- 1 Mart 2010
- 44.926
- 114.391
- 1.123
Bişey demedi ama bende abarttım bu aygüle güle kullaneşin cömert birşey demez
2 iphone birden aldı adam peşin bi de biraz fazla şımarıklık oldu benimkide
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bişey demedi ama bende abarttım bu aygüle güle kullaneşin cömert birşey demez
Komşunun ısrarı çok yersizİyi geceler canımlar,
Bugün sabah arabayı okulun oradaki otoparkta yer bulunca bıraktım. Eve yürüyerek döndüm. 21 saat aç kaldım ama kilo veremiyorum. Yürüyüşsüz olmuyor.
Eve geldim işlerimi hallettim.
Komşum bende bugün araba yok okul çıkışı bizi de alırmısın dedi.Yürüyerek gideceğimi söyledim. Çıkmadan 1 saat önce mutfağı süpürüyordum. Komşum kahveye gel buradan çıkarız dedi. Robotu sil süpür ayarladım mutfağa bıraktım.O devam etsin işime, ben kahveleri içeyim
Aslan burcu rahatlığı
Okuldan çocukları aldık. Dönüşte onun oğlu bize gelmek istedi yol boyunca söyleyince ben de gelsin dedim. O da olmaz acıkmıştır yemek yesin falan sonra gelir dedi. Ben de sonra da Elanın ödev saati geliyor dedim.
Çünkü ben okuldan gelince bir dinlenme süreci yapıyorum. Hemen ödev sıkabilir diye düşünüyorum.
Ödevlerini yapsınlar konuşuruz dedi. Tamam dedim. Bizim ödev bitti. Babası geldi yemek yedik. Toparladım vs.Ela da kuzeniyle görüntülü konuşuyordu. Komşum mesaj göndermiş.ödevler bittimi diye. Saat 9 a 20 var. Ben de haber vermedim çünkü o saatten sonra göndereceğini düşünmedim.uyku saatleri yaklaşıyor. O saatte gerek yok bence.
Biraz da mesajı geç görmüşüm.
Söyledim bitti ödev koci geldi yemek yedik. Şimdi de kuzeniyle görüntülü konuşuyorlar.sonra da uyku saati geliyor dedim.
Belki çok kuralcıyım ama hafta içi bizim uyku sürecimiz şöyle saat 9 ila 9:30 arası uyku saatimiz geldi diyorum. Diş fırçala kitap oku kitap okut saat 10 u buluyor uykuya dalması. Bazen 10:30 u da buluyor.bu bile geç saat.
Uyku saatinden asla ödün vermiyorum.
Neyse en son komşum dedi hani Elalara gidecektim diye ağladı 5 dk kapıdan görse olurmu dedi. Saat 9:20.. yok canım uyku saatleri geldi. 5 dk görse ne olacak vakit geçirmeyeceklerki, yarın okul çıkışı gelsin dedim.Ne diyeyim ağladı dedi bir 5 dk dan ödün vermedim ama bence alışılmasın bu duruma daha iyi diye düşünüyorum.
Çocuklar da alışır o da iyi olmaz. Çok mu katı düşünüyorum kızlar. 5 dk yarım saate çıkıyor.
Neyse yarın görüştürürüm.
Bugün Elanın odasında yattım.
Dün gece yarısı uyandım. Tabi kocinin uykusu kaçmış seseTekrar adam gibi dalamadım dedi. Ben de yat odanın kapısını kapat uyu dedim ne diyeyim :)
Valla bu adamın tık sese uyanması beni benden alıyor. Odada koltukta o kadar sesi duymaz uyur. Ama yatak odada uyuyunca her sesi duyar. Harbi bu bence psikolojik.
