Selam kızlar 10 yıllık evliyim.3 çocuğum var.Bekarligimdan bu yana gögüslerim küçüktü.Genetik diye düşünüyorum.Ntse konuya gireyim.Esim de GÖğüS takıntısı var.Cocuklari emzirirken malum büyüyor.ikinci çocuğumu emzirmeden kesince gögüslerim söndü tabii.Ayrica kilo da verdim.Boyum 1.65 kg 59.Kilo neden verdiğime gelince eşime göre kiloluydum.Emzirirken de en fazla 73ü gördüm.Emzirirken bie bir baskı hissediyordum.kilo baskısı.Nyse 3.cocuk ta oldu.Bn yine zayıfladım.şu anda 60 kiloyum.Yine bnm göğüslere geldi konu tabii.Esime göre zayıflamayla göğüslerin alakası yokmuş.Artik elime bile zor geliyor dedi.75 bedenim bu arada.Bn de çok kırıldım.Artk ilişki bile istemiyorum.Beni çok incitti defalarca.Zayiflamak bnm elimde ama gögüslerim için napayim Allah vergisi.Inanin bekarligimdan bu yana bnde çok takıyorum niye böyle küçük diye.Zaten bu konudan muzdaribim.Ameliyat olmayı düşünmüyorum korkuyorum ve üstelik ailem şehir dışında çocuklara bakacak kimse yok.Cok bunaldım.Bosanmak istiyorum sadece bu konu yok daha başka sorunlarımız da var.Esim boşanmiyor