• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bugün kaş aldırmaya gittim iki saat oturmuşum
Sohbet güzeldi
Oradan çıktım doğru çocuğu almaya
Eve geldim tavuklu nohutlu pilav yaptım
Oğlan patlıcanı yedi ama ayıp olmasın diye
Neyse ki tavuklu pilavı ağzı sardı
Yoksa çocum aç kalacaktı

Okul dönüşü yakıt aldım
Zam gelecekmiş
Zaten eşimle ben sıfırlamadan dolduruyoruz
Üstü eksildikçe yakıt alırız
Bu hafta harcamalara dikkat ettim
Darısı önümüzdeki haftaya 🤣

İyigecelr
Aksam üstü birden fellah köfte perileri geldi
Kalktım yaptım birazda buzluga attım😅
Alya yemiyor,koci de yemiyor ramazanda bana cesit olır
Cesaretimi toplasam bi icli köfte yapıp aatasım var aslında.
Annemin bi arkadasının kızı yeni evlenmisti - sene anca oldu bosandı
Bugun de yine cok yeni evli bi ciftin bosanma haberini aldım
Para huzur getirmiyor dicem annemin arkadasının kızı parasızlıktan bosandı
Diğeri de cok para azıttırdı mı naptı
Kızın nisandan sonra aniden babası vefat etti 24 yasında kız daha
Babadan evler kaldı zaten iyidi durumu
Damadın kurdugu ev dısında annesinin yakınında 2.bi ev kurdurdu kız inanmazsınız😅
İlk kez böyle sey duyduk
Annesine yakın olsunmus arada orda da kalırlar diye
Ayrılıyolsrmıs hayırlısı artık
Yoktan evlenen biri olarak herhlade diyorum biz borc harc öderken,birbirimizi yemege zaman kalmadı😅
Hala da borc ödediğimizden satasmıyoruz birbirimize herhalde😅
Bide ben dert olmayayım zatrn bi dünya derdi var diyosun biyerden sonra😅

Dün 1080 tl markette bıraktım mesela 450 tlsi sucuk
Gecen hafta karddsim maca gidiyolat diye bursaspor store girmis sbah 28.000 tl bırakmıs orda gelmisler
Yeminle elle tutulur bisey yok esofman üstü bere hırka falan
Benim dedim 450 tl sucuk icime oturdu sen 28 i nasıl verdin dedim bugun😅
Onun üstüne kac 28 gitti biliyon mu sen diyo bana😅
Acilen para algımı degistirmem lazım 450 tl artk 100 tl gibi
Pahalı degil sen fakirsin diyorum kendime😅
Nwsıl asıyonux bu markette bırakılam binlikleri ya😭

Gecen hafta karddsim maca gidiyolat diye bursaspor store girmis sbah 28.000 tl bırakmıs orda gelmisler
Selam baby kardesinler ne iş yapıyorlar ?
2 parça bisey 1000 tl
Eskiden maaşlı günlerimde markete gider hiç fiyat bakmaz atardim sepete 😂
Simdi maaşım yok 6 ay daha uzattim ücretsiz iznimi.
Dikkat ediyorum harcamama
Nakitimi de altına bastım
Altındı dolardı bozmak istemiyorum 😅

Selam baby kardesinler ne iş yapıyorlar ?
2 parça bisey 1000 tl
Eskiden maaşlı günlerimde markete gider hiç fiyat bakmaz atardim sepete 😂
Simdi maaşım yok 6 ay daha uzattim ücretsiz iznimi.
Dikkat ediyorum harcamama
Nakitimi de altına bastım
Altındı dolardı bozmak istemiyorum 😅
Dokuma fabrikaları var ufak caplı.kendi isleri.

