- 27 Şubat 2013
- 14.572
- 41.586
- 798
Çok geçmiş olsun canım. Çabucak iyileşin kızum inşallahİyi geceler bacımlar
Biz de dün anneme cıktık hastane somrası
Geceyi rahat gecirdi sükür
Babasıyla yattı üzeeine flaan yattı basının dedik tmm acı yok
Kahvaltıdan sonra geldik eve
Erkekler kapatılsın
Eve geldik hemen hasta oldı kocam
Bahcede is yaptılar biraz
Yazdan beri ilk gidisin nerdeyse köye hemen mi üsüttün be adam
Yattı bütün gün
Corba yaptık patates hasladık sade makarna yaptık
Midesi bulanıyomus
Alyaya mı kosayım
Bugun yıkanmaası lazımdı
Acıısı yok korkudan ciyak ciyak bagırıyo suda
Öbürü odadan ah uh inliyo
Yangın var dıye bagıraaım geldi
KIzı yıkadım yemek hazırladım
Alya uyudu oturdum
Yarına yemek ekmk hersey vae
Boykot günü 0 harcama cıkmayız yarın evden kısmetse.
Çok iyi bir kararBu arada günde iki üç tane içtiğim sigarayı bıraktım
Bir alkışı hak ettim sanırım
İçime çekmediğim halde nefes darlığı çekiyordum
Valla iki günde bile rahat nefes aldığım fark ettim
Darısı bırakmak isteyenlere inşallah
Bence senin yemeklerin lezzetini tee biz burdan hiasediyorsak onların tatmak için gelmeleri kaçınılmaz sankiHepimizin bayramı mübarek olsun canlar en yegane arkadaşlarım dostlarım.Misafirim vardı hala varlar nasipse bu gece gidecekler ama çok güzel bir bayram geçirdik onlarla iyi ki gelmişler Allah razı olsun onlardan Birazdan mangal yapmaya gideceğiz etleri hazırladım. Bayram için evimize ben baklava yapmak istedim kızlarım sakın yapma anne dediler kalanı babamla siz yiyorsunuz dediler eve kalburabastı annemlere de revani yaptık sarma sardık çok güzel geçti Rabbim tekrarını nasip etsin hepimize. Bol harçlık dağıttığımız bir bayram oldu ama çok mutlu oldu çocuklar o mutluluklarıda bana yetti. Bayram sabahı eşim herkes uyurken saat 8 de anneciğine gitti artık bize teklif etmiyor kimse yanında gitmiyor. Kardeşleride telefonla bayramlaştılar ama bizi sormadan sadece ağbileri ile bayramlaştılar yazlığa gelip çökmeyi biliyorlar dedim zeytinliğe de gelmesinler istemiyorum dedim rızkımızı rahat bıraksınlar dedim. Eşim de tamam bitti bundan sonra dedi bakalım ne kadarını bitirdi. Birde eşimin yeğenleri var hiç kaçmaz hep akşam yemeği saati gelirler bir de bayramda gelen misafirlerini de yanında getirirler bu bayramda şaşmadı yemek saati geldiler misafirleri yoldamış ailecek canımız sıkıldı sofra hazırlıyordum benim zaten misafirim var onlar 4 kişi gelicek olanları tanımıyorum neyse ilk defa yemek yemeden gittiler. Ben zaten kardeşlerimle aram iyi değil benim için yok hükmündeler iyi ki öyleler valla çile gibi geliyor böyle olunca da. Neyse ev asıl şimdi bayram temizliği istiyor haftaya artık yaparım yarın normal temizlik ile başlarım.
Canım benim ya, benim de dönem dönem oluyor. Anlattıklarında en içimi acıtan bayramda babanın yokluğu olduBu ara aşırıda dıygusalım afedersiniz otaağladığım dönemlerdeyim
Volkan konağa ayrı ağladım
Bayramda babasız olmama ayrı
İçerdekilere ayrı
O ablayı gördüm ayrı ağladım
Sürekli ağlak geziyorum boşluktayım
Dularımı düzene oturtcam yine ben biraz bocalayınca okumadığımda hep böyle oluyorum.
Teheccüdlere dikkat edicem
Bugün hem ağladım hem okudum
Tesbih cektim
İyi ki Rabbim bana yönel çare bende diyorda sığınağım var
Ya olmasa? Nerelere koyarım bu başımı ben
Kimsesizim yalnızım dediğim anda hep bişey oluyor ve kendimi ona sığınmış buluyorum.
