• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

İyi geceler canımlar,
Bugün sabah arabayı okulun oradaki otoparkta yer bulunca bıraktım. Eve yürüyerek döndüm. 21 saat aç kaldım ama kilo veremiyorum. Yürüyüşsüz olmuyor.
Eve geldim işlerimi hallettim.
Komşum bende bugün araba yok okul çıkışı bizi de alırmısın dedi.Yürüyerek gideceğimi söyledim. Çıkmadan 1 saat önce mutfağı süpürüyordum. Komşum kahveye gel buradan çıkarız dedi. Robotu sil süpür ayarladım mutfağa bıraktım.O devam etsin işime, ben kahveleri içeyim😂
Aslan burcu rahatlığı 🤪
Okuldan çocukları aldık. Dönüşte onun oğlu bize gelmek istedi yol boyunca söyleyince ben de gelsin dedim. O da olmaz acıkmıştır yemek yesin falan sonra gelir dedi. Ben de sonra da Elanın ödev saati geliyor dedim.
Çünkü ben okuldan gelince bir dinlenme süreci yapıyorum. Hemen ödev sıkabilir diye düşünüyorum.
Ödevlerini yapsınlar konuşuruz dedi. Tamam dedim. Bizim ödev bitti. Babası geldi yemek yedik. Toparladım vs.Ela da kuzeniyle görüntülü konuşuyordu. Komşum mesaj göndermiş.ödevler bittimi diye. Saat 9 a 20 var. Ben de haber vermedim çünkü o saatten sonra göndereceğini düşünmedim.uyku saatleri yaklaşıyor. O saatte gerek yok bence.
Biraz da mesajı geç görmüşüm.
Söyledim bitti ödev koci geldi yemek yedik. Şimdi de kuzeniyle görüntülü konuşuyorlar.sonra da uyku saati geliyor dedim.
Belki çok kuralcıyım ama hafta içi bizim uyku sürecimiz şöyle saat 9 ila 9:30 arası uyku saatimiz geldi diyorum. Diş fırçala kitap oku kitap okut saat 10 u buluyor uykuya dalması. Bazen 10:30 u da buluyor.bu bile geç saat.
Uyku saatinden asla ödün vermiyorum.
Neyse en son komşum dedi hani Elalara gidecektim diye ağladı 5 dk kapıdan görse olurmu dedi. Saat 9:20.. yok canım uyku saatleri geldi. 5 dk görse ne olacak vakit geçirmeyeceklerki, yarın okul çıkışı gelsin dedim.Ne diyeyim ağladı dedi bir 5 dk dan ödün vermedim ama bence alışılmasın bu duruma daha iyi diye düşünüyorum.
Çocuklar da alışır o da iyi olmaz. Çok mu katı düşünüyorum kızlar. 5 dk yarım saate çıkıyor.
Neyse yarın görüştürürüm.
Bugün Elanın odasında yattım.
Dün gece yarısı uyandım. Tabi kocinin uykusu kaçmış sese 😅 Tekrar adam gibi dalamadım dedi. Ben de yat odanın kapısını kapat uyu dedim ne diyeyim :)
Valla bu adamın tık sese uyanması beni benden alıyor. Odada koltukta o kadar sesi duymaz uyur. Ama yatak odada uyuyunca her sesi duyar. Harbi bu bence psikolojik.
Gece gece tekrar kalkmayayım diye sütü de mayaladı🤣🤣🤣 Ela uyuyunca kalkıp sütü mayalayacaktım, mayaladı. İnşallah tutar bakalım😅
Komşunun ısrarı çok yersiz
Ayrıca duygusal düşünüyor 5 dakika nedir
İyi yapmışsın

