Anket nerde?MERHABA BEN 9 AYLIK EVLİYİM
EVLEMEDEN ÖNCE İSTANBUL
BÜYÜK ŞEHİR DE YAŞIYORDUM,
AMA EVLENDIKTEN SONRA
KÜÇÜK BİR İLÇEYE GELDİM,
BENIM AILEM ISTANBUL DA YAŞIYOR
AMA BEN KENDİ İSTEGİM İLE BURAYA GELDİM, KÜÇÜK ŞEHİR KAFA DİNLERİM DİYE DÜŞÜNDÜM
AMA SONRADAN ÇOK SIKILDIM
İSTANBUL'U VE AİLEMİ ÖZLEDİM
EŞİMİN İŞİ VE AİLESİ BURDA OLDUĞU İÇİN,
GİTMEK İSTEMİYOR HAKLI OLARAK
AMA BEN GİTMEK ISTIYORUM
BURDAN TAŞINMAMIZ İÇİN NASIL İKNA ETMEM LAZIM ?
Başka büyük şehirde olur istanbul şart değil ben küçük ilçeye alışamadım eşim de kendince haklı ama bende hakliyimKÜÇÜK HARFLERLE YAZIYORUM;
eşinizin ailesi ve işi orda ama siz ailenizi özlediğiniz için şehir değiştirmek için ikna etmek istiyorsunuz, etmeyin. Hem risk hem bencillik. Aradığınızı bulamama gibi bir ihtimali düşündünüz mü?
Yeni üye oldum yanlış yapmışım galibaniye bağırarak konuşuyorsun? anket nerde? bir de niye serbest ölçü şeklinde dizeler halinde yazdın?
EVET.Esinin ailesi ne alaka? O ailesinden dolayi yerinden kimildamak istemiyor ve sen aileni mi birakip evlendin?
Evet haklısınız ama alışamadıgım ilçe de ne kadar durabilirim bilmiyorumEşinizle birlikte orada yaşayacağınızı bilerek kabul ederek evlendiyseniz şimdi vazgeçmek haksızlık olur. İşi gücü oradaysa zaten dönmeyi kabul etmez. Hayat şartları ortada, işsizlik almış başını gidiyor, bence alışmak için çaba gösterin eşinizi ikna etmek için değil.
İstanbul 'a gelip maddi olarak zor durumda kalma ihtimali de var ama. İnanın parasızlık geçim sıkıntısı herşeyden daha zor.Evet haklısınız ama alışamadıgım ilçe de ne kadar durabilirim bilmiyorum
Evet haklısınız ama ben küçük şehirde yaşayamıyorumİstanbul 'a gelip maddi olarak zor durumda kalma ihtimali de var ama. İnanın parasızlık geçim sıkıntısı herşeyden daha zor.
Zamanla alışır belki de daha çok seversiniz, biraz zaman verin kendinize ve sevmeye çalışın. Kurulu düzeni bozup sıfırdan başlamak büyük bir risk ben bunu göze alamazdım şahsen.Evet haklısınız ama ben küçük şehirde yaşayamıyorum
Eşimde göze alamıyor oyüzden de gitmek istemiyorZamanla alışır belki de daha çok seversiniz, biraz zaman verin kendinize ve sevmeye çalışın. Kurulu düzeni bozup sıfırdan başlamak büyük bir risk ben bunu göze alamazdım şahsen.
Benım yakın arkadaşım da İstanbul'dan küçğk bi yere gelin gitti tüm ailesi burada üstelik. Başlarda sizin gibi alışamadı ama sonradan da öyle sevdi ki şu an buraya gelince yabancı hissediyor. Bunlar zamanla olacak şeyler, evliliği ayakta tutmak fedakarlık gerektirir . Kendinize oyalanacak birşeyler bulun kurslara gidin hobi edinin falan , başka da yapacak birşey yok gibi.Eşimde göze alamıyor oyüzden de gitmek istemiyor
Alışmak için denemeye çalışıyorum ama olmuyo
HAKLISINIZ AMA NEDENSE BEN BURAYI SEVEMEDİM.Benım yakın arkadaşım da İstanbul'dan küçğk bi yere gelin gitti tüm ailesi burada üstelik. Başlarda sizin gibi alışamadı ama sonradan da öyle sevdi ki şu an buraya gelince yabancı hissediyor. Bunlar zamanla olacak şeyler, evliliği ayakta tutmak fedakarlık gerektirir . Kendinize oyalanacak birşeyler bulun kurslara gidin hobi edinin falan , başka da yapacak birşey yok gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?