ve testislerinde herhangi bir sıkıntı yok doktor zeucit diye bir ilaç verdi bunun yanında neler yapmam gerek sizin değerler maşallah çok güzel yükselmiş lütfen bana da yardımcı olun
Sizde kist için clife ballı macun var internette de bulabilirsiniz Instagram da da bir ona bakmanızı isterim kist olunca hamile kalmayı güçleştiriyor daha doğrusu yumurta olgulasmadan çatlıyor ilk önce kistten kurtulmaniz gerek aynı zaman da hamilelik öncesi hazırlık için folikasit kullanın günde bir tane o doğru yumurtlamanizi sağlarAysel hanim hala hamile değilim ama eşimin sperm değerleri biraz düzeldi zeucit kullandi iki ay keçiboynuzu kaynaptip iher sabah içti bir ay çakşır kökünü toz haline getirdik Havlıcan ve fındık fıstık ceviz ve keciboynuzu pekmeziyle bi karışım yaptık her gün onu yedi değerleri çok güzel yükseldi ama gebelik oluşmadı bende de kist var