Günooo
Çay suyu bekliyorum
Yeminle sunun için bile bi sevap tik falan olmalı ama bana ya
Kac tane arkadasım var hatta dün kuzenlede konuştuk hiç biri eşlerinin gittiğinden haberleri bile olmuyormuş ben yıllardır caysız kıyafetini hazırlamadan (corabına kadar) hiç yollamadım neredeyse (doğum zamanları hariç)
Adam küstüm ya artık kıyafetini kendin alırsın diyorum yerini bilmiyorum ki diyo lüxe bak
Nasıl hazıra hep alıştırmışsam adam dolapta yerini bilmiyor
Ara bul dedim baktım dökecek hepsini bana extra iş cıkacak hazırladım yine
Sunun için bile ayrıca sevap point istiyorum amin.
Adam sırf şu lüxlerinden ödün vermemek için bile naparsam bana hayır diyemiyor olabilir
Yapmak istemesem bile yıllardır alarmsız tık 7 de ayaktayım kurulmuş saat gibi oldum
Bana rutin artık.

İş çok bugün ve galiba agrı kesiciyle güne başlıcam vücudum kırılıyor
Yoksa işler bitmez
Tek artısı yemeğim var şu bile güne 100puan vermem için yeterli sebep bana

Yaşadığım yer doğduğum yer burayı çok seviyorum ama bu su kesintileri artık çok fazla geceden kesmişler suları mübalasız haftada en az 2-3 kesiliyor sabaha gelir diyerek yatağa yattım sabah hala sular yoktu. Evde olan sularla ev halkını gönderdim nasıl canım sıkkındı evi topladım nevresim değişitirdim elektrikli süpürge yaptım akşamdan dondurucudan yazdan hazırladığım patlıcanları çıkardım. Karnıyarık yapmak için ama yapamadım hazırlandım hem alışverişim vardı hemde paramı hazır etmiştim önce sarrafa uğradım yarım altın aldım 11 600 tl ordan baharatçıya zencefil-zerdaçal aldım ordan mandıraya iki çeşit lor, süt aldım fırına uğradım iki tane büyük ekmek aldım ellerim doldu markete de girdim kefir ve kızıma yoğurt aldım ev yoğurdunu yemiyor bu ara neyse eve çıktım ama nefes nefese sular gelmiş çok şükür dedim aldıklarımı yerleştirdim biraz soluklandım önce karnıyarıkla başladım süt pişirdim küçük bir kavanoz yoğurt mayaladım kahvaltımı bu gün öğlen yemeği saatinde yaptım çok geç oldu mutfak topladım şimdi çayımı aldım size geldim. Hiç param kalmadı bu akşam eşim verecek bugün de hiç kredi kartı kullanmadım hep nakit harcadım.
Bereketli olsun abla😍

Günoo
Alyanın isilik gibi oldu vucudu dün dra götürdüm 2 tane merhem verdi alerjimgibi duruyo ama pazartesi gelin kontrole dedi
Uyuz salgını varmıs Allahım bi o eksikti
Senisti kremlerle aksmdan beri
Koci de de var dedimki bu ikisi sucuk cok yiyolar olabilir mi?Baharatlı olabilir dedi
Esinle yan yana geliyor musunuz diyo kadın bana😅
Evet aynı evdeyiz bayagı yakınız dicektiö😅
Uyuz olsa sana da gecerdi dedi
Ordan cıktık kvdeme ugradık kahve icip eve geldik
Yufka aldım marketten gelince gözleme yaptm kızla bana
Kpci pazar yapmıs üzerine geldi ona da pisirdik
Yemekten sonra tutturdu kek yapsanıza
Valla dedim hic yapamıcam gece gece
Yarın yaparımmdedim
Yıgdım önüne atıstırmalık cay demledim
Kızı uyuttum dizi izledim uyumusum

