KÜCÜK GÖRÜMCEEEE

yediklerimi kaldiriyorum zatennn ay neyse ya konu sacma yerlere gidiyor daha fazla aciklama yapamam

Görümcen kuzenine bakmak zorunda değil ama burada 15 aylık bir bebekten bahsediyorsak merdivenden çıkan bebeği de hemen koşup alması lazım ya o çocuk düşse kafasını yarsa? Bu yönden seni haklı buldum ama ondan çok ağır şeyler beklememelisin oynatsın tehlikeli bir şey yaptığında engellesin yeter.
Seni haksız bulduğum konu ise üslubun,küçük görümceni gerçekten sevmiyorsun bence ve büyük ihtimalle o da hissediyor bu durumu ve sana laf sokuyor.Ona sert davranmak hiçbir şeyi çözmez,huyuna suyuna git belki aranız düzelir.Ama lütfen üslubunu düzelt ve görümcen hakkında bu kadar olumsuz düşünme.Sonuçta eşinin kardeşi o.
Ama tekrar vurgulamak istiyorum;eğer 15 aylık bir çocuk merdivenden çıkıyorsa bunu gören 16 yaşındaki biri o çocuğu hemen koşup oradan almalı,16 yaşındaki birine kundakta bebek muamelesi yapmak anlamsız

görümcenin nesi ile baksak tatlım yanlış yazmışsın

yani 16 yasında cocuk mı kalkıcak bakıcak ne var ablası var yardım etmek istememis ben bile bu yasta kı 27 yasındayım anneme gttim mi is yapmam yani kız da kendi evinde hizmetci olcak hali yok ablası yapar annesi yapar

rahatsiz ama görmese hemen gelmiyorsunuz diye yapistiriyor lafi o zaman cagirmasinda yegenimi özlüyorum diyor ama biz gittigimizde saatlerce odasindan inmiyor ..
bu zamanda yaş 16 demiyor valla senden benden cin fıkırlıker

ben 16 yasındayken mal gıbıydım aynı

mesafelı dur bence cok görmek ıstıosa cıksn gelsn sende esınle bırlıkte gıt gıdersende

ama bu rahatszlgını kv ve esıne bellı etme derım

bence sen takacak biş eyler aramışsın bu kızı gözüne kestirmişsin.

Senin cocuğuna o bakmak zorunda değil. hee baksın istiyorsan gidip rica edeceksin. seninde yaşın ufak büyürsün
bilmiyorum ya belkide kafam bu aralar dalgin stressli zaten olabilir o yönden hic bakmadim..elbette bakmak zorunda degil rica etsemde kalkmaz biliyorum huyunu

Ayrica görümcenizi kiskaniyorsunuz gibime geldi. Cok güzel sanirim

al iste böyle lüzumsuz yorumlar cogalacak ve birazdan konusahibi cileden cikip sövüp sayacak ve ban yiyecek!!!
sonrada biz ne yaptikki? yardim edelim dedik hakaret yedik! olacak!!

halbuki daha bugün sayfalarca böyle davranan üyeler hakkinda konustuk! neyse...

konusahibi madem yegeniyle ilgilenmiyor kücük görümcen o zaman sen ilgilen vakit bulursanda islere yardim et yoksa etme
onun laflarinada aldirma salla gitsin...

Eee abısınden hedıye ıstedıgınde görgusuz oluyor bir de eve gelınce abısının çocuğu için hizmet beklenıyor.
Annesı var ablası var sızene ne yaptıgına karışıp 16 yasındakı kıza kaynanalık edıyorsunuz.
Burdada beklemedıgınız cevapları alınca koydugunuz tavır ortada. Baslığı gorumce olarak açınca herkesın tek elden kıza saldırmasını beklıyordunuz degıl mı?
Ama unutmamak lazım insana insan lazım kardes lazım.

cooooooooooooooooooooooooooook tsk ederimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hele sükürrrrr beni anlayanlar ciktiiiiiii

Eee burada ki insanlarda bizde dahil o yüzden 15-16 yaşında aklı bir karış havada ergenlik çağında birinden çocuğunuza bakmasını beklemeyin zaten diyoruz. o merdivenden almayı bile akıl edememiş birinin çocuğuma neden bakmıyor diye hayıflanmak mantıklı değil zaten. benimde yeğenim var 18 yaşında kardeşime emanet etmiyoruz dikkatsiz çünkü

Eşine bahsettin mi hiç kızkardeşinhiç yardım etMiyor bana çocuk bakmak konuunda diye ? Ya da kaynanana dedin mi senin bu kız hiç bana yardım etmiyor diye ?

yooooo elestiri geliceginide biliyordum cünkü herkes görümcemden illa bekledigim kanaatinde ama ben hala öyle düsünmüyorum sadece sinir oldum cünkü cocuk merdivenden düsecekti o yerinde oturup abla kalk cocugu al diyor bi kac basamak ciktigi halde bende o an zaten mutfakta cay aliyordum yani bari ben yokken gözünü dört acsin onu yapsa yine amenna

bilmiyorum ya belkide kafam bu aralar dalgin stressli zaten olabilir o yönden hic bakmadim..elbette bakmak zorunda degil rica etsemde kalkmaz biliyorum huyunu
Rica edince bakmayacak birinden söylemeden bakmasını beklemek abes değil mi?
Baştan sona haksızsınız, görümcenizin de tepkisini kazanmışsınız. Laf sokuyor kendince.

Ilk olarak nasil yorum yapacagimi size soracak degilim. Alay etmedim fake demedim. Düsüncemi söyledim. Konu sahibi haksiz gözümde. Fazla beklenti icine girmis. 16 yasindaki görümcesini kiskandigini düsünüyorum. Kiz rahat 'hayatini yasiyor' ve konu sahibi cocuktan dolayi baya yorulmus belli ki. Kiskanclik degilse bile baska birsey var. Negatif enerji sactigi kesin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…