Küçük ev aletleri

Teşekkür ederim ben nilfisk diye bi marka beğendim torbalı ve hepa 14 filtreli ben alerji hastasıyım benim için uygun makinalardan biri fiyatı 1200 tl ve emiş gücüde 300 watt sizce almalımıyım
hayır alma. 300 w düşer 250 ye . git bimden simbo al daha iyi.

Biyerdede max 750 watt demiş
750 w dysonda bile yok..3000 tlik makinesi var onda bile 750 yok gerçi dediğin makineyi araştırmam lazım afaki yazıyorum herşeyi
bende ileri derece alerji hastayım ama tozlarım ile mutluyum.
bende Arçelik dik süpürge clipso elipso mu ne var 15 yıllık çeyizden 100 w bile değil çekişi ama işimi görüyor.

Bende nilfiski alıyorum o zaman 300 300 dür

Teşekkür ederim ben nilfisk diye bi marka beğendim torbalı ve hepa 14 filtreli ben alerji hastasıyım benim için uygun makinalardan biri fiyatı 1200 tl ve emiş gücüde 300 watt sizce almalımıyım
1200 tl verilmez bir elekti süpürgeya yaa yazık paranıza.

Dyson a bile 260 watt demiş demekki 300 iyi bi rakam
400 üzeri olması iyi. ben evlenmişim 10 yıl olmuş tozlarımı da seviorum. ne zaman makinem ölür o zaman yenisini alırıım. siz bana bakmayın yeni evlenceksiniz biliyorum iyi bir şey alın uzun süre kullanın.
300 w zamanla 250 ye düşer sonra daha düşer sonra benimkine benzer

Zamanla dediğiniz kaç zaman acaba oda önemli

hepa filtre yalanına da kanma.. hepsi palavra en iyidi eski usul toz torbasıdır atarsın kurtulursun.
hepa da elinde yıkaman silkelemen lazım. gene toz ile karşılaşıncan
Nilfisk sadece torbalı üreten bi firmaymış zaten kafam çok karıştı gerçekten seçenek çok insan hangisini alacağını şaşırıyo

Zamanla dediğiniz kaç zaman acaba oda önemli
mesela toz yangın söndürücüler var pudra gibi. onlardan al sık bir yere. sonra o makine ile cek o tozu. çekerken daha tüm emiş gücü tükenir. makine boğulur. 15 dk çöp olur makinen.
yani süre tozuna bağlı.

Nilfisk sadece torbalı üreten bi firmaymış zaten kafam çok karıştı gerçekten seçenek çok insan hangisini alacağını şaşırıyo
emiş gücü 400 üzeri olan makinelere bakın. tek sart bu. elekt. süpür. tozu pisi emdiği için emiş önemli.

1-Dyson allergy serisi (çok memnunum)
2- Philips HP8250 İyonik saç kurutma makinesi(çok memnunuz)
3- Kettle (Bosch siyahlı bir ürünü adını hatırlayamıyorum ama memnunum)
4- Çaycım yok
5- Korkmaz tostkolik (Çok memnunum)
6- Braun 7.seri siyahlılardan (memnunum)

Çeyiz topiğimde resimleriyle beraber hepsini görebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…