Sabah sabah yine Allah korudu bi olayla günü actım
11.30 falan camasır atayım dedim calısmadı makina
Kociyi aradım konusurken bakındım etrafa termosifonun kabloları yanmıs kül olmus😣
Nasıl ne ara yandı hic anlamdım
Pazar günü holde yanık kokusu var farkettin mi demistim aama yoktu yanık falan
Camasır aynı yere baglı onu calıstırıyprm 2 gündür ondan mı oldu ne ara oldu hic anlamdım
Allah korusun gece unutsak termosifonu acık kalıyo cünkü koci gece uyuyakalıyo acıp
Yanarmısız🤯

Eklentiler

• 3DEF19AA-13D9-4165-BEBE-6ED4596AE704.webp
    3DEF19AA-13D9-4165-BEBE-6ED4596AE704.webp
    60 KB · Görüntüleme: 94
Altınınız bereketli olsun ♥️
Teşekkür ederim Dimplem. Daha fazlası sizlerin olsun.
Selam kızlar
Bugün yine rutin aynı🙈
Sabah ortalığı toplarladım
Çamaşır yıkadım
Duş aldım

Görüşmem vardı onu hallettim
Ramazanda biraz mola vereceğim
Yorucu olmasın
Çok şükür güzel kazanıyorum
Şuan tatil parasını attım
Ama oradan harcamak istemiyorum
Eşim zam alacak 💸 inşallah
Dedim aşko senin maaşı ezeriz😀
Bendeki paradan şahsi harcama yaparım
Altın takı alırım veya diyorum ki telefonu bir üst modeli ile değiştirsem mi?
Şimdi eşim zıplar benimkini de değiştirelim der
Yani değişmesem 10 yıl gider
Zaten iki yıl oldu iPhone 13
Ama 10 yıl sonra değişmek daha maliyetli
Bilemedim 🤷‍♀️

Otel işi ok
Akşam dayanamadım aradım
Hacı hayırdır? Dedim🤣
Bir dönemedin
Adam demez mi? 🙈 rezervasyon ok misafirim vardı. Dönemedim😀
En kötü kendi odamızı veririz.
Günahını mı? Aldık ne🙉🙈🤣

5. Gün için hiç aklımda olmayan bir şehire rezervasyon yaptım
Ramada grubu ama yinede bin tane soru sordum
Depremi? Yangın merdivenini
İnsan korkuyor

