Mutfak Püf Noktaları küçük ev aletleri konusunda yardım

hunter7

şükür...:))
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
3.639
8.253
selam kızlar,

yeni bir eve taşınacağım ve küçük ev aletlerimi tamamen yenilemeyi düşünüyorum.

ama herşeyi almayacağım yer sorun olduğu için....sizlerden ricam,

mutfakta olmazsa olmaz elektrikli aletleriniz nelerdir?mümkünse marka ve

memnuniyetinizide belirtirseniz sevinirim.

soğan doğrayıcısı derim olmazsa olmazlarım arasında grlit yemek yapmakta büyük kolylık s,nbo benim ürünüm memnunum ama diğer markalalar daha iyide olabilir

lütfen sinbo almayın çin malı ürünler kullanmayın iç maddeleri çok zararlı hem yiyiecek için kullanılarlar blender kettle mikser falan hiç birini almayın arzumun ürünleeri çok güzel yada mulinex tavsiye ederim çin malı alıpta ülkemizi dışa bağımlı hale getirmeyin ülke kalkınsın arzum türk malı zaten türk olan diğer markalarıda bilirsiniz az çok..

daha once aldigim kucuk ev aletlerden sonra bosch marka mutfak robotu aldim tezgaha koydum her isi yapiyor..hemde cok yer kaplamiyor..tavsiye ederim..
olmazsa olmazlarim blender ve tost makinem philips.

teşekkür ederim arkadaşlar verdiğiniz fikirler için.ben de bu kez çok fazla kullanılmayan,katı meyve sıkacağı,fritöz,vb şeyler değilde bir rondo,bir el blendırı,bir mikser ve tost makinesi düşünüyorum.

bunların yanına çok işinize yarayan, kullandığınız aletler varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
marka olarakta tefal düşünüyorum ama hiç bir fikrim yok benim daha önce kullandıklarım
arçelik ve braundu.

philips ketıl ( su ısıtıcı ) olmazsa olmazımyerimseniben

Öncelikle yeni ev hayırlı olsun :) Güle güle kullan evini ve yeni mutfak eşyalarını. Benim evimde en çok kullandığım mutfak aletlerim evde kek ve böreklere doyamadığım için King Izgaralı MikroDalga Fırınım ve Scarlet Çok Amaçlı Mutfak Robotum...Kesinlikle tavsiye ederim..

Tefalin actifry ürünü. Özellikle çocuklarınız varsa ve kızartma seviyorsa tam size göre. Sulu olmayan her ürünü pişirebiliyorsunuz, çok sağlıklı.

X