Sağ ol canımGüle güle kullan bacım
Bazen sürekli aynı ortam veya aynı kişiler sıkıyor .bu takıntı değil hepimiz öyleyizBugün herkese kahvaltı hazırlayıp gönderdim kızım yememiş hepsini oturdum onun yemediklerini ben yedim. Kahvaltımı yapmış oldum toz aldım derle topla düzenle yaptım mutfak toplandı sonra market yaptım kıyma aldım porsiyonluk ayırıp buzdolabına koydum.hazırlandım kızlarla buluştum yedik içtik sohbet ettik haftaya ramazan ben ve diğer arkadaşım tutamıyoruz benim ve onun süreklilik olan ilaçlarımızdan diğer arkadaşımız tutuyor buluşmayalım dedim bazen böyle oluyorum canım istemiyor muhakkak beynimde bir takıntım bir rahatsızlık var ve adını koyamıyorum ama bir süre ara verip görüşmeyince daha iyi hissediyorum kendimi gidince mutlu ayrılıyorum bazen gerçekten sıkıcı olabiliyor. Neyse günün güzel yanı iyi vakit geçirdim sonra eşimin hesabıma attığı parayı çektim eve geldim bu gün yine harcadım birgün şuaraya yazıcam bu günde harcamasız gün diye inşallah. Geçen alışverişimde atlet külot takım aldım atletler bir tık büyük bile geldi ama sık yıkanınca küçülüyor onları beğendim ama külotları çocuk külodu gibi neyse vericem onları ihtiyaç sahiplerine eşime söylemedim söylesem öyle çok konuşur ki uzatır da uzatır alıp alıp veriyorsun diye başlar. Dün başka sipariş verdim bakalım bunlar nasıl gelicek. Akşama çorba kurufasulye pirinç pilavı mevsim salata brokoli ayran tatlı var yeterli.
İnsan bazen kafa dinlemek istiyor.Bazen sürekli aynı ortam veya aynı kişiler sıkıyor .bu takıntı değil hepimiz öyleyiz
Eş konusunda da hepsi aynı
Fırsatı bulunca konuşuyorlar
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice yıllara
Selaaammm
Eşimle yine bozugum bir geliyaaa bir gidiyaaa bende
Anlatmıcam artık yine maalesi anladınız beni
Ama naptım kartımı actırdım asın bayrakları
10binin ekmegine kan dogradım
Mesajlar üst üste gitmiştir akıllanmıyor yiğidimm
Yoruldum alışveriş yaparken parmaklarım agrıdı dicem aksama
Es verdim gece devam edicem kaldıgım yerden
Kafam okadar dağınık ki sabah sıra aldım sıram gelmeden nakit işlemi olmayan varsa alim dedi hoop uctum kıimliğimi cıkardım eee ne ee dedim sizin değil sanırım kimlik dedi (15 yasından güccükde değilsindir dedi demek)
Alyanın kimliğini alıp cıkmışım kafam öyle gidik
Dedim evim yakın sırama kadar gidim gelim
Ve sıra gelmeden kımliği aldım geldim
Hallettim
Sonra arkadasıma kahveye gittim ben kahve dedim o kahvaltı hazırlamış
Giderkende mesrubat kahve kek falan aldım
Yedik içtik dertleştik
Masa gelmiş kurulcaktı annemi aradım masayı kurdurdum
Halam yarın gidecek daha dogrusu kuzenimle eşi gelip alacaklar o da kahvaltıya gelirim dedi
Ev son 2 haftadır hiç boş kalmadı uzunca bir süre insan görmek istemiyorum
Hemen evi süpürdüm, yemek yaptım, evi sildim
Toz aldım
Eksiklerim vardı markete cıktım
Dus aldım
Daha börek yapcam banyo silincek
Cok güzel ciciler aldım kıyafet diil ama olsundu
1.600tl saat aldım kendime hiç yokmuşcasına
Gold catal bıcak seti aldım
Adnan Ziyagil ‘e altın varaklı sofralar kurucim ramazanda asdfghhjjjjkk
Aldıklarınızı güzel günler de kullanın eminim hepsi çok güzeldir keselerinize bereket kızlar.Güle güle kullan canım
Eşimde bana doğum günü hediyesi aldıvurdeyince öldürür ziraa
Tşk ederiz ablacımAldıklarınızı güzel günler de kullanın eminim hepsi çok güzeldir keselerinize bereket kızlar.
Altınınız bereketli olsunYaşadığım yer doğduğum yer burayı çok seviyorum ama bu su kesintileri artık çok fazla geceden kesmişler suları mübalasız haftada en az 2-3 kesiliyor sabaha gelir diyerek yatağa yattım sabah hala sular yoktu. Evde olan sularla ev halkını gönderdim nasıl canım sıkkındı evi topladım nevresim değişitirdim elektrikli süpürge yaptım akşamdan dondurucudan yazdan hazırladığım patlıcanları çıkardım. Karnıyarık yapmak için ama yapamadım hazırlandım hem alışverişim vardı hemde paramı hazır etmiştim önce sarrafa uğradım yarım altın aldım 11 600 tl ordan baharatçıya zencefil-zerdaçal aldım ordan mandıraya iki çeşit lor, süt aldım fırına uğradım iki tane büyük ekmek aldım ellerim doldu markete de girdim kefir ve kızıma yoğurt aldım ev yoğurdunu yemiyor bu ara neyse eve çıktım ama nefes nefese sular gelmiş çok şükür dedim aldıklarımı yerleştirdim biraz soluklandım önce karnıyarıkla başladım süt pişirdim küçük bir kavanoz yoğurt mayaladım kahvaltımı bu gün öğlen yemeği saatinde yaptım çok geç oldu mutfak topladım şimdi çayımı aldım size geldim. Hiç param kalmadı bu akşam eşim verecek bugün de hiç kredi kartı kullanmadım hep nakit harcadım.