Gece gece tekrar kalkmayayım diye sütü de mayaladıEla uyuyunca kalkıp sütü mayalayacaktım, mayaladı. İnşallah tutar bakalım
![]()
Bereketli olsun ablaYaşadığım yer doğduğum yer burayı çok seviyorum ama bu su kesintileri artık çok fazla geceden kesmişler suları mübalasız haftada en az 2-3 kesiliyor sabaha gelir diyerek yatağa yattım sabah hala sular yoktu. Evde olan sularla ev halkını gönderdim nasıl canım sıkkındı evi topladım nevresim değişitirdim elektrikli süpürge yaptım akşamdan dondurucudan yazdan hazırladığım patlıcanları çıkardım. Karnıyarık yapmak için ama yapamadım hazırlandım hem alışverişim vardı hemde paramı hazır etmiştim önce sarrafa uğradım yarım altın aldım 11 600 tl ordan baharatçıya zencefil-zerdaçal aldım ordan mandıraya iki çeşit lor, süt aldım fırına uğradım iki tane büyük ekmek aldım ellerim doldu markete de girdim kefir ve kızıma yoğurt aldım ev yoğurdunu yemiyor bu ara neyse eve çıktım ama nefes nefese sular gelmiş çok şükür dedim aldıklarımı yerleştirdim biraz soluklandım önce karnıyarıkla başladım süt pişirdim küçük bir kavanoz yoğurt mayaladım kahvaltımı bu gün öğlen yemeği saatinde yaptım çok geç oldu mutfak topladım şimdi çayımı aldım size geldim. Hiç param kalmadı bu akşam eşim verecek bugün de hiç kredi kartı kullanmadım hep nakit harcadım.
Teşekkür ederim Dimplem. Daha fazlası sizlerin olsun.Altınınız bereketli olsun![]()
Hayırlısı olsun şimdiden iyi tatiller ailecek çok mutlu olun çokca anınız olsun.Selam kızlar
Bugün yine rutin aynı
Sabah ortalığı toplarladım
Çamaşır yıkadım
Duş aldım
Görüşmem vardı onu hallettim
Ramazanda biraz mola vereceğim
Yorucu olmasın
Çok şükür güzel kazanıyorum
Şuan tatil parasını attım
Ama oradan harcamak istemiyorum
Eşim zam alacakinşallah
Dedim aşko senin maaşı ezeriz
Bendeki paradan şahsi harcama yaparım
Altın takı alırım veya diyorum ki telefonu bir üst modeli ile değiştirsem mi?
Şimdi eşim zıplar benimkini de değiştirelim der
Yani değişmesem 10 yıl gider
Zaten iki yıl oldu iPhone 13
Ama 10 yıl sonra değişmek daha maliyetli
Bilemedim
Otel işi ok
Akşam dayanamadım aradım
Hacı hayırdır? Dedim
Bir dönemedin
Adam demez mi?rezervasyon ok misafirim vardı. Dönemedim
En kötü kendi odamızı veririz.
Günahını mı? Aldık ne
5. Gün için hiç aklımda olmayan bir şehire rezervasyon yaptım
Ramada grubu ama yinede bin tane soru sordum
Depremi? Yangın merdivenini
İnsan korkuyor
En azından kafam rahat etti
Sonra kalktım odaya doğru ben gidip valiz hazırlayacağım dedim
Çocuk da şaşkın bir şekilde anne emin misin? Dedi..
Kesin deli demiştir![]()
Bende aynısını yapardım hafta içi benimde kurallarım böyleydi inan bir kez müsamaha göstersen arkası gelir Yedirenkim.İyi geceler canımlar,
Bugün sabah arabayı okulun oradaki otoparkta yer bulunca bıraktım. Eve yürüyerek döndüm. 21 saat aç kaldım ama kilo veremiyorum. Yürüyüşsüz olmuyor.
Eve geldim işlerimi hallettim.
Komşum bende bugün araba yok okul çıkışı bizi de alırmısın dedi.Yürüyerek gideceğimi söyledim. Çıkmadan 1 saat önce mutfağı süpürüyordum. Komşum kahveye gel buradan çıkarız dedi. Robotu sil süpür ayarladım mutfağa bıraktım.O devam etsin işime, ben kahveleri içeyim
Aslan burcu rahatlığı
Okuldan çocukları aldık. Dönüşte onun oğlu bize gelmek istedi yol boyunca söyleyince ben de gelsin dedim. O da olmaz acıkmıştır yemek yesin falan sonra gelir dedi. Ben de sonra da Elanın ödev saati geliyor dedim.