Günaydınnn
Cocugum 22.00 da yatıyor ama 8.30 da ayakta
Bakın pazartesi de tatil derlerse,bakkala diye cıkar dönmem eve😃
Yumurtalı ekmek istedi airfreydr onu yaptım
Tavuk attım haslaamya ,tavuk suyu corba yaaparım yarına da kalır
Alya yemez onu ona nohutlu tavuklu pilav yaparım.
Kahvaltıdan aksm yemegini düsünüyoruz.
Temu kargomuz bu sefer gecikti 18 günde dagıtıma cıkmıs sükür
Bi sepet daha yaptm ama ay basında alırım
2 li celik fırın tepsisi istiyorum onlardan alcam
Fırın yemeklerinde hem pisir hem saklama yaparız
Borcamlarım kapaksız kareler aktarmak zorunda kalayrumm

Eklentiler

• IMG_6504.png
    IMG_6504.png
    265,9 KB · Görüntüleme: 38
Allah sifa versin cnm tez zamanda iyilessin ins.
Helva üstüne kurabiye yapıyo musun cidden?
Abi de evde alsın parka falan cıkarsn cnm
Yani cidden ben bi insana bukadar yüklenilmez ddiye agluyorm bazen
Kimse yanasmıyo herkes annesi baksın annesi ugrassın derdinde.
Ben kimselere anlatamıyorum bi annem anlıyor o da surekli gördüğü için
Cok zor bir çocuk cok yıprandım artık
Yapmadıgın zaman ortalık yerde sakinkeşmiyor o dagıttıkca cığlık attıkca benim anksiyete tavan yapıyor
Sosyal hizm. Arayın gelip alsınlar cidden bakamıyorum ben dedim gecen.
Okadar kötüydüm
Dısarı çıksak kaos evde dursa kaos

Bak daha az önce sizinle kahvaltı yapıcam dedi oturdu babası zorladı az bişe yedi
Eşim telefoncaya çıktı arkasına bi posta ağladı
Bana sucuk kızart dedi tmm dedim kızarttım hayır çiğ yicem diye yattı yere
Tavayı kafasına geciresim geliyor okadar geriliyorum artık
Ya Ben cocuk insanı değilim annelik vasfım yok ya da bnm cocugum cocuk degil bilmiyorum

Selamm
Dün tüm bina asagı döküldük iyi kar oynadık gören geldi
Bugün tonla iş var
Bnmki bonus kk cıkartmıstı kart 2bin tl limit vermişlerdi baslangıç tekrar basvurmustu maası oraya tasımıştı fln 15bine cıkarmışlar
2 gün tribi yedi ders oldu.
Zincirini alalım diyo kendine iPhone 15 alacaktı onda 13 var oglan ben 13ü kullanırım dedi bana almayın, o da 15 alim ozaman dedi sana verim diyo
Sen dedim ondan anlıyosun anladıgın dilden konuscam artık
Engelliyorum evde de kendi işini kendi yapıyo tribide yiyo oturuyor öyle
Hayır aslanım neyine güveniyon sen dedim 😂 ögrenemedin mi 21senedir
En son bnm dediğim oluyo hep inadımla kinimle baş edemez kimse
Neysaa

Tonla iş var aksam alışveriş yapılcak
Yarın sakaryaya gidicez
Oglana kahve falan bişiler alıcam aksam dolabı bosaltıp geldi yine su mesrubat alırım bittikce hallediyor
Yemeğimde yok komsum kara cıkalım yine diyo daha bulamayız
DoymadınıZ dedim
Kızla eve girmek mümkün olmuyor ondan cıkasım yok
Herseyimiz kaos olay malum

Babym bende öyleyim marketten gelince hemen fişi kontrol ediyorum hata varmı diye ücretli olunca böyle oluyor diyorum kendime. Gelen belli ayın başını getirdiğimizde mutlu oluyorum, ne güzel kardeşinin harcamaları Allah daha çok versin mutlaka çok çalışıyorlardır, Rabbim bizlere de versin hep böyle dua ediyorum. Tamam ihtiyaç sahibi değilim diyorum ama şöyle rahat bir para harcamam olmuyor hep bir hesap kitap yaparken buluyorum kendimi neyse çok yazdım benim de hassas konum.
Yapmadıgın zaman ortalık yerde sakinkeşmiyor o dagıttıkca cığlık attıkca benim anksiyete tavan yapıyor
Okadar kötüydüm

