- 1 Mart 2010
- 45.005
- 114.678
- 1.123
Olmuyo bacım başımda kilit açıcam kısmetim kapalı herhal :)Döndük bacım mekana
Allah gönlüne göre çok keyifli bir yazlık versin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmuyo bacım başımda kilit açıcam kısmetim kapalı herhal :)Döndük bacım mekana
Allah gönlüne göre çok keyifli bir yazlık versin
Aç açOlmuyo bacım başımda kilit açıcam kısmetim kapalı herhal :)
Gezip dönünce ev işleri çok zor geliyo beSelam kızlar
Bugün çok yoruldum
Sabah erkenden pazara gittik
Dolapta sebze yoktu
Ne bulduysam aldım
En azından elimi atınca gelsin
Yoksa çok yorucu oluyor bana
Enginar, patlıcan, taze fasülye, bakla,kabak, isdiritye mantarı.
Yeşillik, meyve ,domates ,salatalık biber soğan ve patates aldık.
Saat 13:30 ‘a geliyordu
Dönüşte kahvaltı yaptık
Sonra kolları sıvadım bir ütü yaptım
Üç makine çamaşırı ütüledim bende bittim
Bir saat dinlendim
Zorla kalktım bulgur pilavı, yoğurt çorbası ve istiridyesi mantarı kavurdum
Salata yaptım
Sofrayı toparladım ama elim tutmadı çay bardağını devirdim
Valla oturdum eşime dedim çayı getir ben artık alamıyorum
Üç bardak servis yaptı
Oğlumda bulaşık makinesini boşaltı
Daha pilim bitti dedim
Bende hayat kısa hiç bir şeyi erteleme kafasındayımBende şey de oldu
Volkan Konağın ölümü, babam sonra eniştemin yegenini kaybettik 42yaşında o da kalp krizi
Böyle ölümlerde duydukça niye ki bu hırs, bu istek, bukadar planlar diyorum.
Biraz daha relax yaşam, çok ileri dönük olmayan hayaller, anında tadını çıkararak yol almanım hazzı bla bla kendime yön veriyorum..
O kahve köşesinini istiyorum ertelemicem yaptırıcam
O eşyayı mı istiyorum alıyorum
Canım bugün hiç bişi yapmak istemiyor mu yapmıyorum
Hatta uzun zamandır kırgın olduğum biriyle yüzleştim daha gecen hafta
Yaşçada benden büyük uslubu sebebiyle kendisini uzun zamandır engellemiştim
Sonra görüşmek için çok ısrar etti
Sen bana bunları dedin diyemezsin senin yaşının benden büyük olması sana bunları söyleyebilme hakkını vermiyor sana dedim
Özür diledi amacım özür diletmek değildi
Sadece had bildirmekti
Haddini aşan kimseyi istemiyorum yanımda da tutmuyorum.
40yaşım bana iyi gelecek inanıyorum
Yaşlanmakdan ziyade olgun ve ne istediğini bilen, kendini önemseyen, kendi değerinin farkında olan bir uyanış ayılma yaşıyorum.
Şey duydum bi de benim için konuşmaya çekiniyoruz soğuk duruyo demişler
Dışarıya karşı soğuk duruşum gereksiz samimiyetleri önlüyor duruşumu seviyorum
Arkamdan böyle demeleri gayet hoşuma gitti
Çünkü sevdiklerime soğuk olmadığımı bilenler bilir
Demek ki onlara öyle duruyorsam doğru yoldayım
Hiç sormaGezip dönünce ev işleri çok zor geliyo be
Kolay gelsin bacım
Ben de aileme asla laf etmesine müsade etmiyorum ama yine de söylüyor.Aklındakini ağzında tutamıyor.Lafımı yapıştırıyorum hemen.yedirenk79 benim de esim iyidir hostur genelde de kimsenin etlisine sutlusune karismaz ama bazen anneme laf eder, benim annem cok tutumludur mesela, onu elestirir, ben de hemen derim sen karisamazsin diye.
tr_lelli insallah olur yazlik hayalin de yakinda, biz istemeye duaya devam edelim, bir bakarsin hic beklemedigin anda oluvermis.
Kendisini eleştirince bozulurBen de aileme asla laf etmesine müsade etmiyorum ama yine de söylüyor.Aklındakini ağzında tutamıyor.Lafımı yapıştırıyorum hemen.
Kardeşime ve eşine de cimri demişti çok yıllar önce. Burada her gidip geldiğimizde yazdım, arkadaşlar bilirler..
Kardeşimle eşi tutumludur, herkesin parayı kullanma şekli farklıdır. Saygı duyarım.
Ama şükür eskisi kadar söyleyemiyor bana.
Fakat insanlar artık mesafeli gibi geldi bu gittiğimde. Belliki yorumlarından bıkmışlar.
Kendi ailesine de söyler. Üstelik yüzlerine söyler. Her defasında kızıyorum ama bir süre düzeliyor sonra sil baştan.
Son hali torpilediğim hali.
Eskiden daha beterdi.