En azından kafam rahat etti
Sonra kalktım odaya doğru ben gidip valiz hazırlayacağım dedim🤣
Çocuk da şaşkın bir şekilde anne emin misin? Dedi..
Kesin deli demiştir 😅
Hayırlısı olsun şimdiden iyi tatiller ailecek çok mutlu olun çokca anınız olsun.
İyi geceler canımlar,
Bugün sabah arabayı okulun oradaki otoparkta yer bulunca bıraktım. Eve yürüyerek döndüm. 21 saat aç kaldım ama kilo veremiyorum. Yürüyüşsüz olmuyor.
Eve geldim işlerimi hallettim.
Komşum bende bugün araba yok okul çıkışı bizi de alırmısın dedi.Yürüyerek gideceğimi söyledim. Çıkmadan 1 saat önce mutfağı süpürüyordum. Komşum kahveye gel buradan çıkarız dedi. Robotu sil süpür ayarladım mutfağa bıraktım.O devam etsin işime, ben kahveleri içeyim😂
Aslan burcu rahatlığı 🤪
Okuldan çocukları aldık. Dönüşte onun oğlu bize gelmek istedi yol boyunca söyleyince ben de gelsin dedim. O da olmaz acıkmıştır yemek yesin falan sonra gelir dedi. Ben de sonra da Elanın ödev saati geliyor dedim.
Çünkü ben okuldan gelince bir dinlenme süreci yapıyorum. Hemen ödev sıkabilir diye düşünüyorum.
Ödevlerini yapsınlar konuşuruz dedi. Tamam dedim. Bizim ödev bitti. Babası geldi yemek yedik. Toparladım vs.Ela da kuzeniyle görüntülü konuşuyordu. Komşum mesaj göndermiş.ödevler bittimi diye. Saat 9 a 20 var. Ben de haber vermedim çünkü o saatten sonra göndereceğini düşünmedim.uyku saatleri yaklaşıyor. O saatte gerek yok bence.
Biraz da mesajı geç görmüşüm.
Söyledim bitti ödev koci geldi yemek yedik. Şimdi de kuzeniyle görüntülü konuşuyorlar.sonra da uyku saati geliyor dedim.
Belki çok kuralcıyım ama hafta içi bizim uyku sürecimiz şöyle saat 9 ila 9:30 arası uyku saatimiz geldi diyorum. Diş fırçala kitap oku kitap okut saat 10 u buluyor uykuya dalması. Bazen 10:30 u da buluyor.bu bile geç saat.
Uyku saatinden asla ödün vermiyorum.
Neyse en son komşum dedi hani Elalara gidecektim diye ağladı 5 dk kapıdan görse olurmu dedi. Saat 9:20.. yok canım uyku saatleri geldi. 5 dk görse ne olacak vakit geçirmeyeceklerki, yarın okul çıkışı gelsin dedim.Ne diyeyim ağladı dedi bir 5 dk dan ödün vermedim ama bence alışılmasın bu duruma daha iyi diye düşünüyorum.
Çocuklar da alışır o da iyi olmaz. Çok mu katı düşünüyorum kızlar. 5 dk yarım saate çıkıyor.
Neyse yarın görüştürürüm.
Bugün Elanın odasında yattım.
Dün gece yarısı uyandım. Tabi kocinin uykusu kaçmış sese 😅 Tekrar adam gibi dalamadım dedi. Ben de yat odanın kapısını kapat uyu dedim ne diyeyim :)
Valla bu adamın tık sese uyanması beni benden alıyor. Odada koltukta o kadar sesi duymaz uyur. Ama yatak odada uyuyunca her sesi duyar. Harbi bu bence psikolojik.
Gece gece tekrar kalkmayayım diye sütü de mayaladı🤣🤣🤣 Ela uyuyunca kalkıp sütü mayalayacaktım, mayaladı. İnşallah tutar bakalım😅
Bende aynısını yapardım hafta içi benimde kurallarım böyleydi inan bir kez müsamaha göstersen arkası gelir Yedirenkim.
Bereketli olsun abla😍
Teşekkür ederim Babym daha fazlası sizlerin olsun.
Kociyi aradım konusurken bakındım etrafa termosifonun kabloları yanmıs kül olmus😣
Camasır aynı yere baglı onu calıstırıyprm 2 gündür ondan mı oldu ne ara oldu hic anlamdım
Allah korusun gece unutsak termosifonu acık kalıyo cünkü koci gece uyuyakalıyo acıp
Yanarmısız🤯
Büyük geçmiş olsun Babym. Allah korumuş yaptığın iyilikler korumuş sizi.

Bugün yine hızlı başladı kahvaltıları hazırladım ayrı ayrı yapıyorlar kahvaltılarını da benimkiler herkesin evden çıkış saati farklı neyse gönderdim. Kızımın diyet listesi öyle zorki valla bırakmıyorda bir bıraksa rahatlıcam neyse öğlen için kuru börülce salatası hazırladım gönderdim akşam için köfte istedi hiç yağ koymadan pişirilecek köfteyi yoğurdum dolapta dinleniyor bize yemek yapmadım çorba ve yemek var sadece arpa şehriye pilavı yapıcam tavuklu. Bu gün annemin doğum günü hacıma güzel bir doğum günü pastası aldım birde mayalı poğaca yaptım çiçeğim sever. Mutfakta çok kaldım dağıldı topladım yıkadım yerleştirdim evi süpürdüm sonra hazırlanıp aile hekimine gittim ilaçlarımı yazdırdım 250 tl farkı ödedim pastaya da küçücük ama fiyatı büyük 450 günlük harcamamı da yaptım eve geldim. Bir makina çamaşır yıkandı duş aldım zor bir gündü çok şükür güzel geçti.