Bak daha az önce sizinle kahvaltı yapıcam dedi oturdu babası zorladı az bişe yedi
Ya Ben cocuk insanı değilim annelik vasfım yok ya da bnm cocugum cocuk degil bilmiyorum
Lellim zor çocuk Alya yazdıklarından anlıyorum benim küçük kızımda aynı böyleydi, Hatta ben yaşadığım yerdeki umumi tuvaletleri kızımın sayesinde öğrendim evden çıkarken tuvalete götürürdüm yok derdi asla bir damla bile yapmazdı dışarı çıkalım çişim geldi cümlesini duymak bana cinnet sebebiydi tanımadığım insanlara esnafa tuvalet sorardım oda yanımda iki bacağını bir araya getirir çok geldi derdi sadece bu değil tabi ama beni ençok bu zorlardı sonra inan beni çok zorlamadı uysal bir çocuk da olmadı ama okul öncesi ona çok iyi geldi tuvalet olayını rayına oturtmuştuk sofraya bizimle oturmaya başlamıştı ama sen yazdıkça ben de o yıllara gidiyorum. Az kaldı inan bana Lellim çünkü evde herkes onun ağzına bakıyor tek küçük o az daha sabır canım. Yine de fazla sabırlısın.

Bu sabah ilk defa uyanıp tekrar yattım uyumadım ama yatakta uzandım saat sekizde kalktım artık eşimle ikimize kahve yapmadan canım birkaç gündür pişi istiyordu hamuru tuttum dinlenmeye bıraktım kahvelerimizi içtik sonra çayı demledim eşim kahvaltı masasını hazırladı döke saça nasıl kızıyorum anlatamam artık birşey demiyorum çünkü kendime zararı oluyor bildiğiniz beceriksiz Allahım diyorum ben bu beceriksizin nesini beğenmişim gerçekten aşkın gözü körmüş benim de kör tarafıma geldi sana yardım edeyim diyor yok elleme ben yaparım diyorum sen odaya git tv seyret diyorum neyse pişileri pişirdik oturduk biraz fazla kaçırdım ama canım çok istiyordu. Çamaşırları topladım kuruyanları katladım kurumayanları petege serdim mutfak topladım. Birazdan pazara gideriz Doğalgaz 2585 tl Su 1780 tl geldi elektriki bekliyoruz oda ne gelicekse artık çok tutuyor faturalar cep telefonları internet valla bu ay coştular. Ben tasarrufu nerden nasıl yapayım. Akşama eşimle dışarıda yicez evlilik yıldönümümüz kendi başımı yaktığım yılın dönümüzü kutlucaz. Neyse kızlar buraya da yazmasam içimde kalıyor kızlarıma söyleyemiyorum babalarına bileniyorlar sizlerin kafasını şişiyorum buradan. Harcaması bol bir gün bizi bekliyor pazardan sonra markete gidicez.

Babym bende öyleyim marketten gelince hemen fişi kontrol ediyorum hata varmı diye ücretli olunca böyle oluyor diyorum kendime. Gelen belli ayın başını getirdiğimizde mutlu oluyorum, ne güzel kardeşinin harcamaları Allah daha çok versin mutlaka çok çalışıyorlardır, Rabbim bizlere de versin hep böyle dua ediyorum. Tamam ihtiyaç sahibi değilim diyorum ama şöyle rahat bir para harcamam olmuyor hep bir hesap kitap yaparken buluyorum kendimi neyse çok yazdım benim de hassas konum.

Lellim zor çocuk Alya yazdıklarından anlıyorum benim küçük kızımda aynı böyleydi, Hatta ben yaşadığım yerdeki umumi tuvaletleri kızımın sayesinde öğrendim evden çıkarken tuvalete götürürdüm yok derdi asla bir damla bile yapmazdı dışarı çıkalım çişim geldi cümlesini duymak bana cinnet sebebiydi tanımadığım insanlara esnafa tuvalet sorardım oda yanımda iki bacağını bir araya getirir çok geldi derdi sadece bu değil tabi ama beni ençok bu zorlardı sonra inan beni çok zorlamadı uysal bir çocuk da olmadı ama okul öncesi ona çok iyi geldi tuvalet olayını rayına oturtmuştuk sofraya bizimle oturmaya başlamıştı ama sen yazdıkça ben de o yıllara gidiyorum. Az kaldı inan bana Lellim çünkü evde herkes onun ağzına bakıyor tek küçük o az daha sabır canım. Yine de fazla sabırlısın.
İnsallah az kalmıştır :(
Düzeleceği inancını yitirdim ben artık.
Cok ama cok yoruldum
İnsan cocuksuz gidince bir yere özler falan ben özlemiyorum artık.
Kafam dinleniyor
Annem bakmak istemiyor hiç bişey diyemem haklı
Eşimde artık sesini yükseltiyor bazen çünkü ona daha beterini yapıyor
Oglan gelmek istemiyor bile eve
Büyüsede bitse bu eziyet
İnan çisini falan geçtim artık(gecen ki düğünde hiç abartmıyorum 10 defa götürdüm getirdim onlar bana cerez artık
Cok yorgunum cok

