- 9 Ağustos 2007
- 5.809
- 5
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
hürrem bebişin başka resimleri varmı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla babasını görmedim ama seni ve kızını gördüm sana benzettim kızını bi kaç sonra dahada belli olur ama senin gibi güzel olucak
Canım alevvv ablamm her zamann sana söylediğinnn gibiii maşallahh çok güzelsinnnnnnn.Bebişindeee aynıı sana benziyorr maşalahh allahaaa emanett olunnnnnŞeniz
ah mucize bu işte buuu
Rabbim hayırlı ömürler versin
amiiiiiiin amiiiiiin
darısı basımıza
hürrem bebişin başka resimleri varmı?
günaydın ekle canım bekliyoruz ekle de prensesin o güzel yüzünü ay ay gelişimini görelim...ilk aylarda çok şekilleniyorlar..prenses sanslı kıymetli bebek...hihoyyyt
amin amin canım ayırmasın...resimleri bekliyorum...geç olunca daha mı güzel oluyor ne ...zor elde edilince yada ...
herkesin cocugu kendısıne çok kıymetlıdır...anne olmadıgım için bişey diyemecegim..
benimde bebişim hayatımıza merhaba ama onun için planlar yapıyorum onunla ilgili hayaller kuruyorum yeter ki o gelsin gelsin...
canım benim ya tebrikler hayatım.allah sağlıkla analı babalı büyütsün.okurken nasıl duygulandım anlatamam canım ya.allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah bu duyguyu.ilk zamanlarımızı hatırlıyorumda nasılda her ay testler yapıp yıkılırdık.bak şimdi benimde seninde daha bi çok arkadaşımızda anne olduk.sırada diğer arkadaşlarımız var.yavrularımızın hayatları güzel olsun inşallah.
Ya ben bu topiğini neden daha önce görmemişim..:mymeka:
Öyle bir yazmışsın ki, çok duygulandım, bir çırpıda okudum hikayeni...
İlk önce seninle birlikte bende duygulandım üzüldüm, sonra mutlu haberi okuyunca bir o kadar da sevindim...
Allah analı babalı büyütsün canım...
Güzel ve uzun bir ömür nasip etsin...:Saruboceq:
Darısı anne olmak isteyenlerin başına...a.s.
Yeğenimi koklaya koklaya öp benim için... Şeniz
allah analı babalı büyütsün canımm:)
gerçekten çook duygulandım ben..... galiba bundan büyük mutluluk yoktur ... Allah size bağışlasın o güzel
kızı, çok sağlıklı, ahlaklı, hayırlı, butlu bir insan olsun inşallah.... ablam henüz 2 haftalık hamile şimdi hayal
ettim 8 ay sonrasını içim kıpır kıpır :))