• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günoo
Dün koci gelince attım kendimi sokaga
Kargom vardı onu verdim
Bime ugradım lavas,meyveli yogurt,donuk patates ,kraker gibi ne varsa saglıksız almıs gelmisim 375 tl orda baydım
eve geldim mac var dediler
Kız tabi 9 da uykum var dedi gittik uyuttm
Dizim vardı cay demlemşstim
Derken patso perilerim geldi gece gece
aİrfreye attım patates lavasa sarıp yedik koci benden fazla yedi tabi:D
Patates beni en mutlu eden sey suara valla
zaten reglim gelmedi sisim pazar gelmesi lazımdı havalardan sastı o da herhlade
Bugun biraz buzdolabı silme planım var
Dün aksm üstü bosalttım bayagı
Silmesini yaparım bugun
Cmrtsi mutfak dolaplarımı sildim iç dıs iyi oldu ramazanlık.
Camlar bekliiyor kocamı valla
Suuan mental saglıgım müsait değl cam silmeye
Yemek tavuk dünyası yaparım bugn.

Canım bana T Tutunamayanlar777 arkadaşımızın önerdiği "Denemediğim yol kalmadı" isimli bir kitap vardı. Ben 3 yaşındayken okumuştum. faydasını gördüm. Okumak istersen tavsiye ederim
Benim kızım da çok inatçı ,krizleri çok oluyordu hala da oluyor arada,6 yaştan bildiriyorum 😁 O kitap ,oyuncu ebeveynlik ve damsız disiplin kitapları benim işime yaramıştı. Krizleri oyuna çeviriyoruz.
Mesela geçen gün kızımdan influrenza için sürüntü testi alacaklardı ve hastanede benim kıza parmak ucuyla dokunsalar ortalığı yıkıyor, bizim için hastanede her işlem olay. Ben de sürüntü testini duyunca başladım hayır olamaz ya kızıma a niye kolay test yapıyorsunuz, ondan kan alın zor test yapın diye konuşmaya. Benden kan alındı geçen gün bana zor test yapıldı ,ona da yapın diye böyle protesto eder gibi başladım konuşmaya. O kıkır kıkır gülüyor, ben böyle kan testi yapın zor olsun diyorum hemşire hayır sadece size zor test o torpilli ona kolay test falan dedi. O arada aldılar gitti sürüntüyü. Bunun gibi devamlı oyuna çevirmek işe yarıyor evet zor ama krizi yaşayıp gerilmekten daha kolay oluyor. Özellikle böyle kendimizi güçsüz gösterince kıkır kıkır gülüyorlar.

Benim kızım da çok inatçı ,krizleri çok oluyordu hala da oluyor arada,6 yaştan bildiriyorum 😁 O kitap ,oyuncu ebeveynlik ve damsız disiplin kitapları benim işime yaramıştı. Krizleri oyuna çeviriyoruz.
Mesela geçen gün kızımdan influrenza için sürüntü testi alacaklardı ve hastanede benim kıza parmak ucuyla dokunsalar ortalığı yıkıyor, bizim için hastanede her işlem olay. Ben de sürüntü testini duyunca başladım hayır olamaz ya kızıma a niye kolay test yapıyorsunuz, ondan kan alın zor test yapın diye konuşmaya. Benden kan alındı geçen gün bana zor test yapıldı ,ona da yapın diye böyle protesto eder gibi başladım konuşmaya. O kıkır kıkır gülüyor, ben böyle kan testi yapın zor olsun diyorum hemşire hayır sadece size zor test o torpilli ona kolay test falan dedi. O arada aldılar gitti sürüntüyü. Bunun gibi devamlı oyuna çevirmek işe yarıyor evet zor ama krizi yaşayıp gerilmekten daha kolay oluyor. Özellikle böyle kendimizi güçsüz gösterince kıkır kıkır gülüyorlar.
Bende bebekliğinde aklı ermeye başlayınca aşıyı anlatmıştım. Çok azcık acıyor iğne batıyor gibi. aşı anında dikkatini başka şeye topladım. Ağlamayınca hemşire oldukça şaşırmıştı😁
Tabi geçen yıl malesef eşimin ani kaygılarıyla iğne batacağı anda gözleri doldu. Neyse sonraki hastane konularımızda sen durma içerde dedim. Rahatça atlattık :)
Kitap olarak öğretmeninin önerdiği bir kitap var elimdeki kitap bitince ona başlayacağım. Kitabın ismi yetişin çocuklar.
Elanın inadı krizleri yok fakat yapma dediğim tehlikeli şeyleri gözümün içine baka baka yapıyor. Son çare yaptığı şeylerin tehlikelerini anlatıyırum.örnek olarak yaşadığı olayları anlatıyırum

Dramsız disiplin kitabın adı,yanlış yazmışım.