Yanarmısız🤯
Çok geçmiş olsun baby ucuz atlatmışşsınız verilmiş sadakanız varmış

Teşekkür ederim Dimplem. Daha fazlası sizlerin olsun.

Hayırlısı olsun şimdiden iyi tatiller ailecek çok mutlu olun çokca anınız olsun.

Bende aynısını yapardım hafta içi benimde kurallarım böyleydi inan bir kez müsamaha göstersen arkası gelir Yedirenkim.

Teşekkür ederim Babym daha fazlası sizlerin olsun.

Büyük geçmiş olsun Babym. Allah korumuş yaptığın iyilikler korumuş sizi.
Saolasın ablam😍

Slm bacımlar
Elektrikci geldi adam sok oldu nasıl diyo sartel atmamıs Allah korumus dedi
Sartelleri degistirdi
Kabloları degistirdi yakın zamanda detaylı bakılacak tesisata
Suan bi sıkıntı kalmadı dedi
Sartel atsa yanmazdı kablolar sonucta .
Bugun de ölmedik sükür seklinde ilerliyoruz
Yarın arkadasa gitcez Mudanyaya
Bi hediye alayım bari dedim kac sene oldu pandemi falan gidemedik kıza
Linensde güzel indirimler var
Bulut sunumluk diye bisey aldım ayaklı .
Kendime de alacam gidip cok hosuma gitti
Cig köfte icecek falan aldlm
Dünden mercimek yemegi var koci mırın kırın yapar yine mi aynı yemek diye
Ona ıspanak kavurup yumurta kırdık
Yufkacıdan sigara böreği aldm biraz ondan kızarttım ortaya karısık yedik
Kızı göndermiyim diyodum ama bi saat erken alırım dedim
12 de cıkcaz evden
Evin karsıısı zaten dikilit 8 de ayagı zaten.
Mutfagı toplayıp cekildim
Az dinlenip kızı uyutayum.

Yanarmısız🤯
Çok geçmiş olsun canım,
Allah korumuş

Günoo
Alyanın isilik gibi oldu vucudu dün dra götürdüm 2 tane merhem verdi alerjimgibi duruyo ama pazartesi gelin kontrole dedi
Uyuz salgını varmıs Allahım bi o eksikti
Senisti kremlerle aksmdan beri
Koci de de var dedimki bu ikisi sucuk cok yiyolar olabilir mi?Baharatlı olabilir dedi
Esinle yan yana geliyor musunuz diyo kadın bana😅
Evet aynı evdeyiz bayagı yakınız dicektiö😅
Uyuz olsa sana da gecerdi dedi
Ordan cıktık kvdeme ugradık kahve icip eve geldik
Yufka aldım marketten gelince gözleme yaptm kızla bana
Kpci pazar yapmıs üzerine geldi ona da pisirdik
Yemekten sonra tutturdu kek yapsanıza
Valla dedim hic yapamıcam gece gece
Yarın yaparımmdedim
Yıgdım önüne atıstırmalık cay demledim
Kızı uyuttum dizi izledim uyumusum
Eheheheehheee 😂😂😂😂 alem ya
Yok ayrı evde yaşıyoruz deseydin.
Senin anlattığından kendi akşam modumu gördüm.
Akşam pertim çıkıyor. 1 saat oturup dinlenmek iyi geliyor.
Kek mek hayatta yapamam ben de