Çünkü ben okuldan gelince bir dinlenme süreci yapıyorum. Hemen ödev sıkabilir diye düşünüyorum.
Ödevlerini yapsınlar konuşuruz dedi. Tamam dedim. Bizim ödev bitti. Babası geldi yemek yedik. Toparladım vs.Ela da kuzeniyle görüntülü konuşuyordu. Komşum mesaj göndermiş.ödevler bittimi diye. Saat 9 a 20 var. Ben de haber vermedim çünkü o saatten sonra göndereceğini düşünmedim.uyku saatleri yaklaşıyor. O saatte gerek yok bence.
Biraz da mesajı geç görmüşüm.
Söyledim bitti ödev koci geldi yemek yedik. Şimdi de kuzeniyle görüntülü konuşuyorlar.sonra da uyku saati geliyor dedim.
Belki çok kuralcıyım ama hafta içi bizim uyku sürecimiz şöyle saat 9 ila 9:30 arası uyku saatimiz geldi diyorum. Diş fırçala kitap oku kitap okut saat 10 u buluyor uykuya dalması. Bazen 10:30 u da buluyor.bu bile geç saat.
Uyku saatinden asla ödün vermiyorum.
Neyse en son komşum dedi hani Elalara gidecektim diye ağladı 5 dk kapıdan görse olurmu dedi. Saat 9:20.. yok canım uyku saatleri geldi. 5 dk görse ne olacak vakit geçirmeyeceklerki, yarın okul çıkışı gelsin dedim.Ne diyeyim ağladı dedi bir 5 dk dan ödün vermedim ama bence alışılmasın bu duruma daha iyi diye düşünüyorum.
Çocuklar da alışır o da iyi olmaz. Çok mu katı düşünüyorum kızlar. 5 dk yarım saate çıkıyor.
Neyse yarın görüştürürüm.
Bugün Elanın odasında yattım.
Dün gece yarısı uyandım. Tabi kocinin uykusu kaçmış seseTekrar adam gibi dalamadım dedi. Ben de yat odanın kapısını kapat uyu dedim ne diyeyim :)
Valla bu adamın tık sese uyanması beni benden alıyor. Odada koltukta o kadar sesi duymaz uyur. Ama yatak odada uyuyunca her sesi duyar. Harbi bu bence psikolojik.
Gece gece tekrar kalkmayayım diye sütü de mayaladıEla uyuyunca kalkıp sütü mayalayacaktım, mayaladı. İnşallah tutar bakalım
![]()
Teşekkür ederim Babym daha fazlası sizlerin olsun.Bereketli olsun abla![]()
Büyük geçmiş olsun Babym. Allah korumuş yaptığın iyilikler korumuş sizi.Sabah sabah yine Allah korudu bi olayla günü actım
11.30 falan camasır atayım dedim calısmadı makina
Kociyi aradım konusurken bakındım etrafa termosifonun kabloları yanmıs kül olmus
Nasıl ne ara yandı hic anlamdım
Pazar günü holde yanık kokusu var farkettin mi demistim aama yoktu yanık falan
Camasır aynı yere baglı onu calıstırıyprm 2 gündür ondan mı oldu ne ara oldu hic anlamdım
Allah korusun gece unutsak termosifonu acık kalıyo cünkü koci gece uyuyakalıyo acıp
Yanarmısız![]()
Çok geçmiş olsun baby ucuz atlatmışşsınız verilmiş sadakanız varmışSabah sabah yine Allah korudu bi olayla günü actım
Kociyi aradım konusurken bakındım etrafa termosifonun kabloları yanmıs kül olmus
Camasır aynı yere baglı onu calıstırıyprm 2 gündür ondan mı oldu ne ara oldu hic anlamdım
Allah korusun gece unutsak termosifonu acık kalıyo cünkü koci gece uyuyakalıyo acıp
Yanarmısız![]()
Saolasın canm valla öyleÇok geçmiş olsun baby ucuz atlatmışşsınız verilmiş sadakanız varmış
Saolasın ablamTeşekkür ederim Dimplem. Daha fazlası sizlerin olsun.
Hayırlısı olsun şimdiden iyi tatiller ailecek çok mutlu olun çokca anınız olsun.
