- 16 Mayıs 2008
- 5.857
- 82
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
çok tatlı bi bebek Allah nazarlardan saklasın uzun ömürlü sağlıklı olsun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok tatlı bi bebek Allah nazarlardan saklasın uzun ömürlü sağlıklı olsun inşallah
Allah analı babalı büyütsün çok duygulandım.. :1hug:
hikayenizi okudum
gerçekten çok güzel mucize olmuş a.s
Allah analı babalı hayırla sağlıkla büyütsün inşallah :Saruboceq:
çok ta tatlı kuzucuk maşallah
aglayarak okudum hıkayenı.gercekten mucıze..allah size bagışlasın
hurremcim canim ,ne guzel bi duygudur
allahim anali babali buyutsun insallah
isteyen herkesin olur insallah
darisida tabi bize
Alevvv ablammmm başlığını ışimdii gördümm onlien oluncaa geç olduu
tebrik ederim canim,Allah anali babali saglikla büyütmek nasip etsin...hihoyyythihoyyyt
Maşallah sübhanallahhhh ball gibiiii yüzü varrrrallahım nazarlardan saklasınn bebeğiniii.Allaha emanett olllll
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım gerçekten çok güzel minik mucizen rabbim kavuşturmuş yavruna senii allah analı babalı büyütsünn
okurken çok duygulandım canım bebek hasretiyle dolmak ve sonrasında mutlu haberi almak gerçekten cok güzel bir duygu seninle beraber bir şeye daha tekrar şahit oldum oda hiç umut yok denirken bile içinde bir umudun olması gerçekten yetiyor.. moralini yüksek tutmak ve kafaya takmamak gerekiyor sende bunu basaranlardansın canım seni tebrik ediyorum Allah meleğinle beraber bundan sonra sıkıntısız mutlu sağlıklı bir hayat versin inşallah maşallah sana ve minik mucizenea.s.
Canım benim ..
mutluluğun daim olsun.
mucizen ve sen bir ömür boyu sağlıklı,mutlu yaşayın ..
Allah banada nasip eder bir gün inşallah