İyi geceler kızlar,
Ancak evime geldim. Biraz birşeyler yedik. Oturduk çay içtik.
Onlar uyudu ben öyle takıldım.
Yine içim buruk döndüm evime.
Son iki gün gezmelerdeydik.
Birgün Ela bizimle gezmeye gelmek istemedi. Anneme kitledik

Tavşanlıya leblebi almaya gittik. Ama harika kaymaklı leblebi bile var.
Dönüşte oylatta aile hamamına girdik.
Anne yakın olunca böyleoluyormuş

Son saatler Ela sorup durmuş.Annemle babam gelmeden meyve yemem demiş yememiş.Bana da anne sizi kaybettiğimi düşündüm çok üzüldüm dedi.
Alışkın değil tabi.
Ama döndüğümüzden yaklaşık 1 saat sonra yeğenimle kardeşime kalmaya gitti

hani bizi özlemişti

Cuma günü de yeğenimle Elayı Eskişehire sazova parkına götürdük. Çok mutlu oldular.
Sonra çarşıya doğru geldik ama yorulduk dediler geri döndük. Dönüşte kuzenimin eşi çağırmıştı çiğ köfte yapacaktı onlara gittik.
Kuzenimin kızı bizimle geldi anneme. Çünkü ayrılmak istemediler.
Son günlerde de eşime biraz kızdım.
Ne yapacağım bilmem ya ben bu adamın bu hallerini.
İyidir hoştur ince düşünür iyi huyları da çok ama şu yorumları beni benden alıyor.
Ailemin yanına onunla gidince hakikaten bir parça huzursuz olup dönüyorum.
Bu defa şükür gelip gelip bana sarar gibi anlatmadı.
Ama farkettimki artık kardeşimin eşi de kardeşim de onunla ayrıca ilgilenmiyor. Ne diyeyim bir parça da haklılar.Kardeşim biz yola çıkarken eşimin yanına gelip güle güle bile demedi. Ben Elayı alırken vedalaştım.
Sürekli herşeye hayatlarına müdahale eden yorum yapan insandan kim bıkmazki.
Cuma gecesi kuzenim kardeşime ve eşine annemlere çiğ köfte koydu.Bu arada kuzenimin eşi ile kardeşimin eşi konuşmuyorlar. Neyse bugün kardeşim çiş köfteyi alıyor benimki oradan müdahale ediyor. Yok onu bana verdi esprileri. Kocana götürmesen olmazmı. Yok hep annenin suçu. Herşeyde onu düşünüyor diye. Annem düşüncelidir kadın. İki gün kardeşimin eşine annemin yemek ayırmasına laf etti.
Yani sanane onların ilişkisine ne karışıyorsun.
Sanki annem onu düşünmüyormu.
Bir de bir kardeşimin eşi beden eğitimi öğretmeni ayrıca antrenörlük yapıyor işi çok.Bayramda bile ikinci gün işi vardı.
Diğer kardeşimin eşi de ek iş yapıyor. Akşamları genelde geç geliyorlar.
Ona da laf ediyor. Karıları bu durumdan rahatsız değilse sana ne oluyor

Ayy neyse kızlar hakkınızı helal edin çok yazdım. Ama keşke iyi şeyler anlatsaydım.
Çok canımı sıkıyor bu durumu.
Tek şükrettiğim şey, eskiden bu konuda tartışmaya giriyorduk. Şimdi dönerken hiç yorum yapmadı bana karşı. Çünkü artık biliyor tersleyeceğimi. Kızacağjmı.
Yaa sabır