Yaş gectikçr vucudumuz kaldırmıyor kiTünaydın
Ben de bi uyumusum
Kızı okula bırakıyorum geliyorum koci gececi,bi yatıyorum 12de alarma uyandık
Kalkmıyo kafam enerji kalmıyo orucluyken.
Sogan dolması yapcam aksmaa
Alyada icini yer
Pidemiz yok nasıl zor geliyor gidip almak
Calısırken nasıl hem ise hem eve yetisiyomusum ya bu sene yasdan muaf olacam nerdeyse
Ben ist orman, gölet içindeki sosyal tesisler hariç mekanlara gitmiyorum.Kocaelidir diye tahmin ediyordum çok severim oraları yuvacık maşukiye daha bir sürü güzel yer.Hem İstanbula yakın hem Karadeniz gibi yemyeşil orada ufak bir evim olsa Cumadan gider Pazar dönerim diyordum hep kısmet değilmiş
İstanbul iyice uçmuş gittiğim yer marinaydı ama Kocaeli buralara bin basar ormanı yeter
Bereketli olsunSabahları daha da erken uyanmaya başladım uyku tutmuyor neyse güzel diyorum ya alarmı kapatıp beş dakika sonra kalkayım demiyorum diye kendimi teselli ediyorum eşimde alarmla kalkıyor ben emekli oluyorum sen zaten uyku düşmanısın diyor olsun seni rahatsız etmem istediğin kadar uyu diyorum nasıl bir uyku var anlamıyorum işten geliyor yemeğe kadar uyuyor yemek yiyor yine uyuyor gece yatağa gidiyoruz benden önce uyuyor neyse kıskanmıyorum. Evi topladım elektrikliye tuttum toz aldım bir makina çamaşır astım pirinçli ıspanak pişirdim canım kısır istedi onu da yaptım fırına çorbalık çıtır ekmek yaptım hazır pişmiş tatlımı da fırına koydum daha çıtır olsun diye az onu da tuttum şerbetledim mutfak topladım bulaşıkları yıkadım dondurucudan ekmek çıkardım evin işlerinden az önce kaçıp kurtuldum. Biriktirdiğim parayı saydım bu ay yarım altın zor gibi yine de devam edicem biriktirmeye ne zaman tamamlarım o zaman alırım. Markete gidip evde eksilenleri almam lazım ama şuan o kadar zor geliyor ki dışarı çıkmak hava da soğumuş neyse yarın giderim. Şimdi biraz istirahat zamanı oturunca anlıyorum yorulduğumu.
Oructa vuruyor benibabyloading87 bence vücut o tempoya alışıyor
Evde oturdukça dışarı çıkasım gelmiyor mesela benim
Ama sık dışarı çıkıncada eve giresim gelmiyor ev basıyor beni
Çalışınca öyle oluyordur
Çok geçmiş olsunGüne başladık ama nasıl başladık tv sürekli açık evde uyandığım gibi açarım yatarken de kapatırım bir baktım döviz altın uçmuş çok şaşkındım kendime geldiğim gibi eşime mesaj attım çok az birikimimiz var asla onları düşünerek yazmıyorum ben daha önce her ay bir ata altın ya da tam altın alıyordum geçen yıldan beri ancak yarım altın alabiliyordum şimdi çeyrek alıcam herhalde az da döviz atıyorduk kenara onu da azaltıcaz. Bu gün için yemek yapmadım az az yemekler var onları yeriz bitsin. Eşimde dün tatlı almış ben de şerbetlemiştim yenir kalmaz ama bu ara öyle bir kilo aldık ikimiz bayramdan sonra nasıl diyet yaparız. Marketten kefir çubuk kraker ve muz aldım küçük kızım infulanza geçiriyor akşam acildeydik tüm tetkikler yapıldı çok şükür ciddi bir şey çıkmadı ama evde bu gün dinleniyor o iyi olsunda ben evi yarın temizlik yaparım Gürültü çıkarmamak için bu gün bende oturdum ben de istirahat ediyorum.
Çok geçmiş olsunGüne başladık ama nasıl başladık tv sürekli açık evde uyandığım gibi açarım yatarken de kapatırım bir baktım döviz altın uçmuş çok şaşkındım kendime geldiğim gibi eşime mesaj attım çok az birikimimiz var asla onları düşünerek yazmıyorum ben daha önce her ay bir ata altın ya da tam altın alıyordum geçen yıldan beri ancak yarım altın alabiliyordum şimdi çeyrek alıcam herhalde az da döviz atıyorduk kenara onu da azaltıcaz. Bu gün için yemek yapmadım az az yemekler var onları yeriz bitsin. Eşimde dün tatlı almış ben de şerbetlemiştim yenir kalmaz ama bu ara öyle bir kilo aldık ikimiz bayramdan sonra nasıl diyet yaparız. Marketten kefir çubuk kraker ve muz aldım küçük kızım infulanza geçiriyor akşam acildeydik tüm tetkikler yapıldı çok şükür ciddi bir şey çıkmadı ama evde bu gün dinleniyor o iyi olsunda ben evi yarın temizlik yaparım Gürültü çıkarmamak için bu gün bende oturdum ben de istirahat ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?