KÜCÜK GÖRÜMCEEEE

Benim 16 yaşında kardeşim var dediğiniz gibi aklı havada dikkatsiz vs ama bunu yapmasını bilir.Görümce görmüş çocugun merdivenden çıktığını ve annesine sesleniyor al diye.Ya düşseydi o çocuk? Yani 16 yaşında bir çocuk da bunu akıl edemeyip yerinden fırlamıyorsa ben pes diyorum.Bu dikkatsizlik değil tuhaf bir şey.Bunun iş yapmakla falan alakası yok ki çocuk pencereye yaklaştığında merdivenden çıktığında çekip alınır.

Ya tipik ergen işte. Tek hatanız ondan beklentilerinizi minimum seviyede tutmamanız. Şu anki davranışlarını ve sözlerini pek kaale almayın derim. Çok canınızı sıkıyorsa da fazla muhattap olmazsınız olur biter.

yok gercekten ben öyle kötü konusan biri degilim bu aralar cok stessliyim neden bilmiyorum bunalim gibi bisey ondan olsa gerek herkesin dedigi batiyor sanki herseyi üstüme aliyorum.. ne bilim tuaf yanlis bisey yazdiysam kusura bakmasin arkadaslar niyetim kimseyi kirmak degil gercekten

Valla konu sahibi kusura bakma lütfen ama yazını okuduğumda gözümde totosunu cekyata yayıp çocuğu ile ilgilenmeyen gelen misafirle sohbet edip yiyen içen ve is yapma bulaşık yıkama zamanı gelince de tabanları yağlayan ve görümcelerine de laf yetiştiren bir gelin canlandı. Akşama kadar bakıyorum demissin ama zaten o çocuğu yaptıysan bunada mecbursun , 16 yaşındaki ergen bir kıza bi seferde sen baksana diye cikistigin da o kız ses etmeden dediğini yapıyorsa demekki çok saygılı şahsen bana gelinimiz bu cümleyi yüksek sesle yada sakin bile olarak söylese az yede uşak tut kendin yap derim .yeğeni olabilir ama bakma mecburiyeti yok

iyi güzelde elestirmeninde bir adabi var. bence haksizsin cünkü böyle böyle demek var
Birde sizin yaptiginiz gibi "bence görümceni kiskaniyorsun cok güzel sanirim " demek var.
resmen tahrik ediyorsunuz iste!
böyle böyle konulari sabote ediyorsunuz!
tartismaya dönüyor sonra konuyla ilgili hicbisey yazilmiyor!
yazik degil mi ya ??
nasil bi zevk aliyorsunuz konusahiplerini cildirtmaktan onlari tahrik etmekten??

Bana karşı değil ama bazı arkadaşlara karşı biraz ters konuşmuşsunuz, bebeğiniz çok hareketli ilk konunuzda belirtmiştiniz, hatta ilk konunuzda herkes size destek olmuştu dimi, kim ne derse desin boşverin diye.
Çevrenizde ki insanların sürekli çocuğunuzu eleştirdikleri için gerildiniz sanırım bugünde öyle başlamış zaten olaylar, ve zaten çok hareketli bir bebekmiş onun yorgunluğuda vardır. Görümcenizi takmamaya çalışın yaşına verin 16 yaşında şimdi ki nesil böyle işte. O bakmak istese bile emanet etmeyin çocuğunuzu zaten.

Konu Sahibi haklısın
bakmak zorunda

Akrabaysa bakacak
yabancidan farkı ne yoksa

Ay anlamıyorum ben bu kadınları
yok zorunda mi yok bilmem ne mekaniklesiyosunuz hanımlar
1. Derece dışında ilişki gelişmesine izin vermiyorsunuz