Bende aynısını yapardım hafta içi benimde kurallarım böyleydi inan bir kez müsamaha göstersen arkası gelir Yedirenkim.
Teşekkür ederim Babym daha fazlası sizlerin olsun.
Büyük geçmiş olsun Babym. Allah korumuş yaptığın iyilikler korumuş sizi.
Çok geçmiş olsun canım,Sabah sabah yine Allah korudu bi olayla günü actım
Yanarmısız![]()
EheheheehheeeGünoo
Alyanın isilik gibi oldu vucudu dün dra götürdüm 2 tane merhem verdi alerjimgibi duruyo ama pazartesi gelin kontrole dedi
Uyuz salgını varmıs Allahım bi o eksikti
Senisti kremlerle aksmdan beri
Koci de de var dedimki bu ikisi sucuk cok yiyolar olabilir mi?Baharatlı olabilir dedi
Esinle yan yana geliyor musunuz diyo kadın bana
Evet aynı evdeyiz bayagı yakınız dicektiö
Uyuz olsa sana da gecerdi dedi
Ordan cıktık kvdeme ugradık kahve icip eve geldik
Yufka aldım marketten gelince gözleme yaptm kızla bana
Kpci pazar yapmıs üzerine geldi ona da pisirdik
Yemekten sonra tutturdu kek yapsanıza
Valla dedim hic yapamıcam gece gece
Yarın yaparımmdedim
Yıgdım önüne atıstırmalık cay demledim
Kızı uyuttum dizi izledim uyumusum
Benim eşim de teyzelerinden böyle alışmıştı, donuna kadar ayağına getiriyorlardıGünooo
Çay suyu bekliyorum
Yeminle sunun için bile bi sevap tik falan olmalı ama bana ya
Kac tane arkadasım var hatta dün kuzenlede konuştuk hiç biri eşlerinin gittiğinden haberleri bile olmuyormuş ben yıllardır caysız kıyafetini hazırlamadan (corabına kadar) hiç yollamadım neredeyse (doğum zamanları hariç)
Adam küstüm ya artık kıyafetini kendin alırsın diyorum yerini bilmiyorum ki diyo lüxe bak
Nasıl hazıra hep alıştırmışsam adam dolapta yerini bilmiyor
Ara bul dedim baktım dökecek hepsini bana extra iş cıkacak hazırladım yine
Sunun için bile ayrıca sevap point istiyorum amin.
Adam sırf şu lüxlerinden ödün vermemek için bile naparsam bana hayır diyemiyor olabilir
Yapmak istemesem bile yıllardır alarmsız tık 7 de ayaktayım kurulmuş saat gibi oldum
Bana rutin artık.
İş çok bugün ve galiba agrı kesiciyle güne başlıcam vücudum kırılıyor
Yoksa işler bitmez
Tek artısı yemeğim var şu bile güne 100puan vermem için yeterli sebep bana
Geçmiş olsun canınSlm bacımlar
Elektrikci geldi adam sok oldu nasıl diyo sartel atmamıs Allah korumus dedi
Sartelleri degistirdi
Kabloları degistirdi yakın zamanda detaylı bakılacak tesisata
Suan bi sıkıntı kalmadı dedi
Sartel atsa yanmazdı kablolar sonucta .
Bugun de ölmedik sükür seklinde ilerliyoruz
Yarın arkadasa gitcez Mudanyaya
Bi hediye alayım bari dedim kac sene oldu pandemi falan gidemedik kıza
Linensde güzel indirimler var
Bulut sunumluk diye bisey aldım ayaklı .
Kendime de alacam gidip cok hosuma gitti
Cig köfte icecek falan aldlm
Dünden mercimek yemegi var koci mırın kırın yapar yine mi aynı yemek diye
Ona ıspanak kavurup yumurta kırdık
Yufkacıdan sigara böreği aldm biraz ondan kızarttım ortaya karısık yedik
Kızı göndermiyim diyodum ama bi saat erken alırım dedim
12 de cıkcaz evden
Evin karsıısı zaten dikilit 8 de ayagı zaten.
Mutfagı toplayıp cekildim
Az dinlenip kızı uyutayum.