- 31 Ağustos 2017
- 2.396
- 10.944
- 208
- 35
Ahh ya Rabbim tez zamanda sifa versin insallah
Çok teşekkür ederim kızlar Allah hepinizden razı olsun iyi dilekleriniz için.D dimple81 tebrik ederim, cok guzel bir karar vermissiniz.
babyloading87 gecmis olsun.
nazenin9320 Allah sifa versin, ailesine cocuguna bagislasin.
tr_lelli ben de cok uzuldum Volkan Konak`a, sarkilarini severdim, acip dinleyemiyorum aglamamak icin. Babana da Allah rahmet eylesin.
yedirenk79 ne guzel bayrami ailenle gecirdin, bayramin tadi boyle cikiyor.
Tşk ederimD dimple81 tebrik ederim, cok guzel bir karar vermissiniz.
babyloading87 gecmis olsun.
nazenin9320 Allah sifa versin, ailesine cocuguna bagislasin.
tr_lelli ben de cok uzuldum Volkan Konak`a, sarkilarini severdim, acip dinleyemiyorum aglamamak icin. Babana da Allah rahmet eylesin.
yedirenk79 ne guzel bayrami ailenle gecirdin, bayramin tadi boyle cikiyor.
Tşk ederim canımÇok iyi bir karar
Heleki alerjik astımı olan bir insan gerçekten yok yere kendini ateşe atmak.
Alkışlıyorum arksdaşım seni
Çok geçmiş olsunDün eşimle evde kahve keyfi yapıyoruz kardeşi aradı açmadı kırgın sonra tekrar aradı açayım dedi ve açtı ağbi yetiş küçük oğlu iş kazası geçirmiş ölüyor dedi eşim de ben de şok eşim hemen hastaneye gitti doktorları aramış Allah hepsinden razı olsun ilgilenmişler ama durumu kritik demişler Allah acil şifalar versin en kısa zamanda çok genç küçük bir oğlu ve dünya güzeli bir karısı var. Eşime şimdi kral muamelesi yapıyorlar gece telefon ettiler durumu ile ilgili doktorlar eşimi arayacaktı durumunda değişiklik olursa diye hep hastanedeler tabi eşim ve kızlarım da gidiyorlar kızlarım benim gitmemi istemediler tansiyonumdan dolayı neyse keşke böyle olmasaydı dedim. Gerçekten hiç kimseye beddua etmem herkes yerinde sağ olsun derim çünkü benim de kardeşlerimi zaman zaman yazıyorum buraya Allah hiç birinin eksikliğini göstermesin çocuklarının evinin başında sağ ve sağlıklı olsunlar diye dua ederim.
Günlük rutinime bu gün döndüm banyoların lavaboların ve mutfağın halısını makine de yıakdım bir makina da çamaşır yıkadım. Evi süpürüm temizledim toz aldım akşama tas kebabı ve mısırlı pirinç pilavı çorba salata ayran var yeterli. Bir ara eşim kahvaltıya geldi küçük kızım karpuz ve çilek istemişti onları alırken bir koli de yumurta aldım yerel bir marketten bundan sonra oraya gidicem çilekler o kadar tazeydi ki arabadan indiriyorlardı. Anneme ve babama da gittik maaşı verdik onlarada söyledik üzüldüler ama çok genç o kendine gelir dediler içimize su serptiler Allah razı olsun canlarımdan.
Birikime yine biraz para ayırdım önceki yıllarda olduğu gibi değil ama bırakmak istemiyorum birikim yapmayı bana iyi geliyor güven veriyor sene sonunda değeri ne kadar diye kaba taslak hesaplamak istiyorum şimdiden heyecanlandım tüm birikimim olunca ne kadar eder acaba diyorum Allahım önce sağlık sıhhat huzur afiyet versin de birikim yapabilelim.
Döndük bacım mekanaHerkesler döndü yuvaya o halde yoklama yapıcimmm
babyloading87 yıllarca yazlık hayali kurdum dualar ettim dilekler diledim
Bence olmayınca olmuyor çookda şaapmamak lazım
O ara çocuk yaptım
Burası muteahhide verildi
Ek iş oldu
Kira gelirim var
bir sürü güzel şeyler oldu ama o olmuyor
Artık nasibimde mi yok ben mi dua edemiyorum hayırlısımı değil bilmiyorum
Sıkıldımda zaten.
Ben artık yazlık istiyorum dememe kararı aldım mesela
Kaçan kovalanır lafı inşAllah doğrudur
En güzelini yapıyorsunyedirenk79 benim de esim iyidir hostur genelde de kimsenin etlisine sutlusune karismaz ama bazen anneme laf eder, benim annem cok tutumludur mesela, onu elestirir, ben de hemen derim sen karisamazsin diye.
tr_lelli insallah olur yazlik hayalin de yakinda, biz istemeye duaya devam edelim, bir bakarsin hic beklemedigin anda oluvermis.
Siz yenisiniz ya topiğin basından beri takip edenler biliryedirenk79 benim de esim iyidir hostur genelde de kimsenin etlisine sutlusune karismaz ama bazen anneme laf eder, benim annem cok tutumludur mesela, onu elestirir, ben de hemen derim sen karisamazsin diye.
tr_lelli insallah olur yazlik hayalin de yakinda, biz istemeye duaya devam edelim, bir bakarsin hic beklemedigin anda oluvermis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?