- 10 Mart 2016
- 482
- 498
- 33
-
- Konu Sahibi Yepyenihayat
Evet çeyiz için :) bilemiyorum tabi nerde tavsiye çoksa Oray'a gidim bensaç kurutma remington
Çeyiz mi? Çeyiz topikleri var onlarda çok tavsiye dönüyor.Mune hatunun konusunu taşısak mı?
elektrikli süpütge için tavsiye : bu makinelerin üzerindeki kutularda filan 2000 watt 1600 watt 5000wat gücünde yazar. asla ve asla onlara inanıp alma.Lütfen konum taşınmasın.
Kızlar elektrikli süpürge
Saç kurutma makinası
Kettle
Çaycı
Tost makinası
Bilendır
Markaları söyler misiniz. Tavsiye çok teşekkürler
sac kurutma makinesi bende ki bişr tansaş markasından var - tauchme mi ne. birde simbo. 5-6 yıl olacak kullanıyorum.Lütfen konum taşınmasın.
Saç kurutma makinası
Kettle
Çaycı
Tost makinası
Bilendır
sen hem kettle hemde neden caydı gibi bir şey alıytorsun ki ? tek caycı al hem kettle hemde demliği olur onların ???Lütfen konum taşınmasın.
Saç kurutma makinası
Kettle
Çaycı
Tost makinası
Bilendır
Maşallah çok iyi açıklamışsınız :) çok teşekkür ederim...elektrikli süpütge için tavsiye : bu makinelerin üzerindeki kutularda filan 2000 watt 1600 watt 5000wat gücünde yazar. asla ve asla onlara inanıp alma.
elektrikli süpürgede motorun emiş gücü önemlidir. emiş gücü de makienin kullanım klavuzunda yazmak zorundadır.
markayı netten belirle satan yeri bul git klavuzu al oku. eger emiş gücü 350 w üzerinde ise al.
ama kutu üzerinde veya satıcı su güçte diyorsa asla inanma. çünkü bunu kimse bilmez.
başka bir örnek : 100 tl ye aldığın elekt. süpürge üzerinde 1600 w yazıyor ama emiş gücü 200 w dür.
500 tl ye aldığın bir elektr. süpürge kutu üzerinde 5000 w gücündedir yazıyordur. ama emiş gücü 200w tır.
bu durumda sen 400 tl fazladan para verip kandırılmış olursun.
birde 300 w emiş gücüne sahip bir makine zamanla güçten düşer. bu yüzden 350 w üzerinde bir şey alırsan 400 gibi 350 w düşer ve normal iyi çekişli bir makinen olur.
makine satıcılarına da bunu soırma onlar bile bilmez.
ben makineleri motoırları iyi bilirim de.
Bende anneme bilendır Arçelik almıştım o da kullanıyor :) çok beğeniyor... Tost makinesi içi çıkarılıyor mu sizin? Temizlemek için.sac kurutma makinesi bende ki bişr tansaş markasından var - tauchme mi ne. birde simbo. 5-6 yıl olacak kullanıyorum.
kettle sans işi en iyi aldığın bile bir sene içinde bozulabiliyor. en son aldığım kettle king metal dış yüzeyli 2 seneden beri kullanıyorum.
caycı makinem yok ama ark. felix marka demlikli full metal almıştım. evlilk hediyesi hala kullanıyor. 2008 de mi 2009 da mı ne evlendi.
bende cay kahve makinesi var. almanyadan bosch marka almıştım. cok memnunum. eski bir şey. artık herşey cinde yapılduıgı için orijinal ürün bulmak zoır.
tost makiesi kenwood metal döküm emaye kaplama. cok memnumum.
blendr setim ( doğramalı-mikser uçlu ve cubuk blendr lı ) ilk felix di memnundum ama cok ses yapıyordu. 5 yıl sonra bozuldu.anneme Arçelik cubuk blendr hediye gelmiş onu aldım. şimdi onu kullanıyorum.
Doğru mantıklı :)sen hem kettle hemde neden caydı gibi bir şey alıytorsun ki ? tek caycı al hem kettle hemde demliği olur onların ???
çıkmıyor sabit. ama teflonlar cıkıor. fakat cok aşınıyor çöp oluyor yani. yada yedek parça olarak satılıyorsa teflon parçaları alırsın yenilersin habire. o yüzden biz tost dükkanlarına alınan tipten almıştık. demir döküm emaye sır kaplamalıBende anneme bilendır Arçelik almıştım o da kullanıyor :) çok beğeniyor... Tost makinesi içi çıkarılıyor mu sizin? Temizlemek için.
motor benim işimMaşallah çok iyi açıklamışsınız :) çok teşekkür ederim...
Bu özelliklere göre hangi markanın hangi modelini önerirsiniz acabaelektrikli süpütge için tavsiye : bu makinelerin üzerindeki kutularda filan 2000 watt 1600 watt 5000wat gücünde yazar. asla ve asla onlara inanıp alma.
elektrikli süpürgede motorun emiş gücü önemlidir. emiş gücü de makienin kullanım klavuzunda yazmak zorundadır.
markayı netten belirle satan yeri bul git klavuzu al oku. eger emiş gücü 350 w üzerinde ise al.
ama kutu üzerinde veya satıcı su güçte diyorsa asla inanma. çünkü bunu kimse bilmez.
başka bir örnek : 100 tl ye aldığın elekt. süpürge üzerinde 1600 w yazıyor ama emiş gücü 200 w dür.
500 tl ye aldığın bir elektr. süpürge kutu üzerinde 5000 w gücündedir yazıyordur. ama emiş gücü 200w tır.
bu durumda sen 400 tl fazladan para verip kandırılmış olursun.
birde 300 w emiş gücüne sahip bir makine zamanla güçten düşer. bu yüzden 350 w üzerinde bir şey alırsan 400 gibi 350 w düşer ve normal iyi çekişli bir makinen olur.
makine satıcılarına da bunu soırma onlar bile bilmez.
ben makineleri motoırları iyi bilirim de.
bir ara homend markasının vardı ama artık yok. cunku deli gibi emiş gücü olan makineler yatı. tabii philisp veya diğerleri bunun gibi değildi adamlar mecbur piyasan cekti o makineleri.Bu özelliklere göre hangi markanın hangi modelini önerirsiniz acaba
örnek olsun diye buldum bunu alın demiyorum ama göstermek amaçlı linliyorumBu özelliklere göre hangi markanın hangi modelini önerirsiniz acaba
kendi homend inn kendi sayfasında bu ürünler artık yok. bu yüzden ben servisinden yedek parçasından emin değilim. alın diyemem yani. araştırın ama. homend yetklili servisi arayıp böyle böyle bir yerden alıcam su markayı servis agı yedek parçası nedir diye sorun.Bu özelliklere göre hangi markanın hangi modelini önerirsiniz acaba
Teşekkür ederim ben nilfisk diye bi marka beğendim torbalı ve hepa 14 filtreli ben alerji hastasıyım benim için uygun makinalardan biri fiyatı 1200 tl ve emiş gücüde 300 watt sizce almalımıyım