Doğumgünün kutlu olsun güle güle kullanGüle güle kullan canım
Eşimde bana doğum günü hediyesi aldıvurdeyince öldürür ziraa
güle güle kullanAyy ben istediğim 84 parca catal kasık takımınıda aldım
Adam kartları komple kapatmaz insAllah amin
Hiç elimin ayarı yok kızıncada
Ama okadar altın aldım bunları harcamakda benim hakkım.
Bu sene bilezik yapcam daha bu harcamalar sayılmasın
Morali bozuk 2 telefon aldık idare edelim lütfen bu ay diyordu en son.
En son ozaman duyuldu sesi zaten daha ses yok :)
Neyse masayı begendim darlamadı salonu baya evham yapmıştım
Tşk ederimDoğumgünün kutlu olsun güle güle kullan
Tabi cnm okula giden çocik bunlar o saatde işi neİyi geceler canımlar,
Bugün sabah arabayı okulun oradaki otoparkta yer bulunca bıraktım. Eve yürüyerek döndüm. 21 saat aç kaldım ama kilo veremiyorum. Yürüyüşsüz olmuyor.
Eve geldim işlerimi hallettim.
Komşum bende bugün araba yok okul çıkışı bizi de alırmısın dedi.Yürüyerek gideceğimi söyledim. Çıkmadan 1 saat önce mutfağı süpürüyordum. Komşum kahveye gel buradan çıkarız dedi. Robotu sil süpür ayarladım mutfağa bıraktım.O devam etsin işime, ben kahveleri içeyim
Aslan burcu rahatlığı
Okuldan çocukları aldık. Dönüşte onun oğlu bize gelmek istedi yol boyunca söyleyince ben de gelsin dedim. O da olmaz acıkmıştır yemek yesin falan sonra gelir dedi. Ben de sonra da Elanın ödev saati geliyor dedim.
Çünkü ben okuldan gelince bir dinlenme süreci yapıyorum. Hemen ödev sıkabilir diye düşünüyorum.
Ödevlerini yapsınlar konuşuruz dedi. Tamam dedim. Bizim ödev bitti. Babası geldi yemek yedik. Toparladım vs.Ela da kuzeniyle görüntülü konuşuyordu. Komşum mesaj göndermiş.ödevler bittimi diye. Saat 9 a 20 var. Ben de haber vermedim çünkü o saatten sonra göndereceğini düşünmedim.uyku saatleri yaklaşıyor. O saatte gerek yok bence.
Biraz da mesajı geç görmüşüm.
Söyledim bitti ödev koci geldi yemek yedik. Şimdi de kuzeniyle görüntülü konuşuyorlar.sonra da uyku saati geliyor dedim.
Belki çok kuralcıyım ama hafta içi bizim uyku sürecimiz şöyle saat 9 ila 9:30 arası uyku saatimiz geldi diyorum. Diş fırçala kitap oku kitap okut saat 10 u buluyor uykuya dalması. Bazen 10:30 u da buluyor.bu bile geç saat.
Uyku saatinden asla ödün vermiyorum.
Neyse en son komşum dedi hani Elalara gidecektim diye ağladı 5 dk kapıdan görse olurmu dedi. Saat 9:20.. yok canım uyku saatleri geldi. 5 dk görse ne olacak vakit geçirmeyeceklerki, yarın okul çıkışı gelsin dedim.Ne diyeyim ağladı dedi bir 5 dk dan ödün vermedim ama bence alışılmasın bu duruma daha iyi diye düşünüyorum.
Çocuklar da alışır o da iyi olmaz. Çok mu katı düşünüyorum kızlar. 5 dk yarım saate çıkıyor.
Neyse yarın görüştürürüm.
Bugün Elanın odasında yattım.
Dün gece yarısı uyandım. Tabi kocinin uykusu kaçmış seseTekrar adam gibi dalamadım dedi. Ben de yat odanın kapısını kapat uyu dedim ne diyeyim :)
Valla bu adamın tık sese uyanması beni benden alıyor. Odada koltukta o kadar sesi duymaz uyur. Ama yatak odada uyuyunca her sesi duyar. Harbi bu bence psikolojik.
Gece gece tekrar kalkmayayım diye sütü de mayaladıEla uyuyunca kalkıp sütü mayalayacaktım, mayaladı. İnşallah tutar bakalım
Yaaa cok tesekkürlerAldıklarınızı güzel günler de kullanın eminim hepsi çok güzeldir keselerinize bereket kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?