Toparlanıcam halledicem
Geçmiş olsunMerhabalar hanımlar.. bayram bana da zor geçti, benin büyük kız boğaz enfeksiyonu geçirdi ateşi düşmeyince acile gittik m igne ilac derken yeni yeni toparlıyor. Annemlere 2-3 saatligine uğradık. Kv ye yine kısa süreliğine uğradık. Pek bayram yapamadım anlayacağınız. Ama bayramın son günü kv, kayınlar eltiler çocuklar geldiler bize. Bir bayram daha geçti gitti.
Geçmiş olsun canım, Acil şifalarMerhabalar hanımlar.. bayram bana da zor geçti, benin büyük kız boğaz enfeksiyonu geçirdi ateşi düşmeyince acile gittik m igne ilac derken yeni yeni toparlıyor. Annemlere 2-3 saatligine uğradık. Kv ye yine kısa süreliğine uğradık. Pek bayram yapamadım anlayacağınız. Ama bayramın son günü kv, kayınlar eltiler çocuklar geldiler bize. Bir bayram daha geçti gitti.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun canımsın. Size de yaparım.Bence senin yemeklerin lezzetini tee biz burdan hiasediyorsak onların tatmak için gelmeleri kaçınılmaz sanki
Ellerine sağlık
Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.Merhabalar hanımlar.. bayram bana da zor geçti, benin büyük kız boğaz enfeksiyonu geçirdi ateşi düşmeyince acile gittik m igne ilac derken yeni yeni toparlıyor. Annemlere 2-3 saatligine uğradık. Kv ye yine kısa süreliğine uğradık. Pek bayram yapamadım anlayacağınız. Ama bayramın son günü kv, kayınlar eltiler çocuklar geldiler bize. Bir bayram daha geçti gitti.
cok gecmis olsunMerhabalar hanımlar.. bayram bana da zor geçti, benin büyük kız boğaz enfeksiyonu geçirdi ateşi düşmeyince acile gittik m igne ilac derken yeni yeni toparlıyor. Annemlere 2-3 saatligine uğradık. Kv ye yine kısa süreliğine uğradık. Pek bayram yapamadım anlayacağınız. Ama bayramın son günü kv, kayınlar eltiler çocuklar geldiler bize. Bir bayram daha geçti gitti.
Ahh ya Rabbim tez zamanda sifa versin insallahDün eşimle evde kahve keyfi yapıyoruz kardeşi aradı açmadı kırgın sonra tekrar aradı açayım dedi ve açtı ağbi yetiş küçük oğlu iş kazası geçirmiş ölüyor dedi eşim de ben de şok eşim hemen hastaneye gitti doktorları aramış Allah hepsinden razı olsun ilgilenmişler ama durumu kritik demişler Allah acil şifalar versin en kısa zamanda çok genç küçük bir oğlu ve dünya güzeli bir karısı var. Eşime şimdi kral muamelesi yapıyorlar gece telefon ettiler durumu ile ilgili doktorlar eşimi arayacaktı durumunda değişiklik olursa diye hep hastanedeler tabi eşim ve kızlarım da gidiyorlar kızlarım benim gitmemi istemediler tansiyonumdan dolayı neyse keşke böyle olmasaydı dedim. Gerçekten hiç kimseye beddua etmem herkes yerinde sağ olsun derim çünkü benim de kardeşlerimi zaman zaman yazıyorum buraya Allah hiç birinin eksikliğini göstermesin çocuklarının evinin başında sağ ve sağlıklı olsunlar diye dua ederim.
Günlük rutinime bu gün döndüm banyoların lavaboların ve mutfağın halısını makine de yıakdım bir makina da çamaşır yıkadım. Evi süpürüm temizledim toz aldım akşama tas kebabı ve mısırlı pirinç pilavı çorba salata ayran var yeterli. Bir ara eşim kahvaltıya geldi küçük kızım karpuz ve çilek istemişti onları alırken bir koli de yumurta aldım yerel bir marketten bundan sonra oraya gidicem çilekler o kadar tazeydi ki arabadan indiriyorlardı. Anneme ve babama da gittik maaşı verdik onlarada söyledik üzüldüler ama çok genç o kendine gelir dediler içimize su serptiler Allah razı olsun canlarımdan.
Birikime yine biraz para ayırdım önceki yıllarda olduğu gibi değil ama bırakmak istemiyorum birikim yapmayı bana iyi geliyor güven veriyor sene sonunda değeri ne kadar diye kaba taslak hesaplamak istiyorum şimdiden heyecanlandım tüm birikimim olunca ne kadar eder acaba diyorum Allahım önce sağlık sıhhat huzur afiyet versin de birikim yapabilelim.
Merhaba kurutma makine ne marka kullanıyorsunuz memnunmusunGüle güle iyi günlerde kullan canım,
Benim kurutması da yüksek süre ama ben 1.5 saate ayarlıyırum. Gayet iyi kuruyor.
Kurumazsa tekrar süre ekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?