yediklerimi kaldiriyorum zatennn ay neyse ya konu sacma yerlere gidiyor daha fazla aciklama yapamamBende onlara yardim etmem diyip duruyorsunuz. Etmeyin zaten her yardimin karsiligini bekliyorsaniz. Ablasi veya kvniz baksin cok istiyorsa. Zorla cocuk baktirilmaz ki yani bu konunun tartisicak bir yani yok. Istemiyorsa size saygi duymak düser. Bulasiklara yardim edin bir zahmet gözümün icine bakiyorlar diyorsunuz. Yediginiz bulasiklari kaldirmayi lütuf olarak mi görüyorsunuz.
yanı sen gelınsınya gorumcenız senden ve çocuğundan rahatsız sankı dedımgelinden ve yegenden derken tam anlayamadim?
rahatsiz ama görmese hemen gelmiyorsunuz diye yapistiriyor lafi o zaman cagirmasinda yegenimi özlüyorum diyor ama biz gittigimizde saatlerce odasindan inmiyor ..yanı sen gelınsınya gorumcenız senden ve çocuğundan rahatsız sankı dedım
Bide görümce götüyle baksak... Tam ergenlik caginda, yengesi geliyor, oturuyor ve cocuguna bakmiyor (siz kendiniz böyle yazmissiniz) abla ilgiliniyor ve onun ilgilenmesi bekleniyor, oda yigenini sevmesine ragmen, yangesinin tavrina, vurdumduymazligina, cocuguna bakilmasini emretmesine sinir oluyor... Eee bide yasinin verdigi asilik... Yani hicte halsiz gibi degil... Salak demesi yanlis evet, kuzene o lafida hos degil ama belliki inada söylemis... Siz niye cocukla cocuk oluyorsunuz ki? Bence sizin ona yaklasiminiz böyle diye ve onlardayken ben oturayim onlar cocuguma baksin tavrinizdan size böyle davraniyor...
yani 16 yasında cocuk mı kalkıcak bakıcak ne var ablası var yardım etmek istememis ben bile bu yasta kı 27 yasındayım anneme gttim mi is yapmam yani kız da kendi evinde hizmetci olcak hali yok ablası yapar annesi yaparArkadaslar bugün ikinci konum,
bugün kvdemlere gittim gitmez olaydim. 15 aylik oglumla gittim büyük görümcem (benle yasit) bana kuzenlerini fln cagirdigini söyledi sende kal dedi bende kalayim bari diye düsündüm. Neyse geldi kizlar oturuyoruz oglum masadan bisey alsa kücük görümce hemen büyügüne abla bak cocuga diyor bunu hep yapar ablaaaaaaaaaaaa diye bagirir bak gibisinden belkide bana duyuruyor ama ben hic orali olmam zaten evde sürekli ben bakiyorum 1 saatte o baksa ölürmü yegeni sonucta.. ama yok bizimki kendi kicini asla kipirdatmaz! Neyse evleride merdivenli oglum yukari cikiyor aaaaablaaaaaaaa x (oglum) yukari cikiyor diyor ama müdahele etmiyor cocuk düsse umrunda degil bende sinirlendim eee ne duruyorsun birkerede sen kalk ben geldim geleli ztn merdivenleri in cik in cik yoruldum evdede ayri kosturuyorum zaten dedim.. bisey demedi aldi oglumu. Sonra film bakiyorlardi oglumda tvnin önünde duruyo bu kücük g. birden salak cocuk dedi inanamadim sanki sok oldum bende dedim ne demek salak laflarina dikkat et benim oglum salak degil allaha sükür akilli dedim. Sonra bu demezmi ben dizideki cocuga söyledim diye. Neyse cvp vermedim. Sonra oglumun uykusu geldi tam kalkcam görümcemle kuzenleri ortaligi toplamaya basladi kuzeni girdi mutfaga sivadi kollari görümcemle ayni yasta(16) topluyor bu arada kücük görümce kicini kipirdatmiyor oturuyor kuzeniyle ablasi mutfakta.Bende cocugu giydiriyorum sonra kücük görümce mutfaga gidip kuzenine demezmi ona ayyyyyy allah bize senin gibi gelin nasip etsin diye!! Tek gelinleri benim birtane abileri var ztn. Inanin sasirdim bisey diyemedim saskinliktan. Inanin düsünüp duruyorum fesatlik yapmak icinmi dedi yoksa öylesinemi dedi diye.. terbiyesiz sey zaten sevmem kendiisni laflarinida bilmez patavatsizdir ve asla ilgilenmez yegeniyle yani oglumla bide söyler durur hic gelmiyor bana ben onu cok seviyorumda sürekli ablama gidiyorda bilmem nen diye bende dedim ona tabi gelmez cocuk ilgi istiyor ablan ilgi gösterdigi icin ondada duruyor dedim. Benmi abartiyorum yoksa bu kiz mi sinir anlamadim...
evde sürekli ben bakiyorum 1 saatte o baksa ölürmü yegeni sonucta
bu zamanda yaş 16 demiyor valla senden benden cin fıkırlıkerrahatsiz ama görmese hemen gelmiyorsunuz diye yapistiriyor lafi o zaman cagirmasinda yegenimi özlüyorum diyor ama biz gittigimizde saatlerce odasindan inmiyor ..
bilmiyorum ya belkide kafam bu aralar dalgin stressli zaten olabilir o yönden hic bakmadim..elbette bakmak zorunda degil rica etsemde kalkmaz biliyorum huyunubence sen takacak biş eyler aramışsın bu kızı gözüne kestirmişsin.
