Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selam kızlar
Bugün yine koşturmacam vardı
Günlük gibi oldu burasıda

Sabah eve robotu saldım ütüyü yaptım
Duşa girdim
12:30 da dişçide oldum
Dönüşte eski işyerime yakın olduğu için uğradım
Hepsi boynuma atladı
Özledik nerdesiniz diye
Dedim valla bende sizi özledim ama işi asla🤣
Bir buçuk saatim orada geçmiş

Dişim çok şükür yapıldı
Çok güzel yapmış ben bile ayıramadım eskisinden daha iyi oldu
Ödeme için danışmadaki sekretere fiyatı sordum
Dedi kiii 22.000 TL
Mümkün değil bu fiyat olamaz
Bana uygun yapıyor doktor bey dedim
Neyse gitti sordu sağ olsun 9.000 TL dedi
Kız da yeni başlamış çok şaşırdı😀
Ben 10 yıldır buraya geliyorum dedim.
Ayrıca sormasam 22.000 TL verecektim ki şansımı zorlardım ayrıca 9.000 TL ile de para kazanıyor nasıl bir iş

Yarın akşama kayınvalidemleri iftara davet ettim
Fırında köfte patates , mercimek çorbası,pilav , zeytinyağlı taze fasülye ,kuru cacık ,salata ve soslu brokolili yapacağım
Umarım güzel olur
Eşimin yemek seçmesi çok zorluyor
Birde oruç tutuyor iyice ya sabır diyorum
Bugün kahvaltı yapalım kıymalı yumurta yapalım, patates kızart dedi ok dedim
Az önce çorba içseydim mideme oturdu dedi🤬🤯
Neyse ki beğendi
Annesi bu huyundan çok çekmiş valla ben yapacağım ister yer ister aç kalır
Artık umrumda değil
Anneme gidincede annem çok üzülüyordu
Dedim ki anne o kendi annesini yaptığını yemiyor
Bende hep ona göre yapıyorum ama bende sıkıldım
Ofiste sadece eşim beğenmiyor
Arkadaşları bile evde ne yiyorsun diyor 🙈

Tünaydın
Ben de bi uyumusum 🤦🏻‍♀️
Kızı okula bırakıyorum geliyorum koci gececi,bi yatıyorum 12de alarma uyandık🙈
Kalkmıyo kafam enerji kalmıyo orucluyken.
Sogan dolması yapcam aksmaa
Alyada icini yer
Pidemiz yok nasıl zor geliyor gidip almak
Calısırken nasıl hem ise hem eve yetisiyomusum ya bu sene yasdan muaf olacam nerdeyse🤦🏻‍♀️😅
Yaş gectikçr vucudumuz kaldırmıyor ki
Bende öyle

Kocaelidir diye tahmin ediyordum çok severim oraları yuvacık maşukiye daha bir sürü güzel yer.Hem İstanbula yakın hem Karadeniz gibi yemyeşil orada ufak bir evim olsa Cumadan gider Pazar dönerim diyordum hep kısmet değilmiş

İstanbul iyice uçmuş gittiğim yer marinaydı ama Kocaeli buralara bin basar ormanı yeter
Ben ist orman, gölet içindeki sosyal tesisler hariç mekanlara gitmiyorum.
Manzara yok bişi yok fiyatlar ciddi kazık
Hep kartepe kocaeli şile oralara kaçıyoruz
Mazotun varsa 2 kamp sandalyesi at manzara hep senin❤️

Sabahları daha da erken uyanmaya başladım uyku tutmuyor neyse güzel diyorum ya alarmı kapatıp beş dakika sonra kalkayım demiyorum diye kendimi teselli ediyorum eşimde alarmla kalkıyor ben emekli oluyorum sen zaten uyku düşmanısın diyor olsun seni rahatsız etmem istediğin kadar uyu diyorum nasıl bir uyku var anlamıyorum işten geliyor yemeğe kadar uyuyor yemek yiyor yine uyuyor gece yatağa gidiyoruz benden önce uyuyor neyse kıskanmıyorum. Evi topladım elektrikliye tuttum toz aldım bir makina çamaşır astım pirinçli ıspanak pişirdim canım kısır istedi onu da yaptım fırına çorbalık çıtır ekmek yaptım hazır pişmiş tatlımı da fırına koydum daha çıtır olsun diye az onu da tuttum şerbetledim mutfak topladım bulaşıkları yıkadım dondurucudan ekmek çıkardım evin işlerinden az önce kaçıp kurtuldum. Biriktirdiğim parayı saydım bu ay yarım altın zor gibi yine de devam edicem biriktirmeye ne zaman tamamlarım o zaman alırım. Markete gidip evde eksilenleri almam lazım ama şuan o kadar zor geliyor ki dışarı çıkmak hava da soğumuş neyse yarın giderim. Şimdi biraz istirahat zamanı oturunca anlıyorum yorulduğumu.
Bereketli olsun🙏🏻
Altının kuruna bakmadım aksam eşim arttı diyordu

