- 27 Mayıs 2012
- 2.785
- 3.607
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne alakasi var ya su konulari düzgün anlayin!! evde elbette bakiyorum vazifem ama onlar ilk derecede akrabalarim ve anneler tabiikide yoruluyor insan azicik yardim bekler nasil ben onlara gittigimde gözümün icine bakiyolar mutfaga girsin yardim etsin diye bende azicik yükümü hafifletmelerini bekleyebilirim haaa yapmazlarsa bende yapmam bu kadar basit..Benim oğluma görümcem bakmak zorunda değil!Bence siz" amaaan evde zaten bakıyorum. Bir saat baksın."Rahatlığına fazla girmişsiniz sizin yaptığınız ayıp.Evde bakacaksın tabikide doğurmasaydın öyleyse lükse bak!Evde bakıyorum gittiğim yerde kırsın döksün
Ben gittiğim yerde hem çocuğuma bakarım hem işimide yaparım bulaşıklarıda yıkarım ben rahat davranamam.1.dereceden de olsa kimse benim popomda dolaşmak zorunda değil heleki 16 yaşında bir çocuk sane alakasi var ya su konulari düzgün anlayin!! evde elbette bakiyorum vazifem ama onlar ilk derecede akrabalarim ve anneler tabiikide yoruluyor insan azicik yardim bekler nasil ben onlara gittigimde gözümün icine bakiyolar mutfaga girsin yardim etsin diye bende azicik yükümü hafifletmelerini bekleyebilirim haaa yapmazlarsa bende yapmam bu kadar basit..
Evin tek gelini olmayı fazla abartmışsınız kendinizce siz de o ailenin bir bireyisiniz ne eksik ne fazla görümceniz de sizin emirlerinize itaat etmek zorunda değil, yardım da beklemeyin beklemeye de hakkınız yokne alakasi var ya su konulari düzgün anlayin!! evde elbette bakiyorum vazifem ama onlar ilk derecede akrabalarim ve anneler tabiikide yoruluyor insan azicik yardim bekler nasil ben onlara gittigimde gözümün icine bakiyolar mutfaga girsin yardim etsin diye bende azicik yükümü hafifletmelerini bekleyebilirim haaa yapmazlarsa bende yapmam bu kadar basit..
ben oglumu salmam salmiyorumda okuyamadiniz herhalde cocugun pesinden kosturuyorum orda sürekli az da olsa yükünü hafifleteyim yengeme iyilik yapayim demez mi insan yada benmi cok iyimserim ayrica yasi 16 ama kafasi 20-30 gibi oluyor isteyince ben cok fazla iyilik yaptim iste simdide bir yardim istiyorum ama gelmiyor neyse kendileri bilir bundan sonra aynisini bende yaparimKendi cocugunuzla kendiniz ilgilenin. Gorumceye guvenip mi dogurdunuz? Insanlari habire "cocuguna bak" uyarisi yapmak zorunda birakmak basli basina utanma sebebi. Ben de istemezdim evime gelip cocugunu ortaya salan insan. Lutfen cocuklarinizla ilgilenin, insanlar evlerinde bir de sizin cocugunuzun pesinde kosmak zorunda degil. Kusura bakmayin.
Dedigim gibi cocugunuzla ilgilenmek zorunda değil ablasına yardım eder etmez bizene. ..Lakin size karşı direk olarak terbiyesizce cümleler kurulduğunda müdahale edilmeli en azından uyarmali k.v.nizkayinvalidem vardi o öyle konusurken hicbisey demedi dermi biricik kizina toz kondurmaz
görümce manasinda kücük g. dedimm kisalttimmm yani yanlis anlamayin lütfennnnAbartiyorsunuz. Yegeni olsada bakmak zorunda degil. Isterse bakar ama mecbur degil bir saat icin bile olsa. Zaten 16 yasinda ergenlerin akli havada olur, olgunluk beklemekte sacma. O yegenine salak demis sizde görümcenize 'bu kücük g.' diyorsunuz. Siz de az degilsiniz. Onun yasina verdik diyelim size ne demeli?
Tabiki cahil falan ama 16 yas o kadar da bebe degill....sizden hizmet bekliyorsa,,oda yegenine bakiversin.mecbur degil tBi,kimse hicbirseye mecbur degil.böyle diye diye analarla babalarla görüsmeyi de biraktik..bence ablasina da yardim etmedigine göre,sizle pek alakasi yok.öyle alistirmislar gibime geldi...ne alakasi var ya su konulari düzgün anlayin!! evde elbette bakiyorum vazifem ama onlar ilk derecede akrabalarim ve anneler tabiikide yoruluyor insan azicik yardim bekler nasil ben onlara gittigimde gözümün icine bakiyolar mutfaga girsin yardim etsin diye bende azicik yükümü hafifletmelerini bekleyebilirim haaa yapmazlarsa bende yapmam bu kadar basit..
16Kaç yaşında bu densiz görümce.
Iyimser filan degilsiniz. Bakmak zorunda degil. Size katilmayanlari da habire konuyu anlamamakla suclamayi birakin. Anladik, ve sizi haksiz bulduk. Net.ben oglumu salmam salmiyorumda okuyamadiniz herhalde cocugun pesinden kosturuyorum orda sürekli az da olsa yükünü hafifleteyim yengeme iyilik yapayim demez mi insan yada benmi cok iyimserim ayrica yasi 16 ama kafasi 20-30 gibi oluyor isteyince ben cok fazla iyilik yaptim iste simdide bir yardim istiyorum ama gelmiyor neyse kendileri bilir bundan sonra aynisini bende yaparim
yorum yapmicam uslübümdan tanid16 yaşında ergenlik çağında bir kızı kendinize sorun ediyorsunuz. Evlisiniz barklısınız çocuğunuz var derdiniz ne görümce ile? Çocuğunuza bakmak zorunda değil ayrıca. Bence o ne kadar densizse siz de öyle densizsiniz, üslubunuzdan öyle anlaşılıyor..
yok daha neler sacma yorum olmusAyrica görümcenizi kiskaniyorsunuz gibime geldi. Cok güzel sanirim
iyimser olup olmamam sana kalmamis ben kendimi senden iyi biliyorum böyle yorum yapacaksan kendine sakla sana göre haksiz olabilirim görümcem bakmak zorunda degil elbette ama ben öyle görmedigim ve tanimadigim icin tuafima gidiyor dedim dikkatini cektiyse bakmassa bakmasin kendi bilir kimseyi sucladigimda yok. bazilari haklisin der bazilari haksiz konuda orda kapanir giderrrrrrrIyimser filan degilsiniz. Bakmak zorunda degil. Size katilmayanlari da habire konuyu anlamamakla suclamayi birakin. Anladik, ve sizi haksiz bulduk. Net.
Bende onlara yardim etmem diyip duruyorsunuz. Etmeyin zaten her yardimin karsiligini bekliyorsaniz. Ablasi veya kvniz baksin cok istiyorsa. Zorla cocuk baktirilmaz ki yani bu konunun tartisicak bir yani yok. Istemiyorsa size saygi duymak düser. Bulasiklara yardim edin bir zahmet gözümün icine bakiyorlar diyorsunuz. Yediginiz bulasiklari kaldirmayi lütuf olarak mi görüyorsunuz.görümce manasinda kücük g. dedimm kisalttimmm yani yanlis anlamayin lütfennnn
gelinden ve yegenden derken tam anlayamadim?konu sahıbı görümceden bakmak beklemiyor zaten sankı gelınden ve yeğenden rahatsız gıbı davranıor kucuk görümce...