Günooo
Çay suyu bekliyorum
Yeminle sunun için bile bi sevap tik falan olmalı ama bana ya
Kac tane arkadasım var hatta dün kuzenlede konuştuk hiç biri eşlerinin gittiğinden haberleri bile olmuyormuş ben yıllardır caysız kıyafetini hazırlamadan (corabına kadar) hiç yollamadım neredeyse (doğum zamanları hariç)
Adam küstüm ya artık kıyafetini kendin alırsın diyorum yerini bilmiyorum ki diyo lüxe bak
Nasıl hazıra hep alıştırmışsam adam dolapta yerini bilmiyor
Ara bul dedim baktım dökecek hepsini bana extra iş cıkacak hazırladım yine
Sunun için bile ayrıca sevap point istiyorum amin.
Adam sırf şu lüxlerinden ödün vermemek için bile naparsam bana hayır diyemiyor olabilir
Yapmak istemesem bile yıllardır alarmsız tık 7 de ayaktayım kurulmuş saat gibi oldum
Bana rutin artık.

İş çok bugün ve galiba agrı kesiciyle güne başlıcam vücudum kırılıyor
Yoksa işler bitmez
Tek artısı yemeğim var şu bile güne 100puan vermem için yeterli sebep bana
Benim eşim de teyzelerinden böyle alışmıştı, donuna kadar ayağına getiriyorlardı😅 Evlendik bana soruyor şuyum nerde buyum nerdeee.Bornozunu bile genelde ayağına bekledi. Ama her sorduğunda dolabında çekmecende dedim. İnsan çekmecesini hiç mi açıp bakmaz.
Hiiiç alıştırmadım. Şimdi kendi alıyor kendi giyiyor. Bana ekstra iş gibi geliyor o. Evet dolabı dağılıyor.topluyorum malesef. Ama kendi işini kendi yapsın.
Senin kocan da kıymetini bilsin gıggg demesin valla. Dizini kırsın otursun🤪😂😂

İyi geceler
Boğaz ağrım geçti göğsüme doğru sızlama başladı. İlaçta içemiyorum. Aşırı uyku yapıyor.
Göğüs hastalıkları doktorumun verdiği ilaç vardı onu içtim.
Bugün yine arabayı okulun otoparka bıraktım. Yürüyerek geldim eve.markete uğradım.
Evde işlerimi yaptım.
Çıktım okula. Dönüşte sitenin otoparkta komşumla karşılaştık.
Elanın ingilizce dersi vardı. Ondan sonra gelsin dedim.
Ela 4 sayfa ödevini okulda yapmış.2 sayfayı da hızlıca evde yaptırıverdim. İyiki de okulda yapmış. Yeminle yetiştiremezmişiz 😅
Ela okuldan gelince yemek yemiyor.
Arkadaş oğlunu yemeğini yedikten sonra 17:15 gibi bıraktı bize. Ben de o ara yemek hazırlıyorum. Tabi meyve verdim az kuruyemiş verdim. Biraz tabletten oyun oynadılar biraz normal oyun oynadılar.
Arkadaşımın oğlu abur cubur istedi yok dedim. Yediğinde gözüm yok. Fakat şimdi versem Ela da yiyecek bu defa yemek yemeyecek.bir de arkadaş zaten kısıtlı veriyor. Alerjisi var diye.
Yok deyince diyorki buzdolabında var ya😅 neyse minik çikolatalardan verdim ikisine de.
Sonra nar ayıklamıştım salataya katmak için. Nar yemek istiyorum dedi. Verdim bir kase yedi.
Sonra masa hazırlıyordum. Çiğ köfte vardı marul koydum bir tabağa marulu da yedi bitirdi.
Bugün fırında kanat yapmıştım. Yemek saatine bizde olacağını düşünmediğim için ilave yapmamıştım. Evde olanı yaptım.
Baktım yetmeyecek eşime söyledim gelirken kızarmış tavuk aldı.
Elaya sordum şimdi yermisin acıktınmı kanat yaptım diye. Komşumun oğlu ben yerim ben yerim dedi.Ela acıkmadım dedi 😅 Neyse dedim gitmeden vereyim çocuğun canı çekti.
Tabak hazırladım arkadaş geldi.
Öyle olunca tabağıyla verdim evde yedir dedim. Gitmek istemedi ama zaten 2.5 saat bendeydi yeterli bence :)
Valla ne diyeyim kızlar maşallah iştahına arkadaş diyordu da bu kadar olduğunu bilmiyordum. Ben Eladan dolayı hiç alışkın değilim. Günde bir öğün versem hayatta acıktım demez.