Selamm
Aksam komsunun kardesi gelmiş çağırdılar ama hiç halim yoktu kızla akran olanda sıkılmış dedim gelsin oynasınlar 3saat falan oynadılar
Kuzum maşallah okadar akıllı ki oyuncaklardan oyun kurdu benim kızıda güzel oyun kurarak oynattı sonrada hepsini toplamış yerine koymuş kızımada azcık bulasır insallah
Benimki ancak dağıtsın😣
Ben mi yetiştiremiyorum dicem ama oğlum toplardı bu değişik. Oğlan kız bu oğlan olacakmış
Masa kurdurtuyorum
Bulaşık mak boşalttırıyorum
Kendi giyinip soyunuyor kirlisini atıyor kirli sepetini
Dişini fln fırçalıyor ben demeden
Ama oyuncak toplamayı sevmiyor dağıt geç
Kendi oyuncaklarının yada tv ünitesinin tozunu almaya hevesleniyor alıyor işte kendince

Dün patlıcanlı köftem bitti eşim severmi sevmez mi diyordum değişik usul yaptım ama sevdi
Yaparım arada güzeldi
Bugün ne pişircem hiç bir fikrim yok
Meze falanda yemiyor eşim oğlum gelince yapıyorum değişik değişik meze bize yetiyor

Kart geldi ciddili diğer kart yok evden çıkmadı
Dışarı çıkmadık düşürmüş olmam imkansız
Kız saklıyo bu ara herseyi söylemiyorda
Abisinin oda anahtarını yastığının altına saklamış bulamadık cocuk anahtarsız gitti yedeğini istedi mecbur cuma gelecek ztn geri verecek
Oyuna cevirdi bunu saklıyor bazı şeyleri
Umarım unutur şu saklama işini

Selam kızlar
Sabah erken kalktım
Yemeklerimi organize ettim
Çorbayı pişirdim
Taze fasülyeyi pişirdim
Brokoliyi haşladım
Köfteyi yoğurdum
Pilavı akşam yapacağım
Salata ve kuru cacık kaldı
Evi toparlayacağım
Biraz dinleneyim dedim ancak elektrikler gitti
Bu hiç iyi olmadı

Yine ofiste plan yapılmış benim buldugum mekana gidelim diye
Onlar gitmemişler oraya
12kişi falan oluyoruz
Haftaya gidelim demişler en son ama son durum ne sormadım kesin mi

Kendime 1 bej gömlek 1 çanta aldım
Bayram için düşündüm bayramlık olayından değilde gömlek pek kullanan biri değilim havam değişsin dedim.
Kıza beyaz bluz alıncak
Siyah içinde gri simleri olan tüvit elbise almıştım ona bayramda giyer diye beyaz bluz lazım içine belki bi de hırka
Beyaz corabı var
Lcw cıkıp bi bakıcam onlinedende bakmadım onada bakim bayrama kadar gelir
Hem kupon oluyor

Eve artık bişey almam gibi elemeye gidiyorum
Kıyafet lazım sadece
Kızın tshrtü yok
Tayt, sort etek, sort, elbise lazım oğlu lazım yani
Marka şeyler almamda yine bi 10bini gözden cıkardım.
Kendimede bingo parçalar almam lazım
Hasır çanta istiyorum yaz için

Birikim eşimde artık o ne atarsa kenara onunla devam
Ben tırt

Merhaba, İstanbul Anadolu yakasında amigurumi yapabilen ve ücreti dahilinde çalışabilecek arkadaşlara acil ihtiyacım var hanımlar. Dönüş yapabilen olursa hemen başlamak isterim. Herkese çok sevgiler,

Güne başladık ama nasıl başladık tv sürekli açık evde uyandığım gibi açarım yatarken de kapatırım bir baktım döviz altın uçmuş çok şaşkındım kendime geldiğim gibi eşime mesaj attım çok az birikimimiz var asla onları düşünerek yazmıyorum ben daha önce her ay bir ata altın ya da tam altın alıyordum geçen yıldan beri ancak yarım altın alabiliyordum şimdi çeyrek alıcam herhalde az da döviz atıyorduk kenara onu da azaltıcaz. Bu gün için yemek yapmadım az az yemekler var onları yeriz bitsin. Eşimde dün tatlı almış ben de şerbetlemiştim yenir kalmaz ama bu ara öyle bir kilo aldık ikimiz bayramdan sonra nasıl diyet yaparız. Marketten kefir çubuk kraker ve muz aldım küçük kızım infulanza geçiriyor akşam acildeydik tüm tetkikler yapıldı çok şükür ciddi bir şey çıkmadı ama evde bu gün dinleniyor o iyi olsunda ben evi yarın temizlik yaparım Gürültü çıkarmamak için bu gün bende oturdum ben de istirahat ediyorum.

babyloading87 babyloading87 bence vücut o tempoya alışıyor
Evde oturdukça dışarı çıkasım gelmiyor mesela benim
Ama sık dışarı çıkıncada eve giresim gelmiyor ev basıyor beni
Çalışınca öyle oluyordur
Oructa vuruyor beni
Sabahları gelip yatıyorım 12 de kalkıyorun🤦🏻‍♀️