Yabancılasiyor cocuklariniz

Görümcen yasi ufak,pek üzerinde durma söylediklerinin.ama cocugu merdivenden almayisi cok yanlis bunu kv görmüyor demekki,ilginc.
Geri kalana da söyle düsün,o kiz suan bulug caginda...fazla söze hacet yok.
Onun haricinde bende halayim ve yegenin bizdeyken mecbur olmasamda o cocuga da kendi cocuklarima baktgim gibi bakarim.nedir ya su mecbur degil tavirlari ?
Ne gelinler kv hizmet etmek zorunds,ne görümce yengeye yardim etmek zorunda,hangi ara bu kadar tahammülsüz olduk.bazi seyler mecburiyetten olmazki! Elin mi kopar iki cay koysan,yedigini ictigini kaldirsan.
Veya yardim etsen...
Sevgisizlik cok kötü,kück olsun büyük olsun sevgi saygi olmadimi olmuyor iste

Cok haklisin,sanki hala degilde digdinin digdisi;-) hala ya bu el degilki

Cok haklisin,sanki hala degilde digdinin digdisi;-) hala ya bu el degilki
Önceden mahalle kültürü varmış
komşu bile sahip çıkarmış çocuğa
yanında yabancı birini görünce hesap sorarmis

Şimdi alt komsumuzun çocuğunu biri kacirsa haberimiz olmaz

modernleşme yanlış bilinclenme, bireycilik toplumu yalnızlığa itti

Üstelik bunu savunanlar çağdaşlık sanıyorlar bunu

Cattik :) Sabote falan etmiyorum. Konu sahibi 100 yüz haksiz benim gözümde. Konuda baska aciklaciyi yorumlarimda var okuyun isterseniz. Konu sahibinin üslübuda belli zaten. Görümcesine terbiyesiz diyor. Elestircekseniz bunu elestirin. Daha alinti yapmazsaniz sevinirim. Konuya yorum yapin. Bir daha ki alintiniza cevap vermicem direk kiblicem.

kiskaniyorsun güzel bence görümcen diyen siz miydiniz

eski konunu şimdi okudum bebeğin sürekli eleştiriliyormuş sen ondan dolusun herkesin söylediği yaptığı yapmadığı gözüne batıyor sanırım bebeğin öyle yerinde durmayan bir bebiş ise çok dikkatli olmalısın bırak gittiğin yerde hiç bişey ile ilgilenme çocuğunla ilgilen Allah korusun başına bişey gelse kimse 16 lık görümcene bişey demez sana der

O son cümlen ile asil kendin ne kadar fesat oldugun ortaya cikiyor. Ya daha kiz 16 yasinda, 16 YASINDA! O yasata o kiz sosyal iliskilerden tut cocuk bakmaktan ne anlar? Ki anlasa bile cocuga bakmak zorunda degil.

Ve tekrar, bu kiz ergen, cabuk kirilir, cabuk laflar söyler. Madem evlendin, cocuk sahibi oldun, nasil oluyorda halen 16 yasindaki kizin laflarina takiliyorsun?

Kusura bakmada, tavirlarina bakilirsa, hele o yasta bende sana sinir olup, laf atatardim

Ee banane sanane kimene diye diye böyle duyarsiz olduk iste !
Be akrabalik kaldi ne baska bisey,evlenen ciftler anali babali esi öksüz yapiolar fesatliktan,bi digeri mecbur degilim deyip kolayi seciyor.
Ama bir olay oldumu ciglik büyük oluyor...vayy efendim türkiye ne hale gelmis,insanlar ne hale gelmis!
Normal efendim,daha türlü türlü hallere bürünürüz..ne örf kaldi ne adet,sila i rahime de hak getire...sonumuz hayr olsun

Arkadaşlar neyse çok üzerine gittik bence konu sahibinin o öyle görmüş çevresinde demekki çok yorgun ve duygusal bir zamanı olabilir ilgi beklemek isteyebilir görümceside dememesi gereken şeyler demiş senin gibi gelin falan kim olsa kırılır sabah konu açmış daha bebeğim çok hareketli herkes bebeğime kusur buluyor bu ne biçim çocuk benm çocuğum hiç böyle değil deniliyormuş belliki çok dolmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…