Temudan siparislerim geldi bugün.Ama bir ürün kırık çıktı, bir tanesi de görselden farklı.iade talebi oluşturacağım.
Ela da günlüğünü aldı. İlk yazdığı şeyler almayı istediği şeylermiş😅
Kızım dedim o günlük alışveriş listesi değil🤣🤣🤣
Olsun ilk sayfasına onları yazmak istiyorum dedi.
Bugünü de "Ela günlük yazıyor" kitabıyla bitirdik.
Kitapta Eskişehir'i anlatıyor. Oraya gitmeyi çok istiyor. Havalar ısınsın anneme giderken trenle uğrarım belki.
Geçen eşim dedi ama hava çok soğuk gezilmez dedim

Selamm
Banyo suan tam bir camasır yığını atlayatak geciyoruz mak. bugün hiç durmaz
Komsumun kardesi dün sabah yazdı hava güzel sahil yapalım mı diye
Araba var onda len dedim bi dünya işim var giderdik gidemezdik kendimizi wafflecide bulduk
Ordan sahil yaptık bu seferde bebesi var onun hadi dedi bize gidelim mantı var yiyelim
Ordan onlara gectik yedik içtik bizi bıraktı eve ama saatde 21.30 olmuştu
23.00 gibi biz oglanı almaya gittik gar a
Bizimle niyetlenmek istedi sanırım aksam alırsınız gardan diye yazmıştı sabah

Gece kahvaltılık yeniyor bizde yine gidimde kaymak falan alim
Oglan seviyo
Eşimde yemeklerden az bişi yemiş (üşenmiştir ısıtmaya) yemek bugünede yeter yarın ilk iftar özenirim

Dün masa için aramışlar
Masada bişi yok aslında 2 minik atık gördüm ben eve gelince ama cok incelediğinde belli oluyo ojeyle kapatırım diyordum
Esimi aramışlar dün masayı değişime gelcez diye
Niyeki dedim
Sen şikayet oluşturmadın mı diyo bana
Yooo dedim ne şikayeti
Adamlar masayı niye değiişecek kimse bilmiyo 😂
Anneme sordum kurulumda o vardı bana bişi demediler diyo
Masa niye değisiyor mechul ben bişi göremedim baska

Slm bacımlar
Elektrikci geldi adam sok oldu nasıl diyo sartel atmamıs Allah korumus dedi
Sartelleri degistirdi
Kabloları degistirdi yakın zamanda detaylı bakılacak tesisata
Suan bi sıkıntı kalmadı dedi
Sartel atsa yanmazdı kablolar sonucta .
Bugun de ölmedik sükür seklinde ilerliyoruz
Yarın arkadasa gitcez Mudanyaya
Bi hediye alayım bari dedim kac sene oldu pandemi falan gidemedik kıza
Linensde güzel indirimler var
Bulut sunumluk diye bisey aldım ayaklı .
Kendime de alacam gidip cok hosuma gitti
Cig köfte icecek falan aldlm
Dünden mercimek yemegi var koci mırın kırın yapar yine mi aynı yemek diye
Ona ıspanak kavurup yumurta kırdık
Yufkacıdan sigara böreği aldm biraz ondan kızarttım ortaya karısık yedik
Kızı göndermiyim diyodum ama bi saat erken alırım dedim
12 de cıkcaz evden
Evin karsıısı zaten dikilit 8 de ayagı zaten.
Mutfagı toplayıp cekildim
Az dinlenip kızı uyutayum.
Geçmiş olsun canın

Back