Bu sabah ilk defa uyanıp tekrar yattım uyumadım ama yatakta uzandım saat sekizde kalktım artık eşimle ikimize kahve yapmadan canım birkaç gündür pişi istiyordu hamuru tuttum dinlenmeye bıraktım kahvelerimizi içtik sonra çayı demledim eşim kahvaltı masasını hazırladı döke saça nasıl kızıyorum anlatamam artık birşey demiyorum çünkü kendime zararı oluyor bildiğiniz beceriksiz Allahım diyorum ben bu beceriksizin nesini beğenmişim gerçekten aşkın gözü körmüş benim de kör tarafıma geldi sana yardım edeyim diyor yok elleme ben yaparım diyorum sen odaya git tv seyret diyorum neyse pişileri pişirdik oturduk biraz fazla kaçırdım ama canım çok istiyordu. Çamaşırları topladım kuruyanları katladım kurumayanları petege serdim mutfak topladım. Birazdan pazara gideriz Doğalgaz 2585 tl Su 1780 tl geldi elektriki bekliyoruz oda ne gelicekse artık çok tutuyor faturalar cep telefonları internet valla bu ay coştular. Ben tasarrufu nerden nasıl yapayım. Akşama eşimle dışarıda yicez evlilik yıldönümümüz kendi başımı yaktığım yılın dönümüzü kutlucaz. Neyse kızlar buraya da yazmasam içimde kalıyor kızlarıma söyleyemiyorum babalarına bileniyorlar sizlerin kafasını şişiyorum buradan. Harcaması bol bir gün bizi bekliyor pazardan sonra markete gidicez.
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice yıllara😊

Bugün herkese kahvaltı hazırlayıp gönderdim kızım yememiş hepsini oturdum onun yemediklerini ben yedim. Kahvaltımı yapmış oldum toz aldım derle topla düzenle yaptım mutfak toplandı sonra market yaptım kıyma aldım porsiyonluk ayırıp buzdolabına koydum.hazırlandım kızlarla buluştum yedik içtik sohbet ettik haftaya ramazan ben ve diğer arkadaşım tutamıyoruz benim ve onun süreklilik olan ilaçlarımızdan diğer arkadaşımız tutuyor buluşmayalım dedim bazen böyle oluyorum canım istemiyor muhakkak beynimde bir takıntım bir rahatsızlık var ve adını koyamıyorum ama bir süre ara verip görüşmeyince daha iyi hissediyorum kendimi gidince mutlu ayrılıyorum bazen gerçekten sıkıcı olabiliyor. Neyse günün güzel yanı iyi vakit geçirdim sonra eşimin hesabıma attığı parayı çektim eve geldim bu gün yine harcadım birgün şuaraya yazıcam bu günde harcamasız gün diye inşallah. Geçen alışverişimde atlet külot takım aldım atletler bir tık büyük bile geldi ama sık yıkanınca küçülüyor onları beğendim ama külotları çocuk külodu gibi neyse vericem onları ihtiyaç sahiplerine eşime söylemedim söylesem öyle çok konuşur ki uzatır da uzatır alıp alıp veriyorsun diye başlar. Dün başka sipariş verdim bakalım bunlar nasıl gelicek. Akşama çorba kurufasulye pirinç pilavı mevsim salata brokoli ayran tatlı var yeterli.

Benim arkadas gibi alcan cocugu aksma kadar fellik fellik kapı kapı gezcen fmfdmdfm
Bence tek cozumu o:D
kıza hak verdim:Ddd
Arada büyür iste
Kız alırlar mı bizi eve acep devrilcek enayi bulsam öyle arkamdan konussun bak sıkıntı yok ama hayır demesin hep ben gidim o gelmesim varsa konum at

Selaaammm
Eşimle yine bozugum bir geliyaaa bir gidiyaaa bende 😂
Anlatmıcam artık yine maalesi anladınız beni
Ama naptım kartımı actırdım asın bayrakları
10binin ekmegine kan dogradım
Mesajlar üst üste gitmiştir akıllanmıyor yiğidimm🥱
Yoruldum alışveriş yaparken parmaklarım agrıdı dicem aksama
Es verdim gece devam edicem kaldıgım yerden

Kafam okadar dağınık ki sabah sıra aldım sıram gelmeden nakit işlemi olmayan varsa alim dedi hoop uctum kıimliğimi cıkardım eee ne ee dedim sizin değil sanırım kimlik dedi (15 yasından güccükde değilsindir dedi demek🫣)
Alyanın kimliğini alıp cıkmışım kafam öyle gidik
Dedim evim yakın sırama kadar gidim gelim
Ve sıra gelmeden kımliği aldım geldim
Hallettim
Sonra arkadasıma kahveye gittim ben kahve dedim o kahvaltı hazırlamış
Giderkende mesrubat kahve kek falan aldım
Yedik içtik dertleştik
Masa gelmiş kurulcaktı annemi aradım masayı kurdurdum
Halam yarın gidecek daha dogrusu kuzenimle eşi gelip alacaklar o da kahvaltıya gelirim dedi
Ev son 2 haftadır hiç boş kalmadı uzunca bir süre insan görmek istemiyorum
Hemen evi süpürdüm, yemek yaptım, evi sildim
Toz aldım
Eksiklerim vardı markete cıktım
Dus aldım
Daha börek yapcam banyo silincek