Ben Diyarbakirda lahmacun yedikten sonra anladimki, o güne kadar yediklerim lahmacun degilmisAz önce Süryani likörümüzü kahvenin yanına açtık
O kadar güzel ki vişne suyu gibi hafif
Eşim niye daha fazla almadık dedi
Neyse sipariş ederiz dedim
Zaten ne zaman güney doğuya gitsek harcamanın ayarı kaçıyor.
Diğer yerlerde öyle değil de
Yarın kalan ütüleri yapıp evi süpürürsem benden iyisi yok
Yoğurt çorbası arttı, taze fasülye pirinç pilavı yapacağım
Tatilde dışardan çok yedik azıcık sağlıklı olsun diye pazarda ne kadar sebze gördüysem aldım
Bu hafta sebze yemeklerinden gideceğim
Birde güney doğu bu işin mutfağı
Ciğer, Adana, dürümler, hele Diyarbakır da lahmacun.
İnstgramda pek yemek paylaşmıyorum geçen yıl bir iki tane paylaştım eşimin işyerinden bir kız arkadaşı bana direkt kaç kilo aldın dedi
Fesatlıkta kaçıncı level
Aynen de öyleKendisini eleştirince bozulur
Ben çok fazla gerçekçiyim. Eskiden inanılmaz derece hayalciydim. Artık hiç hayal kuramıyorım.Herkesler döndü yuvaya o halde yoklama yapıcimmm
@babyloading87 yıllarca yazlık hayali kurdum dualar ettim dilekler diledim
Bence olmayınca olmuyor çookda şaapmamak lazım
O ara çocuk yaptım
Burası muteahhide verildi
Ek iş oldu
Kira gelirim var
bir sürü güzel şeyler oldu ama o olmuyor
Artık nasibimde mi yok ben mi dua edemiyorum hayırlısımı değil bilmiyorum
Sıkıldımda zaten.
Ben artık yazlık istiyorum dememe kararı aldım mesela
Kaçan kovalanır lafı inşAllah doğrudur![]()
Çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum.ben yazdığını yeni okuyorum. Şimdi durumu nasıl?Dün eşimle evde kahve keyfi yapıyoruz kardeşi aradı açmadı kırgın sonra tekrar aradı açayım dedi ve açtı ağbi yetiş küçük oğlu iş kazası geçirmiş ölüyor dedi eşim de ben de şok eşim hemen hastaneye gitti doktorları aramış Allah hepsinden razı olsun ilgilenmişler ama durumu kritik demişler Allah acil şifalar versin en kısa zamanda çok genç küçük bir oğlu ve dünya güzeli bir karısı var. Eşime şimdi kral muamelesi yapıyorlar gece telefon ettiler durumu ile ilgili doktorlar eşimi arayacaktı durumunda değişiklik olursa diye hep hastanedeler tabi eşim ve kızlarım da gidiyorlar kızlarım benim gitmemi istemediler tansiyonumdan dolayı neyse keşke böyle olmasaydı dedim. Gerçekten hiç kimseye beddua etmem herkes yerinde sağ olsun derim çünkü benim de kardeşlerimi zaman zaman yazıyorum buraya Allah hiç birinin eksikliğini göstermesin çocuklarının evinin başında sağ ve sağlıklı olsunlar diye dua ederim.
Günlük rutinime bu gün döndüm banyoların lavaboların ve mutfağın halısını makine de yıakdım bir makina da çamaşır yıkadım. Evi süpürüm temizledim toz aldım akşama tas kebabı ve mısırlı pirinç pilavı çorba salata ayran var yeterli. Bir ara eşim kahvaltıya geldi küçük kızım karpuz ve çilek istemişti onları alırken bir koli de yumurta aldım yerel bir marketten bundan sonra oraya gidicem çilekler o kadar tazeydi ki arabadan indiriyorlardı. Anneme ve babama da gittik maaşı verdik onlarada söyledik üzüldüler ama çok genç o kendine gelir dediler içimize su serptiler Allah razı olsun canlarımdan.
Birikime yine biraz para ayırdım önceki yıllarda olduğu gibi değil ama bırakmak istemiyorum birikim yapmayı bana iyi geliyor güven veriyor sene sonunda değeri ne kadar diye kaba taslak hesaplamak istiyorum şimdiden heyecanlandım tüm birikimim olunca ne kadar eder acaba diyorum Allahım önce sağlık sıhhat huzur afiyet versin de birikim yapabilelim.
Benim çamaşır makinam hem yıkama hem de kurutma yapıyor. Ama yarım yük kurutuyor.Merhaba kurutma makine ne marka kullanıyorsunuz memnunmusun
KesinlikleBen Diyarbakirda lahmacun yedikten sonra anladimki, o güne kadar yediklerim lahmacun degilmismüthis bir lezzet gerçekten
Bu gün ilacı kesip uyanmasını sağlıcaklarmış inşallah uyanır. Teşekkür ederim Yedirenkim.Çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum.ben yazdığını yeni okuyorum. Şimdi durumu nasıl?