Senin cocuğuna o bakmak zorunda değil. hee baksın istiyorsan gidip rica edeceksin. seninde yaşın ufak büyürsün
Ayrica görümcenizi kiskaniyorsunuz gibime geldi. Cok güzel sanirim
tmmbu zamanda yaş 16 demiyor valla senden benden cin fıkırlıker
ben 16 yasındayken mal gıbıydım aynı
mesafelı dur bence cok görmek ıstıosa cıksn gelsn sende esınle bırlıkte gıt gıdersende
ama bu rahatszlgını kv ve esıne bellı etme derım
cooooooooooooooooooooooooooook tsk ederimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hele sükürrrrr beni anlayanlar ciktiiiiiiial iste böyle lüzumsuz yorumlar cogalacak ve birazdan konusahibi cileden cikip sövüp sayacak ve ban yiyecek!!!
sonrada biz ne yaptikki? yardim edelim dedik hakaret yedik! olacak!!
halbuki daha bugün sayfalarca böyle davranan üyeler hakkinda konustuk! neyse...
konusahibi madem yegeniyle ilgilenmiyor kücük görümcen o zaman sen ilgilen vakit bulursanda islere yardim et yoksa etme
onun laflarinada aldirma salla gitsin...
Görümcen kuzenine bakmak zorunda değil ama burada 15 aylık bir bebekten bahsediyorsak merdivenden çıkan bebeği de hemen koşup alması lazım ya o çocuk düşse kafasını yarsa? Bu yönden seni haklı buldum ama ondan çok ağır şeyler beklememelisin oynatsın tehlikeli bir şey yaptığında engellesin yeter.
Seni haksız bulduğum konu ise üslubun,küçük görümceni gerçekten sevmiyorsun bence ve büyük ihtimalle o da hissediyor bu durumu ve sana laf sokuyor.Ona sert davranmak hiçbir şeyi çözmez,huyuna suyuna git belki aranız düzelir.Ama lütfen üslubunu düzelt ve görümcen hakkında bu kadar olumsuz düşünme.Sonuçta eşinin kardeşi o.
Ama tekrar vurgulamak istiyorum;eğer 15 aylık bir çocuk merdivenden çıkıyorsa bunu gören 16 yaşındaki biri o çocuğu hemen koşup oradan almalı,16 yaşındaki birine kundakta bebek muamelesi yapmak anlamsız
yooooo elestiri geliceginide biliyordum cünkü herkes görümcemden illa bekledigim kanaatinde ama ben hala öyle düsünmüyorum sadece sinir oldum cünkü cocuk merdivenden düsecekti o yerinde oturup abla kalk cocugu al diyor bi kac basamak ciktigi halde bende o an zaten mutfakta cay aliyordum yani bari ben yokken gözünü dört acsin onu yapsa yine amennaEee abısınden hedıye ıstedıgınde görgusuz oluyor bir de eve gelınce abısının çocuğu için hizmet beklenıyor.
Annesı var ablası var sızene ne yaptıgına karışıp 16 yasındakı kıza kaynanalık edıyorsunuz.
Burdada beklemedıgınız cevapları alınca koydugunuz tavır ortada. Baslığı gorumce olarak açınca herkesın tek elden kıza saldırmasını beklıyordunuz degıl mı?
Ama unutmamak lazım insana insan lazım kardes lazım.
Rica edince bakmayacak birinden söylemeden bakmasını beklemek abes değil mi?bilmiyorum ya belkide kafam bu aralar dalgin stressli zaten olabilir o yönden hic bakmadim..elbette bakmak zorunda degil rica etsemde kalkmaz biliyorum huyunu
Ilk olarak nasil yorum yapacagimi size soracak degilim. Alay etmedim fake demedim. Düsüncemi söyledim. Konu sahibi haksiz gözümde. Fazla beklenti icine girmis. 16 yasindaki görümcesini kiskandigini düsünüyorum. Kiz rahat 'hayatini yasiyor' ve konu sahibi cocuktan dolayi baya yorulmus belli ki. Kiskanclik degilse bile baska birsey var. Negatif enerji sactigi kesin.al iste böyle lüzumsuz yorumlar cogalacak ve birazdan konusahibi cileden cikip sövüp sayacak ve ban yiyecek!!!
sonrada biz ne yaptikki? yardim edelim dedik hakaret yedik! olacak!!
halbuki daha bugün sayfalarca böyle davranan üyeler hakkinda konustuk! neyse...
konusahibi madem yegeniyle ilgilenmiyor kücük görümcen o zaman sen ilgilen vakit bulursanda islere yardim et yoksa etme
onun laflarinada aldirma salla gitsin...
Ayyy düzelttimgörümcenin nesi ile baksak tatlım yanlış yazmışsın