Cok güzel ciciler aldım kıyafet diil ama olsundu
1.600tl saat aldım kendime hiç yokmuşcasına
Gold catal bıcak seti aldım
Adnan Ziyagil ‘e altın varaklı sofralar kurucim ramazanda asdfghhjjjjkk

Hadi ödev yapalım demeden ödeve oturacağı günleri ben ne zaman görürüm acaba😅
Geçen hafta sonu tam uykuya geçeceğiz. Kalan ödevini almış yapmaya başlamıştı.
Şevkini kırnamak için 1 sayfayı yapmasına izin verdim😁 tam uyku saati ödev sevdası da ne bileyim😂
Annene geçmiş olsun canım
Bizimki de aynı
Uyku saatini uzatmak için
🤣🤣

Selaaammm

Kafam okadar dağınık ki sabah sıra aldım sıram gelmeden nakit işlemi olmayan varsa alim dedi hoop uctum kıimliğimi cıkardım eee ne ee dedim sizin değil sanırım kimlik dedi (15 yasından güccükde değilsindir dedi demek🫣)
Hallettim
Yedik içtik dertleştik
Halam yarın gidecek daha dogrusu kuzenimle eşi gelip alacaklar o da kahvaltıya gelirim dedi
Toz aldım
Dus aldım

Güle güle kullan canım
Eşimde bana doğum günü hediyesi aldı 🙈 vurdeyince öldürür ziraa

Eklentiler

• 27e37a03-f6ef-4583-b40c-9eb908d040ae.jpeg
    27e37a03-f6ef-4583-b40c-9eb908d040ae.jpeg
    252,2 KB · Görüntüleme: 97
Bayram için otel rezervasyonu yaptırıyorum
Birinci otel sorunsuz yaptı
Ama ikinci otel güya tanıdık
Güya ailemiz falan filan
En son eylülde 2.500 TL kaldık
Dün fiyat gecelik 6.500 TL verdi
Bende çok artmış dedim 5.750 dedi sonra 5.500 dedi
Bende 4.500 yazdım
Çok düştünüz dedi 5.000 olsun dedi

Bayram dedi
Bende geçen de bayram da kaldık dedim
Sonra maj kesildi
Akşamda yazdım cvp yok
Bekliyorum sinir oldum

Oysa diğer otel üç kişi için 3.750 verdi her ikiside tatil bölgesi yani
Sinir oldum

bu otelin sahibi bizden sürekli yardım adı altında para iste bende hep gönderdim
En son o kadar sık isteyince açıkçası dedim ki burada baktığım başka aile var
Çünkü sürekli istenmez yardımda olsa
Bence buna bozuldu veya günahı boynuna indire gandi yaptı hep paraları
Şimdide fiyatı yükseltti
Yani senin otelinde kaldık diye samimiyeti kullanmak nedir?
Eşimin eli açık iyi niyetli ondan hep ben takip ederim
Eşimde en son yine isteyince cvp vermemiş.
Bizde otelin konumu rahat diye tercih ettik
Yarında yazmazsa başka otel buldum oraya kaydıracağım
Eşimde diyor ki 7.000 ver geceliğine başka yerde kalalım 🤣🤣🤣
Delirme dedim 🤣🤣

Selaaammm

Hallettim
Yedik içtik dertleştik
Toz aldım
Dus aldım

Güle güle kullan bacımsu aldıkllsrını🥳

Ayy ben istediğim 84 parca catal kasık takımınıda aldım 🫣
Adam kartları komple kapatmaz insAllah amin
Hiç elimin ayarı yok kızıncada
Ama okadar altın aldım bunları harcamakda benim hakkım.
Bu sene bilezik yapcam daha bu harcamalar sayılmasın🤭
Morali bozuk 2 telefon aldık idare edelim lütfen bu ay diyordu en son.
En son ozaman duyuldu sesi zaten daha ses yok :)

Neyse masayı begendim darlamadı salonu baya evham yapmıştım

Hello bacımlar
Sabah kızı okula bıraktım
Market yaptım
Kahvaltı hazırladım kendime
12 de gittim aldım
Aksm yemegine tavuklu çökertme kebabı yaptım
Koci ramazanda da yapalım bunu cok iyi olmıs dedi etle yapcm ramazanda
Kızla etkinlik kitabından yaptık biraz
Su gel da 50 tl karacakaya da ondan almaya gittiler yemekten sonra
Bkmden kalem seti almıslar anneme de baklava alalım ama yesil sever annem demis baklava aldırmıs adamA😅
Aferin kızım arada annene de calıs dedim😅

Back