Eee burada ki insanlarda bizde dahil o yüzden 15-16 yaşında aklı bir karış havada ergenlik çağında birinden çocuğunuza bakmasını beklemeyin zaten diyoruz. o merdivenden almayı bile akıl edememiş birinin çocuğuma neden bakmıyor diye hayıflanmak mantıklı değil zaten. benimde yeğenim var 18 yaşında kardeşime emanet etmiyoruz dikkatsiz çünkü
Ayyy düzelttim
Sende hemen alinti yap
yok gercekten ben öyle kötü konusan biri degilim bu aralar cok stessliyim neden bilmiyorum bunalim gibi bisey ondan olsa gerek herkesin dedigi batiyor sanki herseyi üstüme aliyorum.. ne bilim tuaf yanlis bisey yazdiysam kusura bakmasin arkadaslar niyetim kimseyi kirmak degil gercektenGörümcenizle burada ki insanlarla konuştuğunuz gibi konuşuyorsanız ondan saygı çocuğunuza sevgi beklemeyin zaten. Belli ki dana öncede ona böyle davrandınız ki size laf sokma telaşına düşmüş ergen işte ergen 16 yaş ya.
Sendede bi yazim hatasi var ama bir önceki yorumdaAma moralim bozuktu bir gülümseme oluştu gece gece öptüm seni.
iyi güzelde elestirmeninde bir adabi var. bence haksizsin cünkü böyle böyle demek varIlk olarak nasil yorum yaptigimi size soracak degilim. Alay etmedim fake demedim. Düsüncemi söyledim. Konu sahibi haksiz gözümde. Fazla beklenti icine girmis. 16 yasindaki görümcesini kiskandigini düsünüyorum. Kiz rahat 'hayatini yasiyor' ve konu sahibi cocuktan dolayi baya yorulmus belli ki. Kiskanclik degilse bile baska birsey var. Negatif enerji sactigi kesin.
yok gercekten ben öyle kötü konusan biri degilim bu aralar cok stessliyim neden bilmiyorum bunalim gibi bisey ondan olsa gerek herkesin dedigi batiyor sanki herseyi üstüme aliyorum.. ne bilim tuaf yanlis bisey yazdiysam kusura bakmasin arkadaslar niyetim kimseyi kirmak degil gercekten
Sendede bi yazim hatasi var ama bir önceki yorumdaDandini dandini dastana, danalar girmis bostana
Cok haklisin,sanki hala degilde digdinin digdisi;-) hala ya bu el degilkiKonu Sahibi haklısın
bakmak zorunda
Akrabaysa bakacak
yabancidan farkı ne yoksa
Ay anlamıyorum ben bu kadınları
yok zorunda mi yok bilmem ne mekaniklesiyosunuz hanımlar
1. Derece dışında ilişki gelişmesine izin vermiyorsunuz
Yabancılasiyor cocuklariniz
Önceden mahalle kültürü varmışCok haklisin,sanki hala degilde digdinin digdisi;-) hala ya bu el degilki
Cattik :) Sabote falan etmiyorum. Konu sahibi 100 yüz haksiz benim gözümde. Konuda baska aciklaciyi yorumlarimda var okuyun isterseniz. Konu sahibinin üslübuda belli zaten. Görümcesine terbiyesiz diyor. Elestircekseniz bunu elestirin. Daha alinti yapmazsaniz sevinirim. Konuya yorum yapin. Bir daha ki alintiniza cevap vermicem direk kiblicem.iyi güzelde elestirmeninde bir adabi var. bence haksizsin cünkü böyle böyle demek var
Birde sizin yaptiginiz gibi "bence görümceni kiskaniyorsun cok güzel sanirim " demek var.
resmen tahrik ediyorsunuz iste!
böyle böyle konulari sabote ediyorsunuz!
tartismaya dönüyor sonra konuyla ilgili hicbisey yazilmiyor!
yazik degil mi ya ??
nasil bi zevk aliyorsunuz konusahiplerini cildirtmaktan onlari tahrik etmekten??
kiskaniyorsun güzel bence görümcen diyen siz miydinizCattik :) Sabote falan etmiyorum. Konu sahibi 100 yüz haksiz benim gözümde. Konuda baska aciklaciyi yorumlarimda var okuyun isterseniz. Konu sahibinin üslübuda belli zaten. Görümcesine terbiyesiz diyor. Elestircekseniz bunu elestirin. Daha alinti yapmazsaniz sevinirim. Konuya yorum yapin. Bir daha ki alintiniza cevap vermicem direk kiblicem.
deminde belirttim belkide ben cevremden sürekli öyle gördügüm ve kendimde ilgili oldugum icin öyle düsünüyorum elbette bakmak zorunda degil ama azicik yardim insan bekliyor sonucta yabanci degil kendisi.. ama kendi bilir bende biseyi olsun asla yardim etmem
Ee banane sanane kimene diye diye böyle duyarsiz olduk iste !Önceden mahalle kültürü varmış
komşu bile sahip çıkarmış çocuğa
yanında yabancı birini görünce hesap sorarmis
Şimdi alt komsumuzun çocuğunu biri kacirsa haberimiz olmaz
modernleşme yanlış bilinclenme, bireycilik toplumu yalnızlığa itti
Üstelik bunu savunanlar çağdaşlık sanıyorlar bunu
evet ta kendisi ayni zamanda bu konuda kendisini elestirdim diye beni kiblemekle tehdit edende kendisi...kiskaniyorsun güzel bence görümcen diyen siz miydiniz