Slmlar bacımlar
Asapplarımız bozuk tabi
Hic bisseye güvenimiz kalmadı,yarın siz ananızdan dogmadınız deseler sesimiz cıkmıcak he dogmamıs mıyız dicez galiba😒
Kendimi mutfagaa attım bende
Sehriye corbası
Tavuk sote pureli
Profiterol menümüz
Corbayı yaptm
profiterolu yaptım
Patatesleri haslıyorum
Babam hesabıma para atmıs
Bayramlık alın kıza dedi
Teyzesi almıs zaten dedim ama atmıs yinede
Kesesine bereket🙏🏻

Güne başladık ama nasıl başladık tv sürekli açık evde uyandığım gibi açarım yatarken de kapatırım bir baktım döviz altın uçmuş çok şaşkındım kendime geldiğim gibi eşime mesaj attım çok az birikimimiz var asla onları düşünerek yazmıyorum ben daha önce her ay bir ata altın ya da tam altın alıyordum geçen yıldan beri ancak yarım altın alabiliyordum şimdi çeyrek alıcam herhalde az da döviz atıyorduk kenara onu da azaltıcaz. Bu gün için yemek yapmadım az az yemekler var onları yeriz bitsin. Eşimde dün tatlı almış ben de şerbetlemiştim yenir kalmaz ama bu ara öyle bir kilo aldık ikimiz bayramdan sonra nasıl diyet yaparız. Marketten kefir çubuk kraker ve muz aldım küçük kızım infulanza geçiriyor akşam acildeydik tüm tetkikler yapıldı çok şükür ciddi bir şey çıkmadı ama evde bu gün dinleniyor o iyi olsunda ben evi yarın temizlik yaparım Gürültü çıkarmamak için bu gün bende oturdum ben de istirahat ediyorum.
Çok geçmiş olsun🙏🏻

Çok geçmiş olsun
Acil şifalar dilerim ♥️

Her anlamda yorucu bir gündü
Tv geçte olsa açabildim
Meğerse sigorta atmış
Yazacak çok şey var ama ben sadece akşam misafir olayından bahsedeceğim

En azından eşimde memnun oldu
Ailesi ile iftar yaptık
Yemekleri beğendiler
Hepsi arttı yarına yemek yapmayacağım
Eşim yerim dedi
Cuma da İftardan sonra kankamla kahve içeceğiz
Evlerimiz yakın
Arabica var evin 200 metre ilerisinde
Orada buluşalım dedik

İyi geceler kızlar,
Okuyamadım ama kısa bir selam vereyim istedim.
Dün evde takıldık.okula göndermedim.
Tabi öyle olunca okulda yapılanları da evde yaptırdım.
Bugün okula götürdüm.
Tam otoparka girecektim servis aracı geri geri geliyor. Tabi bende dar mesafe kaldığı için yavaşça girdim. Servis şoförü söyleniyor. Sanki kendi araba kullanmayı anasının karnında öğrendi😂
Neyse arabayı otoparka bırakıp eve yürüdüm. Kaç gündür oruç tutmuyorum
Yarın tutarım diye yürüyüş yapmak istedim.
Küçük kardeşimin doğum zamanı gelmişti. Hala da ne sancı ne kıpırtı yoktu.
Doktor dün gece gelin demiş.
Gittiler tabi suni sancı verildi sabahtan akşama kadar ne çekti kardeşim.
Malesef sonuç sezeryan oldu.
Ama yazık çektiği ağrı da cabası.ağlamış çok kötü ağrı çekmiş.
Ben doğum sancısından çok korkardım.Çocuk düşünmeye başladığımız süreçte kabus olup rüyalarıma giriyordu😅
Ne bileyim sanırım dayanamayacağım bir sancı bu. Allah bilmiş de benim hamileliği yaşamama izin vermemiş, çok şükür.
Bugün kardeşim sancı çektikçe ben burda öldüm dirildim. Birara kalbim güm güm oldu.
Neyse minik yeğenim dünyaya gözlerini açtı.4 kiloyu geçik doğdu. Normal doğum olmazmış sanırım.
ayy bebek görmeyi özlemişim.
Ela benden heyecanlıydı.
Geri gün saymaya başladı.
Tabi resim video asla gelmiyor whatshaptan bana. En son diğer kardeşim mail olarak gönderdi. Son günün olaylarından dolayı malesef istanbulda sosyal medya whatshap çok şey iptal olmuş durumda.
Whatshapla görüntülü bile konuşamıyoruz.
Bu günü de tarihe yazıyorum.
Asla unutmam. Yeğenimin doğduğu günün önemli olaylarından.
Bizde durum böyle.
Ablam da paldırküldür Bodrumdan kardeşimi n yanına Bursa'ya gitti.
Öyle bir telaşeli gündü.

Bizde bayramda gideceğiz. Hem okullar tatil olacak.

Back
X