• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Olabilir mi??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çok teşekkür ederim canım başka topiklerde de okudum benim yaşadıklarımı hamile olan bir çok kişi yaşamış ama işte umudum bitmesin diye test yapmıyorum, geçen gün aldırdım eşime migren atağından dolayı ilaç içmek için ama test bozuk gibiydi emin olamadım, aldığım kitin idrar koyma yeri gösterge kısmına kaymıştı yine de yapayım dedim olması gereken tek çizgi bile olmadı bende içini açmayı duymuştum içini açıp baktım t harfinin olduğu yerde çizgi yok ç harfinin olduğu tarafa yakın olmakla birlikte bir çizgi vardı bende dedim bu olması gereken çizgi herhalde ben hamile değilim ama yine de emin olamadım bozuk mu değil mi diye, olması gereken kesin çizgi t harfinde hamilelik varsa ç de olmak üzere iki çizgi olmuyor mu ben mi yanlış bliyorum
İçin rahat etsin diye bir test daha yaptır. Bir probleminiz var mı seni yada eşinin?

Herkese merhaba Hanımlar adetimin üzerinden 10 gün geçti test yaptım ama testte başta hiç bir şey çıkmadı hatta içi hepsi kırmızı oldu gerçi ben de pek ihtimal vermiyordum çünkü evleneli 3 yıl olacak hiç korunmadık ve eşim de problem var dr aşılama yada tüp bebek demişti testi çekmeceye koydum ve 2 satten fazla bir süre sonra baktım ve çift çizgi olmuş hemen dr için randevu aldım ama kanda çıkmamasından çok korkuyorum çünkü çok bir süre sonra çift çizgi oldu bu saatte yerimde duramıyorum. Çok da umutlanmak istemiyorum çünkü dr yok derse çok dağılırım.Sizce olabilir mi yanılma payı var mı bu testin?
Kan verin bariz belli ikinci çizgi

Merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacak sizlere. Adet günüm tam bir hafta geçti ve hala gelen giden yok. Kan testi yaptırdım 3.34 çıktı bunun yükselme ihtimali var mıdır acaba? Belki geç döllenmedir bekle biraz daha dediler. Pazartesi sabahı dr randevum vardı normal kontrol için buna kısmetmiş bakalım. Deneyimlerinizi fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim..

Back