• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kızlar dün nasıl bir gündü öyle diyorum sabah erkenden kalkıp eşimle tarlaya gittik neyse bu sefer planladığımızı yaptık eve geldik duş alıp biraz dinlenip pazara gittik eve gelince aldıklarımızı yerleştirdim sonra hamur tuttum iki tepsi kapalı kıyma yaptım birazda kaşarlı sucuklu yaptım içli köfte pişirdim salata çorba revani bile yaptım performansıma ben bile hayran kaldım nasıl güzel bir iftar oldu kıymetlilerimle Allah başımızdan eksik etmesin pidelerden yanlarına da koydum sahurda da yesinler diye annem teşekkür etti iki gözümün çicekleri.
Bu gün de eşimle yazlığa gittik eşim bahçede ki otları temizlemeye başladı kayısımız çicek açmış nasıl güzeldi. Orda da bir makina çamaşır yıkadım evin içine astım temizlikte yapıcaktım ama salonun ortasında çapa makinesi duruyor yapamadım üst katlarıda hepsini temizlemeye başladığımda yaparım eve gelirken market yaptık akşam yemeğimiz balık-patates kızartması marul salatası revani çok şükür doyduk şimdi dinleniyorum birazdan dizim de başlar onu seyrederim ve yatış.

Back
X