- 21 Ağustos 2015
- 31.623
- 95.776
- 598
- 37
Canım devlet okullarında da var etüt ama tam gün okullarda var. Öğlenci sabahçı olan okullarda yok.Devlette yok etüt diye biliyorum ama
Bazı iyi muhitteki tercih edilen devlet okullarında müdürün inisiyatifi ile öğle yemeği ve akşam etüdü,kulüp çalışması oluyor. Ücret karşılığında. Ya da özel etüd merkezleri var ,okul çıkışında servisle öğrenciyi alıyor okuldan, öğlen aldıysa(yarım gün okullarda)yemek, 2.40 gibi aldıysa ( tüm gün okullarda) ikindi atıştırmalığı veriyor. Sonra ödevleri yaptırıyor , ingilizce dersi falan oluyor kurs gibi sen çocuğu ordan alıyorsunDevlette yok etüt diye biliyorum ama
Sagol canım
Dimplem benim kayınvalidem öyle herkese neyi var neyi yok anlatıyor ben bizim sahip olduklarımızı anneme-babama bile söylemiyorum. Çünkü diğer kardeşlerimin durumu malum önceden aldıklarımızı söylüyorduk biz mutluyuz onlarda mutlu oluyorlardı ta ki annem diğer çocuklarımda keşke sizin gibi birşeylerin sahibi olsalar deyinceye kadar. Kayınvaliden yaşı itibari ile daha olgun davrana bilir tabi ki siz evlatlarısınız sizin yanınızda bu tapular benim diyebilir ama kocasına laf sokması benim nacizane fikrim çok da uygun olmamış. Zor insanlara mı denk geldik bizler diyorum bazen.Selam kızlar
Dün kayınvalideye gittik
Yine formundaydı ama ben gayet sakindim
Oturdum yedim içtim geldim
Ev kalabalıktı bizim ki coştu
Kayınpedere laf soktu işte beni artık kovamıyor tapuları bana yaptı dedi
Dedim içimden Allah akıl fikir versin
Orada üzerine yapılan tapuları şıpladı
Eşime de sabah dedim
Akşam ki tapu olayını duydun mu? Diye
o da iyice delirdi bu kadın dedi
sormadım ne tapusu diye banane
Dünyayı alsa ne olur? Hayatı yaşamadıktan sonra.
Bacım bu sene terazi burcuda vardı sansı dönen bişiler oldu tam ne oldu çözemedimde :)Selam kızlar
Sabah kalktım
Ortalığı topladım
Pırasa pişirdim
Yoğurt mayaladım
İzmir köfte için köfte hazırladım
Tarhana ısladım
Akşam pilav yaparım
Hoşaf yaptım
Dondurucuya temizledim
Kahvemi içtim
Biraz dinleneyim
Öğleden sonra görüşmem var
Sonra çocuğu okuldan alacağım
Az sonra bizimkilerle telefon görüşmesi yaparım
Çamaşır kurusaydı toparlayacaktım
Yarına kaldı artık
Dikkat çeken düşman çeker derlerDimplem benim kayınvalidem öyle herkese neyi var neyi yok anlatıyor ben bizim sahip olduklarımızı anneme-babama bile söylemiyorum. Çünkü diğer kardeşlerimin durumu malum önceden aldıklarımızı söylüyorduk biz mutluyuz onlarda mutlu oluyorlardı ta ki annem diğer çocuklarımda keşke sizin gibi birşeylerin sahibi olsalar deyinceye kadar. Kayınvaliden yaşı itibari ile daha olgun davrana bilir tabi ki siz evlatlarısınız sizin yanınızda bu tapular benim diyebilir ama kocasına laf sokması benim nacizane fikrim çok da uygun olmamış. Zor insanlara mı denk geldik bizler diyorum bazen.
Bereketli olsun yatırımınızDışarıda sessiz sessiz yağan güzel bir bereket var nasıl güzel bir hava temiz ve soğuk bana iyi geldi. Ev mislendi temizlendi nasıl seviyorum bu temizlik kokusunu yemekler yapıldı çorba pişirildi tas kebabı mercimek çorbası mevsim salatası ayran ve sütlaç çok şükür. Eşim aradı bu ay ki birikimimizi yapmış bir tane yarım altın ve 100 dolar çok şükür yine de ödemelerden sonra iyi yapabildik diyorum. Bende haftaya gidip altınımı alırım kendime ait olan birikim ile yapınca fazla sahipleniyorum benimsin diyorum. Dinleniyorum bu gün kendimi çok hırpaladım yapmadan da duramıyorum yarına da bulurum yapıcak birşeyler ama kızlar fena kilo aldım nasıl vericem bilmiyorum güzel yiyorum kısmam lazım.
Sizinle bir çok konuda aynı fikirdeyimDimplem benim kayınvalidem öyle herkese neyi var neyi yok anlatıyor ben bizim sahip olduklarımızı anneme-babama bile söylemiyorum. Çünkü diğer kardeşlerimin durumu malum önceden aldıklarımızı söylüyorduk biz mutluyuz onlarda mutlu oluyorlardı ta ki annem diğer çocuklarımda keşke sizin gibi birşeylerin sahibi olsalar deyinceye kadar. Kayınvaliden yaşı itibari ile daha olgun davrana bilir tabi ki siz evlatlarısınız sizin yanınızda bu tapular benim diyebilir ama kocasına laf sokması benim nacizane fikrim çok da uygun olmamış. Zor insanlara mı denk geldik bizler diyorum bazen.
Şanslı para sizdeBacım bu sene terazi burcuda vardı sansı dönen bişiler oldu tam ne oldu çözemedimde :)
Ben kızlarıma bile söylemiyorum sadece buradan sizlere yazıyorum. Ben de hiç kimseye söylemek istemiyorum canım sıkılıyor sonra kendime kızıyorum böylesi iyi herkeste herşeyi bilmesin.Dikkat çeken düşman çeker derler
Bende hem maddi hem manevi anlamda kimse bişeyimi bilsin istemiyorum
Anneme zaten cok oldu anlatmayalı
Arkadaslarımada söylemiyorum
Bileklikti kolyeydı zattn görunuyorda yeni bileziklerimi kimse bilmiyor
Annemde en son 5tane diye biliyordu söylemem asla
Yenilerden takarsamda modelini degiştim diyorum hepsini takmadığımdan bilmez.
Ben artık seyide fark ettim kimseye bişey anlatacak mecalimde yok daha
O asaletiniz sevgili Dimplem, ben de üstüme vazife olmayanları ne sorarım ne de arkasını ararım karşımda kine o zevki asla tattırmam. Eşimin sülalesi artist gerçekten kendi çaplarında bayağı ünlüler düğüne falan gideriz onlara nasıl ilgi alaka var bir görseniz ben sadece selamlaşırım kendimi gidip tanıtmam bile sonuçta sanatçı kaprisleri var. Çekemem ben dizilerini bile seyretmiyorum.Sizinle bir çok konuda aynı fikirdeyim
Ben kendi aileme bile son dakika söylüyorum
Aldık, gidiyoruz
Kim olursa olsun olmaz diye düşünüyorum
Kayınvalidem gerçekten saçmaladı
Bir şey daha yaptı o akşam gerçekten sakinliğimden ben korktum
Çünkü ben intikam soğuk yenilen bir yemek diye düşünüyorum
Kendi kendime dedim ki sen az görüş ve hiç oralı olma kudursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?