Bu sabah ilk defa uyanıp tekrar yattım uyumadım ama yatakta uzandım saat sekizde kalktım artık eşimle ikimize kahve yapmadan canım birkaç gündür pişi istiyordu hamuru tuttum dinlenmeye bıraktım kahvelerimizi içtik sonra çayı demledim eşim kahvaltı masasını hazırladı döke saça nasıl kızıyorum anlatamam artık birşey demiyorum çünkü kendime zararı oluyor bildiğiniz beceriksiz Allahım diyorum ben bu beceriksizin nesini beğenmişim gerçekten aşkın gözü körmüş benim de kör tarafıma geldi sana yardım edeyim diyor yok elleme ben yaparım diyorum sen odaya git tv seyret diyorum neyse pişileri pişirdik oturduk biraz fazla kaçırdım ama canım çok istiyordu. Çamaşırları topladım kuruyanları katladım kurumayanları petege serdim mutfak topladım. Birazdan pazara gideriz Doğalgaz 2585 tl Su 1780 tl geldi elektriki bekliyoruz oda ne gelicekse artık çok tutuyor faturalar cep telefonları internet valla bu ay coştular. Ben tasarrufu nerden nasıl yapayım. Akşama eşimle dışarıda yicez evlilik yıldönümümüz kendi başımı yaktığım yılın dönümüzü kutlucaz. Neyse kızlar buraya da yazmasam içimde kalıyor kızlarıma söyleyemiyorum babalarına bileniyorlar sizlerin kafasını şişiyorum buradan. Harcaması bol bir gün bizi bekliyor pazardan sonra markete gidicez.
Cok tatlısın 🤭
Kutlu olsun diyeyim yine ben 🫣

Cocuundan dert yanan anneyken az öncede beyaz pelus halı, koltuk ve salonun halıyı komple keceli boya yapmış.
Odadan baslamış boyaya boyaya gezmiş
(evi supuruyordum)
Defalarca masada ya da sehpada yapacaksın diye uyarmamışım gibi
İnadına yapıyor kasti yapıyor artık
Canımı yakmak için yapıyor
Herseye aklı eriyor anlamamsı mümkün değil
Kim beddua ettiyse helallik alıcam artık bulup
Cidden hocaya falan mı götürsem napsam
Kırmızı bi boncuk mu nazarlık mı ne varmış ablam dedi ondan al tak
Boncuk kuyusuna düşse buna fayda etmez dedim
Mesela kabızlıgı falanda hep inadından
Bilerek tutuyor
Yapmak istediğinde yapıyor kakasından korkuyor falan hepsi hikaye
Dikkat mi cekmeye calısıyor anlayamıyorum

Okadar kötüydüm

Okadar bizim evki
Tutturma artık bu boyutta degil ama bizde de oyun krizi bitmiyor
Kar kıs kıyamet evde mayoyla geziyo 3 gundur tatilcilik oynuyoruz
Asla üstünü giymiyor
oynamaktan herkes kacıyor
Allah yardımcınız olsun bacım

Nice saglıklı seneleriniz olsun abla😍

Cocuundan dert yanan anneyken az öncede beyaz pelus halı, koltuk ve salonun halıyı komple keceli boya yapmış.
Odadan baslamış boyaya boyaya gezmiş
(evi supuruyordum)
Defalarca masada ya da sehpada yapacaksın diye uyarmamışım gibi
İnadına yapıyor kasti yapıyor artık
Canımı yakmak için yapıyor
Herseye aklı eriyor anlamamsı mümkün değil
Kim beddua ettiyse helallik alıcam artık bulup
Cidden hocaya falan mı götürsem napsam
Kırmızı bi boncuk mu nazarlık mı ne varmış ablam dedi ondan al tak
Boncuk kuyusuna düşse buna fayda etmez dedim
Mesela kabızlıgı falanda hep inadından
Bilerek tutuyor