Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Boşanmak sadece eşinin kararina mi bağlı, o istemiyor diye bosanilmiyor. Git aç dava cekismeli uğraşsın, sen de git yoluna bak. Yani neden istemiyorsan bekliyorsun ki?
Meme küçüklüğü kadin hastaligi degil aslinda konunuz BDVlik olabilir bence.
Ameliyatlar gunumuzde sanki cok normal bir seymis gibi yapiliyor ama saglik sorunu yoksa narkoz almak kendini kestirmek bana hiç normal gelmiyor ve her ameliyat gibi riskli. Bu ameliyatlarda hayatini kaybeden veya baska kalici sorunlarla ugrasan insanlar oluyor.
Buna değer mi kendiniz istiyor musunuz iyi düşünün.
Zaten baska sorunlariniz da varsa meme vs bosverin yani. Takintisi olan memesine bakip evlenseymiş.
Bende senin p.pini sevmiyorum bana küçük ince geliyor diyemedin mi ? Sinir oluyorum böyle adamlara ya en basında biliyordu dimi göğüslernin küçük olduğunu madem büyük seviyordu bu kadar takıntılıydı evlenmeseydi.